Ως πότε θα τους ανεχόμαστε;

Θα μπορούσε κάλλιστα το σημερινό μου κείμενο να αναφέρεται στις μαριονέτες του ποδοσφαιρικού (άραγε ήταν) αγώνα με τον γάβρο...
Sourmenetes
Ως πότε θα τους ανεχόμαστε;

Αλλά δε θα χαλάσω σάλιο για έναν τύπο, ο οποίος είναι κατηγορούμενος για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση, πίνοντας κιόλας νέκταρ σε σουίτα του καραιτάβλι. Δώρο άδωρο να ασχολείσαι με τέτοιες καταστάσεις. Ο ΠΑΟΚ έδειξε χθες γιατί έπαιξαν οι εν λόγω κύριοι το ρόλο τους.

Ας προχωρήσω στο ζουμί της υπόθεσης γιατί κοντεύουμε να χάσουμε την μπάλα με όλα αυτά τα «βαλτά», που ακούγονται καθημερινώς από τα αστέρια της δημοσιογραφίας. Ακούστηκε σε εκπομπή αθλητικού περιεχομένου μετά το τέλος του αγώνα του ΠΑΟΚ με την ομάδα του λιμανιού, ότι «δεν αποκλείεται να φύγει ο Τούντορ αν ο ΠΑΟΚ αποκλειστεί από το κύπελλο». Αναφέρθηκε από δημοσιογράφο της πόλης, από αυτούς που καταγράφουν τα γεγονότα.

Αν αυτό αδέλφια δεν είναι βαλτό τότε τι είναι; Και στο ίδιο μήκος κύματος κινούνται και άλλοι ρεπόρτερ που ασχολούνται με τον ΠΑΟΚ. Ψάχνουν να βρουν πάλι κάτι στραβό, κάτι αιχμηρό, κάποια στραβοστομιά για να κινηθεί πάλι ο μύλος. Ε δε θα σας κάνουμε τη χάρη. Έχοντας παίξει ο ΠΑΟΚ προχθές ένα από τα πιο συγκεντρωμένα του παιχνίδια, έχοντας ξεφτιλίσει το Σύστημα (ο γαύρος στη φάση του Μποτία θα έπρεπε να παίζει με 9 παίχτες συν δυο κομμένα πεντακάθαρα οφσαιντ), αγωνιζόμενος χωρίς 4-5 βασικούς παίχτες, αναδύεται πάλι αυτή η αρρώστια που κυκλοφορεί στα πέριξ της Τούμπας, να μας πει ότι ο Τούντορ πολύ πιθανόν να φύγει.

Ως πότε θα τους ανεχόμαστε αδέλφια; Ως πότε θα στηρίζουμε εκπομπές, δημοσιογράφους και άρθρα που μόνο διχαστικό ρόλο παίζουν; Ως πότε κάποιοι θα οικονομάνε στις πλάτες του ΠΑΟΚ, ενώ ο λαός βράζει; Πάρθηκε μια πολύ σωστή απόφαση από τον μεγαλομέτοχο να στηριχθεί ο προπονητής της ομάδας, μιας και είχε καταντήσει η πιο προβλέψιμη αποχώρηση εδώ και 3 χρόνια. Τους την χάλασε φέτος ο Ιβάν και η μουρμούρα όσο πάει και θα μεγαλώνει γιατί αυτοί μόνο θέλουν και ξέρουν το καλό του ΠΑΟΚ. Μόνο αυτοί ξέρουν ποιος είναι ο καλύτερος προπονητής, ο καλύτερος τεχνικός διευθυντής ο καλύτερος παίχτης. Απορώ γιατί δεν ασχολούνται επαγγελματικά σαν manager ή σαν προπονητές μιας και όλα τα γνωρίζουν.

Ας πάψουμε να γινόμαστε έρμαια της προπαγάνδας και της παραπληροφόρησης αυτών των κυρίων και ας πιστεύουμε σε όσα βλέπουμε και ας προσπαθούμε οι ίδιοι να τα αξιολογούμε. Ας προσπαθούμε να αξιολογούμε και τον προπονητή και τον τεχνικό διευθυντή και τους παίχτες με βάση όσα βλέπουμε, αρχίζοντας από την Κυριακή που είδαμε έναν πολύ σοβαρό και πειθαρχημένο ΠΑΟΚ να ξέρει τι θέλει μέσα στο γήπεδο και κάποιους να φοβούνται ιδιαίτερα για αυτό.

Δε θέλω να πω περισσότερα μιας και σοβαρό ματς κοντοζυγώνει την Πέμπτη και η προσοχή όλων μας πρέπει να είναι εκεί. Ο ΠΑΟΚ πρέπει να πάρει την πρόκριση και να φτάσει μέχρι τον τελικό, έχοντας ως συμπαραστάτη τον δικό του κόσμο που θέλει να νοιώσει τη χαρά ενός τροπαίου.

Υ.Γ.1 Αυτόν τον άμπαλο τον Τσίμιροτ ποιος άσχετος τον έφερε στον ΠΑΟΚ;

Υ.Γ.2 Πόσα είπατε ότι έδωσε ο ΠΑΟΚ για τον Χατζηισαία;

Διαβάστε ακόμη...