Ξυπνήστε επιτέλους…

Τα γράψαμε μετά το ματς του Σαββάτου για το πώς θα πρέπει να ενεργήσουν οι ιθύνοντες της ομάδας μετά από τον Αστέρα, αλλά δεν είδαμε καμιά απάντηση από πλευράς διοίκησης και σαν να μην έφτανε αυτό βρεθήκαμε χθες στο ίδιο έργο θεατές.
Sourmenetes
Ξυπνήστε επιτέλους…

Ο απαράδεκτος Μήτσιος έβγαλε όλους από τα ρούχα τους με δεκάδες λανθασμένες αποφάσεις κατά τη διάρκεια του αγώνα θέλοντας να δώσει το τελειωτικό χτύπημα στο Δικέφαλο. Δεν του έκαναν όμως τη χάρη οι 10 καμικάζοι του δευτέρου ημιχρόνου και απέδρασαν με μεγάλο διπλό από το νησί Μυτιλήνης.

Ως πότε όμως θα ανεχόμαστε τα καπρίτσια και τις ορέξεις καθενός βαλτού, πληρωμένου, εντεταλμένου ρέφερι; ΠΑΕ ΠΑΟΚ τι περιμένεις και δε βγάζεις ανακοίνωση για τη χθεσινή σφαγή; Οι παίχτες είναι στα όρια να ορμήσουν στους διαιτητές σε κάθε παιχνίδι με τα καμώματα αυτών. Δεν υπάρχει ίχνος ντροπής από τους διαιτητές που απροκάλυπτα επιτελούν το έργο τους και βρίσκουν συμμάχους και εμάς όταν δεν περνάμε στην αντίπερα όχθη. Το παιχνίδι χθες το κερδίσαμε αλλά αυτό δε θα γίνεται συνέχεια.

Παράλληλα, είναι η ώρα για ενίσχυση. Πιάσαμε μέσα του μήνα και στον ΠΑΟΚ έχεις φέρει μόνο το Νομπόα, Ζήση. Αρχές του μήνα μίλαγες για μεταγραφές και φτάσαμε μέσα και ακόμα είμαστε στο περίμενε. Είσαι ο υπεύθυνος της διαχείρισης των μεταγραφών για τον ΠΑΟΚ 2015 και πρέπει γρήγορα να γίνει ότι έχεις κατά νου. Οι κάρτες και οι ποινές πέφτουν σαν στραγάλια και έχουμε ξεμείνει από λύσεις. Ξυπνάτε επιτέλους για το καλό του ΠΑΟΚ. Δε με αφορά πλέον αν είναι καλές ή ψυχρές οι σχέσεις μεταξύ εσένα και του Άγγελου, με ενδιαφέρει μόνο ο ΠΑΟΚ και όταν δεχόμαστε πόλεμο πρέπει να κοιτάτε όλοι το καλό του ΠΑΟΚ. Βρείτε 3-4 παίχτες που θα μπορούν να βοηθήσουν και φέρτε τους στην Τούμπα να τελειώνουμε.

Τέλος, για εμάς το λαό του ΠΑΟΚ δεν αρμόζει το ξεκατίνιασμα και το σκίσιμο των παιχτών και του προπονητή της ομάδας αλλά, μία πάγια θέση στις κερκίδες της Τούμπας. Η ομάδα χρειάζεται τη στήριξη και τη συμπαράσταση του λαού της στην πιο ουσιαστική προσπάθεια για πρωτάθλημα μετά το 2010 και ο κόσμος θα πρέπει να δηλώνει παρών σε κάθε εντός έδρας ματς. Εξάλλου το δήλωσε και ο αρχηγός της ομάδας, ο οποίος έδειξε τα ηγετικά του χαρακτηριστικά για μια ακόμα φορά χθες, ότι είμαστε μόνοι εναντίον όλων και ζήτησε τη συμπαράσταση του κόσμου. Είναι η ώρα μας είναι η ευκαιρία μας να τους αποδείξουμε για ποιο λόγο είμαστε οπαδοί αυτής της ομάδας.

Την Κυριακή όλοι γήπεδο να βοηθήσουμε την ομάδα να πάρει το τρίποντο απέναντι στον Πλατανιά.

                                                                      Πάμε ΠΑΟΚΑΡΑ......

Διαβάστε ακόμη...