Αποδείξτε ότι υπάρχετε…

Μετά και το χθεσινό κάκιστο αποτέλεσμα οι ευθύνες βαραίνουν όλους μηδενός εξαιρουμένου. Η ομάδα υφίσταται εδώ και καιρό τρυπήματα και εμείς πάμε λάου λάου για να μην τσακωθούμε με κανέναν.
Sourmenetes
Αποδείξτε ότι υπάρχετε…

Ξεκινώντας από το Σαββίδη, που δεν καταλαβαίνω τι περιμένει και δε ρίχνει το μπαλάκι στην κυβέρνηση για το που θα δώσει την ψήφο του ο ΠΑΟΚ συνεχίζοντας με τον Αγγελίδη που βλέπει από τη Λιβαδειά τη διαιτησία και δε βγάζει ανακοίνωση, ακολουθεί ο Βρύζας που βλέπει τις αδυναμίες της ομάδας και δεν κάνει γρήγορα το έργο και τέλος ο Άγγελος που είτε δε μιλάει για πράγματα που συμβαίνουν είτε δεν απαιτεί αυτά που αξίζουν στην ομάδα.

Σαββίδη τα πράγματα είναι απλά. Βλέπεις ότι τρως πόλεμο από παντού. Εκλογές έρχονται και οφείλεις να απαιτήσεις από τους κύριους υποψηφίους τη λύση του θέματος των χρεών. Δες λίγο τι ωραία ο «τίγρης» στέλνει τα παλικάρια στο δημ.συμβούλιο και παίρνονται αποφάσεις. Έχεις κόσμο από πίσω Σαββίδη, δώσε το έναυσμα και ο κόσμος θα ακολουθήσει. Απλά τα πράγματα. Δηλώνεις ότι όποιος λύσει το πρόβλημα των χρεών και το προπονητικό έχει τη στήριξη του ΠΑΟΚ. Τι περιμένεις?? Δε μας σέβονται καθόλου και μας εμπαίζουν και εμείς προσπαθούμε να μη χαλάσουμε τη ζαχαρένια. Το μαχαίρι στα δόντια και ο λαός ακολουθεί.

Αγγελίδη έχεις αναλάβει κοντά 7 μήνες, έχεις οργανώσει κάποια ζητήματα πολύ καλά αλλά θέλει πυγμή και όχι μόνο πολιτική και ηρεμία και θα εκπλαγείτε με όσα θα δείτε. Βλέπεις ότι μας πηγαίνουν ανάποδα εδώ και πόσα ματς. Τι περιμένεις?? Πρόεδρος του ΠΑΟΚ είσαι και έχεις δύναμη αλλά και ευθύνες. Πρέπει να μας σέβονται σαν ομάδα και να λειτουργούμε συλλογικά και ως μία δύναμη. Όποιος δεν κάνει έχεις δικαίωμα να τον διώξεις. Βγάζεις ανακοίνωση χθες αφού έχουμε φάει σφαγή στη Λιβαδειά και στην Τούμπα τα παπαγαλάκια λένε ότι αδικήθηκε ο πανιώνιος. Πού είσαι εσύ?? Βγάλε video με τις φάσεις που αμφισβητούνται και στείλε το στην uefa στην επο και γω δεν ξέρω που και μίλα. Δεν είσαι κομπάρσος. Δεν μπορεί να βγαίνει ο σιχαμένος ο γέρος και να λέει ότι ευνοείται ο ΠΑΟΚ και να μην κουνιέσαι. Κάθε μέρα πρέπει να υποστηρίζεις το όνομα του ΠΑΟΚ και να θες να το μεγαλώσεις και άλλο. Για αυτό πληρώνεσαι.

Ζήση δεν ξέρω τι παίζει με τον Άγγελο και πως τα πάτε και πολλά και διάφορα αλλά είσαι τεχνικός διευθυντής στον ΠΑΟΚ και βλέπεις ότι η ομάδα έχει πρόβλημα καιρό τώρα. Δεν ξέρω αν οι παίχτες που προτείνεις εσύ ή ο Άγγελος είναι καλύτεροι ή πιο οικονομικοί ή ταιριάζουν καλύτερα στην ομάδα αλλά εσύ οφείλεις να έχεις κάποιους παίχτες έτοιμους να βοηθήσουν όσο πιο γρήγορα γίνεται γιατί η ομάδα δεν τραβάει. Και το βλέπεις καιρό τώρα ότι δεν τραβάει. Μπορεί να περιμένεις τον καλύτερο παίχτη μέχρι τελευταία μέρα και καλά θα κάνεις, η ομάδα όμως είναι γυμνή. Βλέπεις ότι από τότε που έφυγε ο τζιόλης παραπαίει το κέντρο και κατ' επέκταση όλη η ομάδα. Έχεις παίχτες που σου κάνουν κουνήματα (βλ.Κατσικάς-Τζανδάρης). Πάρτε μία απόφαση. Σέρνονται ζητήματα εδώ και καιρό και τι εσύ τι κάνεις?? Ποιος είναι ο Κατσικάς και εκβιάζει τον ΠΑΟΚ? Πόσα έδωσε και πόσα πήρε ο Κατσικάς από τον ΠΑΟΚ και κάνει κουνήματα?

Ποιος είναι ο Τζανδάρης και δεν υπογράφει? Δε θέλει γιατί του φαίνονται λίγα? Στείλε τον στην Κ20 και φέρε άλλο χαφ. Καλός χρυσός αλλά βρωμάει ο τόπος από τέτοια χαφ. Ξέρω και λογικό είναι ότι εμπλέκεται και ο Άγγελος εκεί. Αυτά πρέπει να τα συμφωνήσετε όμως και οι 2. Ο ΠΑΟΚ δεν είναι δικός σας για να κάνετε το κομμάτι σας, ο ΠΑΟΚ είναι του λαού του και ο λαός απαιτεί σοβαρότητα και όχι μικροπρέπειες και καμώματα από παίχτες που έπαιξαν 4-5 καλά παιχνίδια.

Οι παίχτες έχουν δικαίωμα να ζητάνε τον ουρανό με τα άστρα. Εσείς ξέρετε αν αξίζουν ή όχι. Η ομάδα πόναγε και πονάει εδώ και καιρό και το μόνο που κλείσαμε είναι τον Νομπόα που αναμφίβολα είναι μεγάλος παίχτης αλλά εμείς ξέραμε ότι έχουμε ζόρικο ματς στην Τρίπολη εδώ και καιρό και παίχτη σοβαρό στο κέντρο δεν είχαμε όπως και στα πλάγια όπως και στους κεντρικούς αμυντικούς. Το πουλάκι θα πετάξει αν δεν πάρουμε διπλό στην Καλλονή.

Άγγελε εσύ μας έχεις φέρει εδώ που μας έχεις φέρει και με σένα είδαμε τον ΠΑΟΚ που γουστάραμε μέχρι και πριν 3-4 παιχνίδια. Το πράγμα όμως εδώ και 1.5 μήνα δεν πάει καλά και έχεις μερίδιο ευθύνης και εσύ. Δε θα κάτσω να κρίνω την προπονητική σου και τα συστήματά σου αλλά κάτι πρέπει να αλλάξεις και εσύ και η ομάδα. Κάνε στην άκρη λίγο τις εμμονές και τα παλικάρια κτλ κτλ και απαίτησε κάποιους παίχτες. Έχουμε πρόβλημα και στην άμυνα και στη μεσαία γραμμή και στα πλάγια και οι παίχτες δεν είναι εδώ, και αν δεν είναι εδώ γιατί δε μιλάς? Βλέπεις ότι κάποια πράγματα που σου έβγαιναν στην αρχή πήγαν περίπατο. Άλλαξε κάτι. Έκρινες ότι ο Παπαγιανόπουλος μπορεί να σταθεί στον ΠΑΟΚ. Χθες γιατί έξω? Αφού τον είδες. Η ομάδα κάνει καιρό κοιλιά και λείπουν ποιοτικοί παίχτες. Βγές και ζήτα τους. Βλέπεις ότι παίχτες κάνουν μαγκιές με τον ΠΑΟΚ. Γιατί τα ανέχεσαι? Ούτε θα σε απαξιώσω ούτε τίποτα αλλά μη χαλάς τη δουλειά και την εικόνα που έφτιαξες εσύ λόγω κάποιων εμμονών σου.

Η ομάδα έχει σοβαρές ελλείψεις και πρέπει να χτυπήσεις το πρωτάθλημα. Μην κρύβεσαι πίσω από το δάχτυλό σου και περιμένεις αναπάντεχες καταστάσεις για να βγει η χρονιά. Δεν ξέρω τι λες με το βρυζα αλλά για το καλό του ΠΑΟΚ πρέπει να κάνετε κάποιες συμφωνίες και να πάρετε κάποιες αποφάσεις. Δεν τίθεται για μένα ζήτημα απομάκρυνσης του προπονητή. Εσύ ξεκίνησες το καράβι και εσύ θα το πας μέχρι το τέλος καθώς και εσύ θα ανατρέψεις την κακή εικόνα της ομάδας αρχής γενομένης από το παιχνίδι της Τετάρτης.

Τέλος, παίχτες του ΠΑΟΚ συνέλθετε όλοι μαζικά γιατί τα πράγματα δεν είναι καλά. Εσείς φέρατε την ομάδα εδώ που την φέρατε και οφείλετε να βγείτε από αυτήν την άσχημη κατάσταση στην οποία βρίσκεται η ομάδα. Δικαιολογήσαμε μια δυο τρεις κακές εμφανίσεις αλλά από κάποιο σημείο και μετά κάπου ξεφεύγει το πράγμα. Κάποιοι έχετε μείνει σε άλλο ματς και δεν αλλάζετε ρότα. Κάποιοι νομίσατε ότι γίνατε παιχταράδες σε ένα βράδυ. Ξεκαβαλήστε τα καλάμια και βάλτε λίγο τσαγανό μέσα σας γιατί δέχεστε εύκολα πολλές ήττες τελευταία με τα χέρια σηκωμένα. Δε θα αναφερθώ σε έναν έναν προσωπικά γιατί όπως η συλλογική δουλειά έφερε την ομάδα πρώτη έτσι και η κατάρρευση της ομάδας βγάζει άσχημη εικόνα και όχι μεμονωμένα περιστατικά.

Ξυπνήστε και δείτε κατάματα τα προβλήματα ο καθένας από τη θέση του. Ούτε αποφάσεις εν θερμώ ούτε τίποτα τέτοιο. Δείξτε σοβαρότητα και βοηθήστε τον ΠΑΟΚ.

Διαβάστε ακόμη...