Ανίκανοι για ακόμα μια φορά!

Κρατάει χρόνια αυτή η κολόνια και δε φαίνεται να μπορεί να ξεθυμάνει.
Sourmenetes
Ανίκανοι για ακόμα μια φορά!

Για ακόμα μια φορά γίναμε αποδέκτες μιας κάκιστης διαιτησίας σήμερα το απόγευμα, στον αγώνα του ΠΑΟΚ εναντίον της Λαμίας. Εντελώς συμπτωματικά μιλάμε πάλι για Έλληνα διαιτητή, ανίκανο να κάνει τα βασικά.

Ξεκινάμε με το χέρι πέναλτυ που δε δόθηκε υπέρ της Λαμίας, μια καθαρή φάση, η οποία άλλαξε όλη τη ροή του αγώνα, κάτι το οποίο επισήμανε και ο προπονητής του ΠΑΟΚ. Ένα πέναλτυ δε δόθηκε και από εκείνο το σημείο και μετά τα μάτια μας δεν πίστευαν σε αυτά που έβλεπαν. Σε κάθε φάση που παίκτης του δικεφάλου ακούμπαγε τον αντίπαλο, η σφυρίχτρα στο στόμα και φάουλ. Είτε ήταν είτε δεν ήταν, ο διαιτητής σφύριζε φάουλ. Σε ένα πρώτο ημίχρονο που ο ΠΑΟΚ είχε την κατοχή, οι γηπεδούχοι κέρδισαν 11 φάουλ εναντίον 3! Του ΠΑΟΚ. Που να μην είχε και την κατοχή ο ΠΑΟΚ.

Συνεχίζεται το διαιτητικό παραλήρημα, με πέναλτυ που δε δίνεται στον ΠΑΟΚ για χέρι μέσα στην περιοχή του αντιπάλου. Ταυτόχρονα ανακαλύπτονται δυο κάρτες σε παίκτες του ΠΑΟΚ, Κάνιας και Βαρέλα την ώρα που ο δεύτερος δεν έχει κάνει καν φάουλ. Δε γίνεται φάουλ, δέχεται και κίτρινη. Ο κος διαιτητής δε πλήρη σύγχυση, σφυρίζοντας όπως και ότι ήθελε, δημιούργησε έναν απίστευτο εκνευρισμό στους παίκτες του ΠΑΟΚ, είτε από ανικανότητα είτε από ότι άλλο εσείς μπορείτε να σκεφτείτε.

Μπαίνουμε στο δεύτερο ημίχρονο που ο ίδιος διαιτητής δίνει δεύτερη κάρτα στον Κάνιας για ένα μαρκάρισμα, το οποίο δεν έχει γίνει καν. Ο Κάνια χάνει το κοντρόλ, πηγαίνει προς τον αντίπαλο και πατάει το χορτάρι. Ο γνωστός θεατρίνος αντίπαλος, πέφτει κάτω σφαδάζοντας λόγω ότι ο Κάνιας τον παρασέρνει με το χέρι του και κατά αυτόν τον τρόπο δίνει δεύτερη κίτρινη κάρτα. Μιλάμε για τον ορισμό του δίνω ότι θέλω και όπως θέλω.

Και δε θα μπορούσαμε να μην έχουμε κερασάκι σε αυτήν την τούρτα! Κάπου στο 70+ σε μια επίθεση της Λαμίας, ο Μπαράλες πηγαίνει σαν νέος Λαρούσο, από το karate kid, να κάνει τι;
Προσοχή ακολουθεί φοτό και quiz.

1. Κάνει διατάσεις παρέα με τον Πασχαλάκη αλλά άνοιξε λίγο παραπάνω τα πόδια του;
2. Του είπε ο mr Mijagki να κάνει το χτύπημα του πελαργού και του ξέφυγε;
3. Πάει να βρει μπάλα αλλά , αχ ρε γαμώτο, παίζει και ο τερματοφύλακας;
4. Παίζει κάποιο άλλο άθλημα;

Quiz για δυνατούς λύτες όπως καταλαβαίνετε και είναι πολύ δύσκολο να διακρίνεις ότι αυτή η φάση δεν ανήκει σε ποδοσφαιρικό αγώνα και τιμωρείται, το λιγότερο, με κόκκινη κάρτα! Προφανώς ο Μπαράλες δεν είχε στο μυαλό του να χτυπήσει τον Πασχαλάκη, αλλά η κακιά η ώρα, η ένταση φέρανε μια τρανταχτή φάση κόκκινης κάρτας. Ο διαιτητής δεν την είδε.

Η επόμενη φοτό είναι αφιερωμένη στο διαιτητή της αναμέτρησης!

Τέλος να επισημάνουμε ότι στη φάση του τραυματισμού στο κεφάλι του Λημνιού, στη φάση που βγήκε τετ-α-τετ, ο διαιτητής κάκιστα δε διέκοψε το ματς την ώρα που και οι παίκτες της Λαμίας δεν τήρησαν το fair play. Ο κανονισμός είναι σαφής και όταν πρόκειται για χτύπημα στο κεφάλι, αμέσως έχουμε διακοπή του αγώνα. Το αστροπελέκι όμως που να πάρει γραμμή τι έγινε...

Πόσο ανίκανοι πια;;;

Σας βαρεθήκαμε, έχετε καταστρέψει τα πάντα! Αυτά δεν είναι ανθρώπινα λάθη! Είναι λάθη ή ασχέτων ή στημένων ή ανίκανων! Διάλεχτε και πάρτε!
Ο ΠΑΟΚ έχει σοβαρά παράπονα και από τη σημερινή διαιτησία και από τη διαιτησία στον Ατρόμητο, όπου δε δόθηκε καθαρό πέναλτυ στον Καντουρί. Εντελώς τυχαία πάλι Έλληνας διαιτητής ήταν.

Φτάνει πια!!!

Κε Σαββίδη απαίτηση σε όλα τα ματς του ΠΑΟΚ, ξένοι διαιτητές. Είναι ικανοί να διαλύσουν τα πάντα οι ανίκανοι. Επίσης περιμένουμε μια ανακοίνωση για τα εκτρώματα που βλέπουμε με τους Έλληνες διαιτητές και πως σφυρίζουν τον ΠΑΟΚ.

Υ.Γ. Αγαπητέ αδελφέ ΠΑΟΚτση, επειδή αύριο θα φαίνεσαι σαν ευνοημένος σε ένα ματς που κυριολεκτικά σε έχουν "σφάξει", σήκωσε το κεφάλι και δειξτους αυτά εδώ. Τρέλα δε θα σου πουλάνε τα αθηναικά φερέφωνα!! Τους ξέρουμε που θα εστιάσουν. Εμείς ντόμπρα βγήκαμε και είπαμε την αλήθεια. Ναι δε δόθηκε πέναλτυ, αλλά ο ΠΑΟΚ σήμερα σφαγιάστηκε.

Υ.Γ.2 Αδελφέ ΠΑΟΚτση, πες τους και το άλλο! Ποιος ζητάει ξένους διαιτητές εδώ και 2 χρόνια; Ποιος ζητάει var και διατίθεται να το πληρώσει εδώ και 2 χρόνια?? Βούλωσέ τους το στοματάκι, γιατί η προπαγάνδα τους αναφέρεται σε καθαρά πρόβατα.

Διαβάστε ακόμη...