Μόνο με τον ΠΑΟΚ σε πειράζει η διαιτησία;

Σημεία και τέρατα σημειώθηκαν απόψε στο ματς του γάβρου με τον Αστέρα Τρίπολης.
Sourmenetes
Μόνο με τον ΠΑΟΚ σε πειράζει η διαιτησία;

Ο πλάγιος διαιτητής προφανώς έχει προβλήματα οράσεως και δεν μπορεί να δει καθαρά αν στα τρία μέτρα πίσω είναι εκτεθειμένος ή όχι ο επιθετικός του Αστέρα. Για το λόγο αυτό, το σηκώνει το σημαιάκι να τελειώνει η υπόθεση.

3 φάσεις καθαρές κόπηκαν για τον Αστέρα, η μια καραμπινάτη (καλυπτόταν τουλάχιστον 3 μέτρα ο παίκτης των φιλοξενούμενων) και κανείς δεν τόλμησε να πει κάτι. Τα διαιτητικά όργια τα έχουμε συνηθίσει, δυο συνεχόμενες αγωνιστικές ο ΠΑΟΚ δεν παίρνει καθαρό πέναλτυ και ακυρώνεται καθαρό γκολ της ομάδας μας, ενώ στο γάβρο ανακαλύπτονται οφσάιντ που μόνο στο Ελλάντα υφίστανται.

Καμιά εντύπωση βέβαια δεν μας προκαλεί και η έλλειψη αντίδρασης από τους φιλοξενούμενους, που ενώ στο ματς της Τούμπας ο κος Παντελίδης έσκιζε τα ιμάτιά του για το πέναλτυ που δόθηκε στον ΠΑΟΚ, υπάρχει καθαρή επαφή, σήμερα μας είπε ότι ήταν πολύ κοντά στο να πάρει το βαθμό και στο τέλος χάσανε. Στο ματς της Τούμπας ξέχασε ο κος Παντελίδης τα κλωτσίδια και τις σκαριές του Ιγκλέσιας στον Ουάρντα και πετάχτηκε να πει πόσο αδικημένος ήταν.

Κε Παντελίδη σήμερα δε σας ενόχλησε η διαιτησία που σου κόψανε 3 φασεις;

Φοβάστε να πείτε κάτι για τη διαιτησία μέσα στο Καραισκάκη;

Ή μήπως συμβαίνει τίποτα άλλο;

Αν φοράτε παντελόνια καλό θα είναι να τα τιμάτε συνέχεια και όχι κατά το δοκούν.

Καμιά ερώτηση για την παράνομη είσοδο στον αγωνιστικό χώρο, ανθρώπων που τους έχει απαγορευθεί, κάνατε κε Παντελίδη ή δε σας πείραξε;

Αγαπητά ΜΜΕ εσάς δε σας απασχολεί το θέμα της εισόδου;
Θυμάμαι αγαπητά ΜΜΕ ότι πέρυσι σκιζόσασταν καμιά βδομάδα με την είσοδο του κου Σαββίδη και τον ονομάσατε «Ολιγάρχη Ρώσο», «Πιστολέρο» και πολλά άλλα και διάφορα. Τώρα έχετε να πείτε κάτι ή μήπως δεν μπορείτε;

Τουλάχιστον κάποιος σε αυτήν τη χώρα και συγγνώμη ζήτησε και τις ποινές του τι δέχτηκε. Κάποιοι άλλοι κυκλοφορούν ελεύθερα.

Αλλά τι να κάνουμε...

Ο θυμόσοφος λαός του ΠΑΟΚ λέει το εξής σύνθημα.

«ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΑΣ Η ΧΩΡΑ ΤΗΣ ΠΟΥΣΤΙΑΣ!!!»

Διαβάστε ακόμη...