Αυτές είναι ... μεταγραφές!

Σε ένα ματς όπου ΠΑΟΚ και Πανιώνιος κάποιος-οι ήταν σε αποστολή. Σε εντεταλμένη αποστολή!
Sourmenetes
Αυτές είναι ... μεταγραφές!

Το παιχνίδι φαινότανε ότι θα κριθεί στη μια φάση και ενώ πριν προηγηθεί ο ΠΑΟΚ, κόβεται ο Πρίγιοβιτς σε καθαρή φάση ως οφσάιντ, μετά το γκολ του Καντουρί βγήκαν οι μαιμούδες στο γήπεδο.

Ο ΠΑΟΚ από πέρυσι έχει μπει στα ρουθούνια τους γιατί είναι μακράν η καλύτερη ομάδα στο Ελλάντα, αλλά βλέπετε δεν είναι Αθηναική ομάδα. Είναι Θεσσαλονίκη και το κατεστημένο δεν τα γουστάρει αυτά.

Την ώρα που ο ΠΑΟΚ πίεζε για να βρει το δεύτερο γκολ, έχοντας κλείσει τον πανιώνιο στα καρέ βρίσκει δεύτερο γκολ με σουτ του Άκπομ και ακυρώνεται ως οφσάιντ. Η φάση από την αρχή φαίνεται ότι βρωμάει και το replay είναι που σε στέλνει αδιάβαστο.

Μιλάμε για 2-3 μέτρα πίσω ο Άκπομ, καλυπτόμενος από 2! παίκτες. Ένας μπαγλαμάς διαιτητής και ένας επόπτης που χάνει δυο φάσεις για τον χαλίφη(έτσι λέει το κατεστημένο της Αθήνας).

Ντροπή και Αίσχος!

Δείτε εδώ ...

 

Δείτε και εδώ ...

Οι κινήσεις φανήκαν από χθες με το μαϊμού πέναλτυ της χάρτινης. Αυτά συμβαίνουν όταν δεν έχεις ομάδα. Στέλνεις καρμανιόλες επόπτες και διαιτητές για να καλύψεις τη γύμνια σου, την ώρα που οι περισσότεροι φίλαθλοί σου σε φτύνουν στα μούτρα.

Δυστυχώς κάποιοι δε θέλουν να σώσουν ότι μπορεί να σωθεί από αυτό το πρωτάθλημα.

Αυτοί οι "κύριοι" τινάζουν στον αέρα το πρωτάθλημα!

Δυστυχώς ο κ. Σαββίδης δεν έχει κάνει σωστές μεταγραφές... Τι να τον κάνεις τον Βέρνμπλουμ, τον Καρέλη, τον Τόσκα...

Υπάρχουν πολύ καλύτεροι και δεν κοστίζουν κιόλας...

Είμαι σε μεγάλο δίλημμα, γιατί δυστυχώς πρέπει σε τέοιες περιπτώσεις να παίζεις στο δικό τους στυλ, αλλά ο Σαββίδης δεν είναι αυτής της κουλτούρας καλώς ή κακώς. Έρχεται σε ρήξη το μέσα του με αυτό που πρέπει να κάνει για να σώσει την επένδυση. Δεν μπορώ να πάρω θέση στο δίλημμα γιατί και γώ δεν ξέρω πως θα λειτουργούσα.

Διαβάστε ακόμη...