Θα τους παρακαλάμε πολύ ακόμα;

Ο χειμώνας βρήκε τον ΠΑΟΚ μια ανάσα από την κορυφή και την ομάδα μας να συνεχίζει με το γκάζι πατημένο, προκειμένου να πετύχει το μεγάλο στόχο του, το πρωτάθλημα και το κύπελλο.
Sourmenetes
Θα τους παρακαλάμε πολύ ακόμα;

Στην προσπάθειά του αυτή εντοπίσθηκαν κενά μέσα της περιόδου είτε λόγω μη αναμενόμενης απόδοσης κάποιων παικτών βλ.Ζαμπάνο, είτε λόγω διαφορετικών αιτιών που μας κοστίζουν τη θέση του αριστερού μπακ.

Ο ΠΑΟΚ έψαχνε εδώ και 1-1,5 μήνα για σέντερ μπακ και αριστερό μπακ. Στη δεύτερη θέση βρήκε παίκτη, άσχετα αν θα καθυστερήσει η είσοδός του στους αγωνιστικούς χώρους, πράγμα το οποίο θα βοηθήσει και στον επιθετικό τομέα λόγω της μετατόπισης του Βιειρίνια στη φυσική του θέση, στα εξτρέμ. Σίγουρα ήταν ένα παράξενο γεγονός να έχεις δυο αριστερά μπακ και να μένεις με τον Αντελίνο στα μετόπισθεν, αλλά το κενό θεωρούμε ότι καλύφθηκε. Σε ποιο βαθμό, θα το δούμε στην πορεία.

Και πάμε στο θέμα των ημερών που δεν είναι άλλο από την απόκτηση του Μολέδο. Έχει καταντήσει γραφικό ο ΠΑΟΚ να παρουσιάζεται ότι παρακαλάει έναν παίκτη του παο, λες και θα αποκτήσουμε το Μαλντίνι. Δεν αμφισβητώ την αξία του παίκτη, αλλά για το θεό είναι παράλογο να παρακαλάει ολόκληρος ΠΑΟΚ έναν παίκτη για το αν θα υπογράψει ή θα πάει κάπου αλλού ή θα τον δανειστούμε είτε οτιδήποτε.

Τελειώστε γρήγορα αυτήν τη γραφικότητα να προχωρήσει η ομάδα. Ο ΠΑΟΚ πάει για το πρωτάθλημα και έπρεπε ή να δώσουμε ένα τελεσίγραφο για τον οποιονδήποτε παίκτη που θέλαμε ή να κινηθούμε σε άλλη λύση. Θα παραχωρηθούν παίκτες, μάλλον πληρωμένοι από τον ΠΑΟΚ στο βάζελο, θα βάλει χρήμα στα ταμεία του μια ομάδα που στο παρελθόν «έκλεψε» παίκτες από τον ΠΑΟΚ και καθόμαστε και παρακαλάμε τον καθένα.

Αυτοί σίγουρα προσπαθούν και θα επιδιώξουν να αποσπάσουν όσο περισσότερα χρήματα γίνεται, αλλά ο ΠΑΟΚ χάνει και αδικεί τον εαυτό του και σε αγωνιστικό επίπεδο και σε επικοινωνιακό. Ας τελειώνει το αστείο και να προχωρήσουμε σαν ομάδα. Ο οργανισμός του ΠΑΟΚ καίγεται για τον τίτλο και κάποιοι λειτουργούν λες και βρισκόμαστε σε περίοδο προετοιμασίας.

Δώστε επιτέλους τέλος σε αυτό το σήριαλ και βάλτε τον ΠΑΟΚ στη θέση οδηγού στη φετινή κούρσα που έχουμε κάθε υποχρέωση να ματώσουμε μέχρι τέλους. Ο ΠΑΟΚ δεν έχει την ανάγκη κανενός και πορεύεται αυτόνομα, δίνοντας όμως το στίγμα της αυτοκυριαρχίας του και της αυτοδυναμίας του, χωρίς να περιμένει τις ορέξεις κανενός.

Είχαμε καιρό να τα πούμε από τη στήλη μας, αλλά μερικές φορές κάποια πράγματα μας «αναγκάζουν» να τα πούμε γιατί ο ΠΑΟΚ Μας δεν είναι έρμαιο κανενός που θα τον έχει στο περίμενε. Ο αγώνας μας, πέρα των μεταγραφικών κινήσεων, συνεχίζεται και έχουμε πάρα πολλά όπλα στη φαρέτρα μας για να καταφέρουμε το στόχο μας. Η ομάδα είναι προσανατολισμένη και πεπεισμένη πλήρως για το τι πρέπει να κάνει, αλλά χρειάζονται όλες οι παράμετροι για να επιτευχθεί αυτό.
Για το λόγο αυτό δεν υπάρχουν μεγάλα και μικρά παιχνίδια και η ομάδα μας θέλει πλήρως την συμπαράσταση του κόσμου στο πλάι της.

Όλοι στο γήπεδο...
ΠΑΜΕ ΠΑΟΚΑΡΑ!!!

Διαβάστε ακόμη...