Έτσι δεν πάμε Πουθενά!

Μετά και το σημερινό υπερθέαμα που απολαύσαμε στο γήπεδο της Καλαμαριάς, επειδή καμπάνες δεν έχω για να χτυπήσω, είπα να γράψω 2-3 λογάκια μπας και περάσει κανένα μάτι κι από εδώ και πάρει πρέφα τι γίνεται.
Sourmenetes
Έτσι δεν πάμε Πουθενά!

Επειδή οι εισαγωγές, οι πρόλογοι και η υπομονή χτυπάνε κόκκινο θα αρχίσουμε με ζουμί και θα τελειώσουμε με ζουμί, μιας και έχουμε μπόλικο. Είναι το 6ο ή 7ο εκτός έδρας ματς στο οποίο είμαστε κάκιστοι, άνευροι, χωρίς πάθος, χωρίς προσανατολισμό, χωρίς Τ-Ι-Π-Ο-Τ-Α!!! Μια ομάδα 11 παικτών, οι οποίοι λες και μαζεύτηκαν χθες για να παίξουν, χωρίς να καθοδηγούνται από Κανέναν, χωρίς όρεξη για το αποτέλεσμα, χωρίς όρεξη για νίκη, κάνοντας μια αγγαρεία.

Αυτό δεν είναι ΠΑΟΚ!!!!

Ήρθανε κάποιοι και πλήρωσαν για να σας δουν σήμερα; Αν ήμουνα παίκτης θα μοίραζα το μεροκάματό μου στην κερκίδα με τέτοια εμφάνιση, με τέτοια αδιαφορία, με τέτοια έλλειψη εγωισμού, ποδοσφαιρικού τσαμπουκά, έλλειψη στα πάντα. Δεν τιμάτε σε κανένα σημείο ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ούτε το συμβόλαιό σας, ούτε τον άνθρωπο που σας πληρώνει, ούτε τον κόσμο που παρά τα οικονομικά προβλήματα έρχεται για να σας δει.

Τα έχω γράψει για όλους τους παίκτες που δεν ήθελαν να είναι στον ΠΑΟΚ. Αν δε θέλετε μια να είστε στον ΠΑΟΚ δε θέλουμε 10! Όποιος δε γουστάρει να παίζει να ματώνει, να σκίζεται για τον ΠΑΟΚ είναι καλύτερο να μας αδειάσει τη γωνιά. Πληρώνεστε πολύ καλά για να δείχνετε αυτό το πρόσωπο στα περισσότερα παιχνίδια. Είναι ντροπή να δείχνετε οι περισσότεροι αυτή τη συμπεριφορά εντός γηπέδου. Δεν ξέρω τι κάνετε στις προπονήσεις και τι σας δείχνει ο Λουτσέσκου, αλλά από εγωισμό και μόνο ούτε θα έπρεπε να έχετε φέρει ισοπαλία σε Λάρισα και Απόλλωνα, ούτε να χάσετε στο Καραϊσκάκη, ούτε να μας βγάλετε την ψυχή σήμερα.

Κάποιοι ψοφάγατε μέσα στο καλοκαίρι να έρθετε στον «αγαπημένο» σας ΠΑΟΚ και δε βλέπεστε μέσα στο γήπεδο. Κάποιοι μέχρι τελευταία μέρα ήσασταν στο ακουστικό και περιμένατε να καλυφθείτε οικονομικά για να γυρίσετε στην καψούρα σας. Κάποιοι ανανεώσατε πρόσφατα και δε δείχνετε καυλωμένοι παρά τις βαρύγδουπες δηλώσεις. Αν δε γουστάρετε είτε τα μούτρα κάποιου είτε που είστε στον ΠΑΟΚ παρακαλούμε να μας το πείτε, για να ξέρουμε πως θα σας αντιμετωπίσουμε και εμείς.

Κάτι δεν πάει καθόλου καλά εκεί μέσα και πρέπει χθες! να το λύσετε. Δε με νοιάζει ποιος θα παίξει εθνική και ποιο συμφέρον βλέπετε κάποιοι μέσω ΠΑΟΚ αλλά εμάς μας νοιάζει μόνο ο ΠΑΟΚ! Κάποιοι φύγατε με δάκρυα και γυρίσατε με τιμές αρχηγού. Φροντίστε να λύσετε άμεσα το πρόβλημα που υπάρχει ανάμεσά σας, γιατί ο ΠΑΟΚ πίστευε και πιστεύει σε εσάς.

Ο λαός κάτι σας είπε σήμερα... Οφείλετε να τον ακούσετε!

Επόμενο πρόσωπο.
Ράζβαν Λουτσέσκου. Πώς πάμε Ράζβαν; Όλα καλά; Πέρασε το δίμηνο προσαρμογής που ζήτησες. Ήρθες μέσα Αυγούστου και πιάνουμε τέλη Οκτώβρη και ακόμα ψάχνουμε να δούμε αυτό το υπέροχο υλικό να κάνει τα στοιχειώδη πράγματα μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Έχεις το καλύτερο και πληρέστερο υλικό στην Ελλάδα και σίγουρα ότι πιο καλό είχε ο ΠΑΟΚ τα τελευταία χρόνια και κοντεύεις να το βγάλεις εκτός τόπου και χρόνου.

Μπαίνουμε σε κάθε ματς και δεν ξέρουμε που κινούνται οι παίκτες, γιατί δεν έχουν νεύρο, γιατί δε σκυλιάζουν, γιατί δεν έχουν δουλέψει τα στημένα, γιατί δε βγάζουμε τελικές στα εκτός έδρας ματς, γιατί δυσκολευόμαστε να σκοράρουμε εκτός έδρας, γιατί υπάρχει μια πλήρης αναρχία.

Εδώ είναι ΠΑΟΚ κ.Λουτσέσκου!

Ο ΠΑΟΚ τα έβαζε με θεούς και δαίμονες, έχοντας σχεδόν πάντα μικρότερο μπάτζετ, έντονο πρόβλημα με τη διαιτησία και πάντα είχε ένα στοιχείο που τον διέκρινε. Το Πάθος! Με όποιον και να έπαιζε, εντός-εκτός ο ΠΑΟΚ ήταν ομάδα με πάθος! Ήταν ομάδα που πάλευε, που μοχθούσε που γούσταρε που είχε τον τρελό Λαό του δίπλα του. Και εσύ μας παρουσιάζεις μια ομάδα που δεν είναι ΠΑΟΚ! Δεν υπάρχει καν ο ορισμός της ομάδας. Τα περισσότερα επιτυγχάνονται λόγω της ποιότητας των παικτών και όχι γιατί υπάρχει μια σοβαρή δουλειά εκ μέρους σας.

Δικαιολογήσαμε και τον αποκλεισμό, δικαιολογήσαμε και τα πρώτα στραβοπατήματα αλλά έφτασε η ώρα της αλήθειας. Και η αλήθεια είναι ότι ο ΠΑΟΚ δεν παίζει μπάλα, ενώ ταυτόχρονα είναι αδούλευτος. Με το που πιέζεσαι από έναν αντίπαλο, ακόμα και σήμερα έγινε αισθητό αυτό, η ομάδα μας δεν έχει κανένα σχέδιο είτε για να σπάσει την πίεση είτε για να κάνει κάτι διαφορετικό. Σε στηρίξανε μέχρι εκεί που δεν πάει, σου φέρανε τα καλύτερα δυνατά εργαλεία, ζήτησε πίστωση χρόνου, αλλά το αποτέλεσμα είναι αρνητικό.

Υπάρχει το σενάριο να μην μπορείτε κ. Λουτσέσκου. Δεν κάνουμε όλοι για όλα, ή μπορεί ο ΠΑΟΚ να μην είναι του ταπεραμέντου σας, ή μπορεί να ταιριάζετε καλύτερα με μια ομάδα που δε ζητάει στόχους και πρωταθλήματα και καλό ποδόσφαιρο. Εδώ διψάμε! Εδώ υπάρχει στόχος και θέλουμε τα πάντα. Αν δεν μπορείτε δεν είναι κακό να το δηλώσετε. Φαίνεται ότι υπάρχει πρόβλημα στο να εμπνεύσετε την ομάδα και να διαχειριστείτε καλύτερα το υλικό που σας έχει δοθεί. Μακάρι να πατήσουμε ένα κουμπί και να αλλάξουν όλα, αλλά δεν το βλέπω.

Κ.Σαββίδη & Υιέ μιας και οι δύο είστε μέσα στον ΠΑΟΚ και έχετε προσφέρει τα μέγιστα. Το να αναλωθούμε σε αυτά που έχετε προσφέρει είναι χρονοβόρο και δε θα ήθελα να το κάνω σε ένα άρθρο με τέτοιο χαρακτήρα. Έχετε δώσει πολύ περισσότερα από όσα θα έπρεπε στον ΠΑΟΚ και σας ευχαριστούμε ιδιαίτερα για αυτό. Δαπανήσατε μεγάλο όγκο χρημάτων για να δώσετε στην ομάδα όλα όσα χρειάζεται για να καταφέρει το στόχο της. Ο στόχος της κορυφής, ανεξαρτήτου διοργάνωσης. Θα τρόμαζα πέρυσι αν άκουγα ότι του χρόνου θα έχω αυτό το ρόστερ και θα μίλαγα για άλλα πράγματα σε άλλη διοργάνωση.

Το να δώσουμε όμως τόσα χρήματα δε φαίνεται ότι από μόνο του μπορεί να φέρει το επιθυμητό αποτέλεσμα για όλους μας. Κάποιοι θα πρέπει αν εκτιμούν ότι βρίσκονται στον ΠΑΟΚ. Εσείς πρώτος είπατε ότι θα πρέπει να πεθάνουμε για το πρωτάθλημα και δε βλέπω όλους τους αρμόδιους να πεθαίνουν για αυτό. Δε βλέπω το μάτι όλων να γυαλίζει. Δε βλέπω να πεισμώνουν για τις κακές εμφανίσεις. Μήπως πρέπει να τιμωρούμε και όσους δεν καταλαβαίνουν που βρίσκονται; Μήπως να ξεκαθαρίσουμε ότι όποιος δεν μπορεί να αποδώσει ή δε θέλει να αποδώσει, δεν μπορεί να συνεχίζει να θεωρείται κομμάτι του ΠΑΟΚ;

Κάποιοι πρέπει να καταλάβουν που βρίσκονται και που βρίσκεται ο ΠΑΟΚ. Δεν είναι κανενός τσιφλίκι ο ΠΑΟΚ να κάνει ότι γουστάρει και να χειρίζεται όπως θέλει πρόσωπα και καταστάσεις. Δυστυχώς κάποιοι νομίζουν ότι ο ΠΑΟΚ είναι για 3-4ος.

Ο ΠΑΟΚ είναι μόνο για την κορυφή και η κορυφή θέλει Κάκαλα!

Όποιος δεν μπορεί να κάτσει σπίτι του.

Διαβάστε ακόμη...