Πόσο σας πονάει...

Έχουνε βαλθεί κάποιοι εδώ και καιρό να μας αποδείξουν πόσο κακή δουλειά γίνεται στον ΠΑΟΚ και τι λίγος που ήταν πριν κανένα μήνα ο Ίβιτς και πόσο άσχημα χειρίστηκε το θέμα Τζαβέλλα, καθώς και πόσο μικρές είναι οι επιλογές του Μίχελ.
Sourmenetes
Πόσο σας πονάει...

Βάλθηκαν εδώ και 2 μήνες να τους διώξουν και τους 2, γνωστοί ραδιοφωνάδες καθώς και έντυπος τύπος, αλλά δεν τους κάθεται.

Βλέπεις είναι τόσο λίγος ο Ίβιτς και μικρός για τον πάγκο του ΠΑΟΚ, που από τη στιγμή που ξεμπρόστιασε κάποιες καταστάσεις, έχουμε ξαναγίνει μάρτυρες ίδιων περιστατικών, η ομάδα του παραπαίει. Βλέπεις είναι τραγική η εικόνα του ΠΑΟΚ που δεν μπορεί να κερδίσει με 5-0 σε κάθε ματς και τα βάζουνε με αυτόν. Βλέπεις είναι τόσο κακές οι επιλογές του Μίχελ, άραγε αυτό το παλτό ο Κρέσπο πόσο γέλιο θα είχε ρίξει αν ήξερε ελληνικά ακούγοντας τα ραδιόφωνα της πόλης το καλοκαίρι, που δεν βλέπονται.

Βλέπεις δεν τους βγήκε με τον ένα Ισπανό, την έπεσαν στον άλλον. Έλα μου ντε που και ο άλλος είναι παιχτάρα. Και τι να πουν τα φερέφωνα της πόλης και των Αθηνών; Ας πούμε για τον Μίχελ, ότι δεν τα βρίσκει καλά με τον Ιβάν, ότι ο μικρός Σαββίδης επεμβαίνει στο ρόλο του, κάποιο θύμα θα τσιμπήσουμε. Η λασπολογία δίνει και παίρνει άνευ προηγουμένου. Εδώ και 2 μήνες το μοναδικό τους ζήτημα, Εκεί, είναι ποιος θα φύγει πρώτος ο Μίχελ ή ο Ίβιτς. Κατά τ' άλλα τους ενδιαφέρει το ποδόσφαιρο.

Ας μας κάνουν και μια ανάλυση οι μεγάλοι δημοσιογράφοι των Αθηνών για τα εξτρέμ του ΠΑΟΚ, για το πόσο άτεχνα είναι και πως δεν μπορούν να διασπάσουν την αντίπαλη άμυνα. Αυτά λέγανε αρχές του χρόνου και τώρα μούγκα στη στρούγκα. Αλλά σου λέει έτσι λειτουργεί ο ΠΑΟΚ χρόνια τώρα, λάσπη από έξω και μπάζωμα από μέσα. Και τα κατάφεραν 4 χρόνια τώρα. Δεν μπορείς να πεις. Κατάφεραν να φάνε και τον τεμπέλη Ολλανδό, τον ξεπερασμένο και «τσομπάνη» Άγγελο και τον φέρελπι Τούντορ. Κατάφεραν να μηδενίσουν ένα κάρο παίκτες για να έχουμε τα «δικά» μας τα «παιδάκια» μέσα, να ξέρουμε τι γίνεται και να βγάζουμε ειδήσεις.

Βλέπεις την προστασία που περιθάλπει κάποιους παίκτες και το σεντράρισμα στην πρώτη στραβή σε κάποιους άλλους. Καταλαβαίνουν πολύ καλά τι λέω κάποιοι. Ακόμα και σε συνέντευξη τύπου βρέθηκε αθεόφοβος που ανέφερε πως η ομάδα παίζει με 10 παίκτες, τονίζοντας πως αυτός που έλειπε ήταν ο Κάμπος. Στο συγκεκριμένο ματς άλλος έλειπε και λείπει καιρό τώρα.

Αλλά στο δρόμο σας, δυστυχώς για σας, βρέθηκε η σέρβικη αλεπού και ο σκληροτράχηλος Μίχελ. Δυστυχώς για σας ο Ιβιτς ξέρει πολύ καλά τι σημαίνει ΠΑΟΚ. Ξέρει πολύ καλά το βρώμικο παιχνίδι σας, χρόνια τώρα και πόσο καλά το παίζεται. Ο Ίβιτς δε φοβήθηκε να ταρακουνήσει τόσο πολύ την ομάδα του, βγάζοντας στη σέντρα ένα εκ των αρχηγών της ομάδας, γιατί ήξερε πολύ καλά την ομάδα του. Γιατί ξέρει ότι παίζει τεράστιο ρόλο η συνοχή και το καλό κλίμα εντός αποδυτηρίων και τα αποτελέσματα των δικαιώνουν. Η αλήθεια δυστυχώς πονάει και φέτος η αλήθεια είναι ότι για να δείτε ποδόσφαιρο πρέπει να γυρνάτε στο κανάλι ΠΑΟΚ.

Εσένα βέβαια αυτά δε σου λένε κάτι γιατί έχεις άλλο καημό. Δεν πειράζει τώρα θα πονάς για πολύ καιρό ακόμα.

Υ.Γ. Περιμένω επίσημα την ΠΑΕ να ενεργήσει για όλα αυτά τα μαργαριτάρια που βλέπουμε και ακούμε καθημερινώς. Φτάνει πια. Τους έχουμε σιχαθεί! Δεν είναι η πρώτη φορά, μιλάμε για συντονισμένες ενέργειες που Μοναδικό Στόχο έχουν να βλάψουν την ομάδα και να κατευθύνουν μερίδα του κόσμου.

Διαβάστε ακόμη...