Είστε με τον ΠΑΟΚ ή κάτι άλλο;

Περίμενα τη λήξη της μεταγραφικής περιόδου, ώστε να καταλαγιάσει λίγο η κατάσταση για να αναφέρω δυο τρία πράγματα όσον αφορά την κατάσταση των μμε της πόλης.
Sourmenetes
Είστε με τον ΠΑΟΚ ή κάτι άλλο;

Ειλικρινά τόση αηδία μαζεμένη είχαμε να συναντήσουμε καιρό. Μιλάμε για μια τραγική κατάσταση στο μεγαλύτερο μέρος των δημοσιογράφων που και καλά ασχολούνται με το ρεπορτάζ του ΠΑΟΚ. Νομίζω το ποτήρι έχει ξεχειλίσει, ο κόσμος διαμαρτύρεται εντόνως με τα όσα τραγελαφικά ακούσαμε και συνεχίζουμε να ακούμε, είτε από τα χείλη των δημοσιογράφων της πόλης, είτε από δημοσιεύσεις αυτών με τάχα καυστικό χαρακτήρα.

Κύριοι αλήθεια ποιον εξυπηρετείτε; Πόσο κακό σας έχει κάνει ο ΠΑΟΚ (που σας ταΐζει εμμέσως πλην σαφώς) και καταφεύγετε με την πρώτη ευκαιρία εναντίον του; Πριν καλά καλά ξεκινήσει η αγωνιστική περίοδος, έχετε ήδη προσπαθήσει να μειώσετε την προσπάθεια των Ίβιτς – Μίχελ, βγάζοντάς τους ανίκανους να διαχειριστούν το τιμόνι του ΠΑΟΚ. Πόσο μένος εναντίον δυο ανθρώπων που από την πρώτη μέρα που σας παρέθεσαν συνέντευξη τύπου σας μίλησαν ντόμπρα και ΠΑΟΚτσήδικα; Αν γράφατε τόσο ντόμπρα και σεις θα μιλάγατε στην καρδιά όλου του κόσμου, αλλά η κουτοπονηριά πολλών από σας και οι επιδιώξεις σας, οδηγούν σε άλλα μονοπάτια.

Δεν άργησε η μέρα που τα βάλατε με τον Ίβιτς, λόγω του ότι απέκλεισε συγκεκριμένους ή συγκεκριμένο παίκτη από την ομάδα, λες και ο ΠΑΟΚ είναι το μαγαζάκι σας. Τον βγάλατε κάποιοι ψεύτη και τον διασύρετε όλη μέρα στο ραδιόφωνο για το ότι συμπεριφέρθηκε άκομψα σε μέλος της ομάδας, μη ενημερώνοντάς τον έγκαιρα. Εκτός της συγγνώμης που έπρεπε να ζητήσετε δημόσια, λόγω ότι ο Ίβιτς σας ενημέρωσε για την απόφαση απομάκρυνσης παιχτών από την αρχή της χρονιάς, με εξιτάρει το γεγονός ότι θα πρέπει να δίνεται σε εσάς αναφορά για τις κινήσεις που θα κάνει η ομάδα.

Παράλληλα, ενημερώστε με λίγο, κόβει κάποιος το δικαίωμα στην κάθε ομάδα να ζητά τη λύση του συμβολαίου με κάποιον παίχτη μια δεδομένη χρονική στιγμή; Τι πρεμούρα σας έπιασε τότε; Μήπως συμβαίνει κάτι άλλο;

Δηλαδή τι θα γίνει όταν θα έρθει το πρώτο στραβό αποτέλεσμα; Θα τον σταυρώσετε; Μετά τον αποκλεισμό από τον Άγιαξ αρχίσανε τα όργανα. Και γιατί δεν έβαλε αυτόν και ο Κρέσπο είναι αδύναμος και ο Σακχόφ δε μαρκάρει και πολλά παρόμοια, για να ξεκινήσει καλά η νέα περίοδος. Η ομάδα, κύριοι, σαν ομάδα κερδίζει και σαν ομάδα χάνει. Δε φταίει ούτε ένας ούτε κανένας. Αλλά το μπαλάκι ξέρετε που το πετάτε, στον εύκολο στόχο. Νοοτροπίες μικρών ομάδων και φαγώματος. Αν η κεφαλιά του Μυστακίδη ήταν μέσα θα λέγατε άλλα. Δε θα επεκταθώ αλλά ψαχτείτε γιατί νορμάλ δεν είναι αυτό.

Όπως δεν άργησε το πριόνισμα της καρέκλας του Ίβιτς, έτσι δεν άργησε από κάποιους το πριόνισμα και του Μίχελ. Τι κακός άνθρωπος και παράγοντας; Πόσο ανοργάνωτος που είχε τελειώσει όλες τις μεταγραφές σχεδόν πριν τον Αύγουστο; Αλλά ξέχασα είχατε συνηθίσει στα πούπουλα και στους Μέσι που ερχόντουσαν μετά τον Ιούλιο και τους ξέρατε για να βγάζετε αποκλειστικές και να κερδίζετε κλικς. Τα λέω λάθος; Τότε δεν είδαμε κείμενο ευθεία επίθεση εναντίον του προέδρου και τεχνικού διευθυντή αντίστοιχα.

Τότε μάλλον ερχόντουσαν όλοι οι παιχταράδες που εδώ και τρία τέσσερα χρόνια μας έχουν μείνει αμανάτι, αλλά ξέχασα μιλάμε για το καλό του ΠΑΟΚ. Εν τέλει ρίξατε και τα τελευταία σας βέλη ώστε να μειώσετε τον Μίχελ για να ξεκινήσει καλά η χρονιά με το τέλος της μεταγραφικής περιόδου, επειδή δε σας έφερε το κανόνι που μόνο εσείς θέλατε και ο χαζός Μίχελ δεν ήθελε. Ξέρετε πολλούς παράγοντες που δε θέλουν παιχταράδες στην ομάδα τους. Χωρίς βέβαια να έχετε δει τον Τιάμ, κάτι αντίστοιχο έγινε και με τον Κρέσπο που ήρθε σαν το alter ego του Λοπεθ, βγάλατε τα συμπεράσματα.

Ο ΠΑΟΚ κύριοι μεγαλώνει μέρα με την μέρα σε πολλούς τομείς και να ξέρετε όποιος δουλεύει κάνει λάθη. Θα δεχόμουνα την οποιαδήποτε καλοπροαίρετη κριτική προς όλους τους παράγοντες, αρκεί να γινόταν για το καλό του ΠΑΟΚ. Το να μου κάνετε tweets και post με κουτοπονηρίστικο ύφος στα social media ρίχνει πρώτον το επίπεδό σας και δεύτερον δείχνει εμπάθεια και όχι διάθεση ειλικρινούς κριτικής. Γινόμαστε καθημερινά μάρτυρες τέτοιων συμβάντων και θέλουμε να καυτηριάσουμε αυτή τη νοοτροπία.

Όποιος νοιώθει ΠΑΟΚ βγαίνει και τα λέει στα ίσα και δεν ψάχνει ψίχουλα για να κατηγορήσει, ενώ ξέρει ότι έχει άδικο. Όποιος θέλει να ακολουθήσει τον ΠΑΟΚ στο δρόμο που χαράζει τα τελευταία δυο χρόνια, θα πρέπει να λειτουργεί σαν ΠΑΟΚ, να νοιώθει ΠΑΟΚ και όχι ΠΑΟΚ στο μπλα μπλα. Η μιζέρια που αποπνέει τον φίλαθλο κόσμο της πόλης, οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στην πλύση εγκεφάλου που γίνεται από τα μμε τα τελευταία χρόνια. Ξέρουμε στο πρώτο στραβοπάτημα θα ζητάτε κεφάλια. Ξέρουμε στη στραβή τρίπλα του παίκτη, θα είναι σαπάκι.

Αλλάχτε τροπάριο μπας και μπορέσετε να ακολουθήσετε τον ΠΑΟΚ. Αλλάχτε νοοτροπία γιατί αρχίζετε και εκτίθεστε και μεταξύ σας και ξεκατινιάζεστε δημόσια. Δεν είναι αυτό ΠΑΟΚ. Κάτι άλλο μου θυμίζει. Και αν δε θέλετε ή δεν μπορείτε τουλάχιστον προσπαθήστε να ανταποκρίνεστε στα δεδομένα του επαγγέλματος και μην τα περιμένετε όλα στο πιάτο. Πέρασαν οι ένδοξες αυτές εποχές. Δε θέλω να επεκταθώ άλλο. Θλίβομαι. Ελπίζω να μη χρειαστεί να αναλωθούμε σε παρόμοια άρθρα μέσα στη χρονιά.

Διαβάστε ακόμη...