Η ανάλυση του Λεβαδειακού!

Στην τελευταία εκτός έδρας αναμέτρηση για το 2018 ο ΠΑΟΚ θα ταξιδέψει στη Λιβαδειά για να αντιμετωπίσει τον τοπικό Λεβαδειακό.
Sn0ufel Sn0ufel
Η ανάλυση του Λεβαδειακού!

Μετά την καλή περσινή χρονιά με τον Ανιγκό στον πάγκο ο Λεβαδειακός ήθελε το κάτι παραπάνω φέτος. Για αυτό το λόγο ενισχύθηκε στην μεταγραφική περίοδο ενώ για προπονητής ήρθε ο Απόστολος Μάντζιος. Η κακή εκκίνηση στο πρωτάθλημα όμως και οι άσχημες εμφανίσεις είχαν σαν αποτέλεσμα να απομακρυνθεί και στη θέση του να έρθει ο Giuseppe Sannino. Ο Ιταλός δεν έχει αλλάξει κάτι δραματικά και έτσι ο Λεβαδειακός φιγουράρει με 8 βαθμούς στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας.

Οι μεταγραφές που έκανε ο Λεβαδειακός είναι οι εξής: Στο τέρμα έφυγε ο Σωτηρίου που πήγε στον ΟΦΗ ενώ ο Δασκαλάκης πήγε δανεικός στον Κισσαμικό. Αντίθετα ήρθαν οι Vojovic από την Lovcen και ο Bajic από την Borac.

Στην άμυνα έφυγαν οι Τριποτσέρης (ελεύθερος στη Λάρισα), Ζαραδούκας (ελεύθερος στο Μάρκο) ενώ οι Topi και Francisco έμειναν ελεύθεροι χωρίς να βρουν ομάδα. Αντικαταστατες τους είναι οι Παντελιάδης που ήρθε από τη Λαμία, Ο Ζησόπουλος που ήρθε από τον Απόλλων Σμύρνης και ο Krneta που ήρθε από την Zira.

Στο κέντρο είχε την αποχώρηση αρκετών σημαντικών παικτών του Youssouf (ελεύθερος στην Ajaccio), του Niasse (ελεύθερος στη Casablanca), του Obiora (ελεύθερος στη Boavista) του Καλτσά που πήγε στον Ηρακλή ενώ οι Chumbinho και Belghazouani έμειναν ελεύθεροι χωρίς να βρουν ακόμα ομάδα.

Αντίθετο δρομολόγιο έκαναν οι Stanojevic που ήρθε από την Αστάνα, ο Manga (ελεύθερος από Ashkelon), ο Omo που ήρθε από τη Λαμία, Ο Windecker (ελεύθερος από τη Ujpest) και ο Nangis που ήρθε από τη Valenciennes.

Στην επίθεση δεν έγινε κάποια αλλαγή.

Ο Λεβαδειακός έχει κάποια προβλήματα τραυματισμών όπως του Sawadogo του Omo και του Αντιλέχου που έμειναν εκτός αποστολής. Συγκεκριμένα ο Σανίνο πήρε τους Μπάγιτς, Ζωγράφο, Κρνέτα, Μαρκόβσκι, Ζησόπουλο, Καραχάλιο, Χατζηλάμπρο, Τσαμπούρη, Μητρόπουλο, Ιωαννίδη, Παντελιάδη, Γιακουμάκη, Στανόγεβιτς, Νανγκίς, Λιάγκα, Βίντεκερ, Μάνγκα, Καθάριο στην αποστολή.

Από αυτούς αναμένεται να ξεκινήσουν οι

Μπάγιτς
Τσαμπούρης-Παντελιάδης-Ζησόπουλος-Λιάγκας-Καθάριος

Μητρόπουλος-Στανόγεβιτς-Γιακουμάκης

Ιωαννίδης- Νανγκίς

Σε σύστημα 5-3-2 αφού ο Sannino δήλωσε και στη συνέντευξη τύπου ότι θα παίξει εντελώς αμυντικά για να καταφέρει να σταματήσει τον ΠΑΟΚ.

Στο Δικέφαλο από την άλλη μεριά ο Λουτσέσκου δε μπορεί να υπολογίζει τους τραυματίες Βιερινια και Πέλκα. Η ομάδα θέλει και πρέπει να βγάλει αντίδραση μετά την τραγική εμφάνιση της Πέμπτης κόντρα στην Μπατε Μπορισοφ που έφερε τον αποκλεισμό από την Ευρώπη....

Διαβάστε ακόμη...