Η ανάλυση της Λαμίας ...

Επιστροφή στην ελληνική πραγματικότητα για τον ΠΑΟΚ που μετά την εκτός αναμέτρηση με την Τσέλσι θα παίξει ξανά εκτός έδρας με τη Λαμία.
Sn0ufel Sn0ufel
Η ανάλυση της Λαμίας ...

Η σεζόν δε ξεκίνησε όπως ήλπιζαν και περίμεναν στη Λαμία. Παρά τις αρκετές καλές μεταγραφές η ομάδα δε μπήκε καθόλου καλά στο πρωτάθλημα και χρειάστηκε να απομακρυνθεί ο Τεννές και να προσληφθεί ο Χάβος για να αρχίσει η ομάδα να παίρνει αποτελέσματα.

Μεταγραφές όπως είπαμε έγιναν πολλές. Συγκεκριμένα στο τέρμα έφυγαν οι Παπαδόπουλος (ελεύθερος στον Αστέρα) και Πίτκας (ελεύθερος στη Δόξα Δράμας). Αντίθετο δρομολόγιο έκαναν οι Μπαντής και Saranov.

Στην άμυνα έγιναν οι περισσότερες αλλαγές καθώς έφυγαν οι Ben Djemia, Κουκόλης,Παντελιάδης, Κουτρομάνος και Pryndeta. Στις θέσεις τους ήρθαν οι Vanderson (από Πλατανιά), Πλιάτσικας (ελεύθερος από Πλατανιά), Καρυπίδης (επίσης ελεύθερος από Πλατανιά), Adejo που ήρθε ελεύθερος από την Κέρκυρα και τέλος ο γνωστός μας Σκόνδρας που ήρθε ελεύθερος.

Στο κέντρο έφυγαν οι Λινάρδος και Αναστασόπουλος (ελεύθεροι από Κέρκυρα), Πίτι ελεύθερος από Λάρισα, Φράγκος ελεύθερος από Βόλο, Wanderson (ελεύθερος από Zagora), Acosta επίσης ελεύθερος από Λάρισα, Omo ελεύθερος από Λεβαδειακό και τελευταίος ο Καραγιάννης από Κισσαμικό.

Αντίθετα ήρθαν οι Μαστούρ, Πινιότης (ελεύθερος από Πανιώνιο), Bertoglio (ελεύθερος από Ordabasy) Δημούτσος (ελεύθερος από Πλατανιά) Επστάιν (ελεύθερος από Κέρκυρα) Καραγκούνης (ελεύθερος από Zwolle) και Osman ελεύθερος από την Partick.

Εκεί όμως που βελτιώθηκε πολύ η Λαμία είναι στην επίθεση καθώς μπορεί να έφυγαν οι Asceric και Μανιάς ήρθαν κάποιοι καλοί παίκτες όπως ο Barales και Καραμάνος.

Στην αποστολή ο Χάβος πήρε τους: Σαράνοφ, Μπαντής, Βασιλαντωνόπουλος, Παπαργυρίου, Αντέτζο, Αναστασιάδης, Σκόνδρας, Σκαντορβέλι, Ασίγκμπα, Πλιάτσικας, Μπερτόλιο, Μαστούρ, Δημούτσος, Επστάιν, Μπλάζιτς, Μπαράλες, Καραμάνος, Ρόμανιτς, Κωστίκας.

Εκτός έμειναν οι Καρυπίδης, Αντρονιτς και Καραγκούνης καθώς και ο Μελισσάς που είναι δανεικός από τον ΠΑΟΚ.

Έτσι ο Χάβος αναμένεται να κατεβάσει μια ενδεκάδα που θα αποτελείται από τους
Saranov
Βασιλαντωνόπουλος-Adejo-Πλιάτσικας-Asigba
Δημούτσος-Σκόνδρας
Καραμάνος-Bertoglio-Epstain
Barales

Αντίθετα ο Ράζβαν Λουτσέσκου δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα μετά και τον αγώνα με την Τσέλσι στο Λονδίνο και όλοι οι παίκτες είναι έτοιμοι για μια ακόμη νίκη στην Ελλάδα και τη συνέχιση του σερί.

Διαβάστε ακόμη...