Να γίνει ο κανόνας και όχι η εξαίρεση

Η εικόνα από το Παλατάκι χθες ήταν εξαιρετική. Όχι τόσο από άποψη κερκίδας (ο ΠΑΟΚτσης έχει κάνει κερκίδες και κερκίδες για να ενθουσιαστεί με την χθεσινή) αλλά η όλη ατμόσφαιρα ήταν αν μη τι άλλο ελπιδοφόρα.
Sn0ufel Sn0ufel
Να γίνει ο κανόνας και όχι η εξαίρεση

Ο Μπάνε την Παρασκευή στη συνέντευξη τύπου έδωσε το σύνθημα. Έτσι δε γίνεται να συνεχίσουμε. Η θα βρούμε κοινό σημείο επαφής διοίκηση και κόσμος η το μπάσκετ χωρίς επενδυτή θα περάσει στην αφάνεια. Η αλήθεια είναι ότι έχουν γίνει πολλά λάθη εκατέρωθεν σε όλη τη διάρκεια της διοίκησης Μπάνε. Και ο κόσμος δε στήριξε και η διοίκηση έκανε λάθη.

Η ομάδα έχει με μικρό μπάτζετ και πενιχρά έσοδα καταφέρει εδώ και χρόνια να παρουσιάζει ένα ανταγωνιστικό πρόσωπο πετυχαίνοντας κάποιες μεγάλες νίκες εντός και εκτός συνόρων. Ναι στον κόσμο υπάρχει απογοήτευση για την μη ουσιαστική ύπαρξη στόχων και την αποτυχία πρόκρισης σε τελικό κυπέλλου. Ειδικά η ήττα από τον Φάρο χτύπησε άσχημα τον εγωισμό και την περηφάνια του ΠΑΟΚτση. Ναι υπάρχει ψύχρα στις σχέσεις οργανωμένων διοίκησης. Κατανοητά όλα.

Πρέπει και οι δύο πλευρές όμως να κάνουν μια νέα αρχή. Η έλευση μγαλομετόχου είναι πλέον θέμα επιβίωσης και πρέπει να το καταλάβουμε όλοι. Οι αρμόδιοι ψάχνουν τον κατάλληλο άνθρωπο αυτός όμως που θα τον προσελκύσει είναι μόνο ο ΛΑΟΣ του ΠΑΟΚ. Πρέπει το Παλατάκι να γίνει ξανά έδρα.

Το αξίζει ο κόσμος το αξίζει η ομάδα το αξίζει η διοίκηση το αξίζει ο Μπάνε το αξίζουν οι παίκτες!

Διαβάστε ακόμη...