Η ανάλυση του Ατρομήτου

Στο ντέρμπι των πρωτοπόρων ΠΑΟΚ κ Ατρόμητος διασταυρώνουν τα ξίφη τους για την 9η αγωνιστική του πρωταθλήματος.
Sn0ufel Sn0ufel
Η ανάλυση του Ατρομήτου

Ο Ατρόμητος μετά την εξαιρετική περσινή πορεία και την κατάληψη της 4ης θέσης παίζοντας πολύ καλό ποδόσφαιρο στοχεύει φέτος στην εκ νέου έξοδο στην Ευρώπη. Για αυτό το λόγο δε προχώρησε σε πάρα πολλές αλλαγές αφού θέλησε να διατηρήσει το οικογενειακό κλίμα στην ομάδα.

Έτσι ο Ατρόμητος μπήκε στη σεζόν με τον ίδιο προπονητή και στόχο το καλύτερο στην Ευρώπη χωρίς όμως να τα καταφέρει αφού αποκλείστηκε από τη Dinamo Brest άδικα με το ακυρωθέν γκολ του Κουλούρη. Στο πρωτάθλημα όμως είναι αλλιώς και ο Ατρόμητος παρελαύνει έχοντας σε 8 ματς 6 νίκες και 2 ισοπαλίες.

Όπως είπαμε αλλαγές πολλές δεν έγιναν. Συγκεκριμένα έφυγαν οι Mirkovic, Γιαννιώτης και ήρθε ο Megyeri. Στην άμυνα κράτησε τον Ρισβάνη χωρίς να πάρει κάποιον άλλο παίκτη. Στο κέντρο έφυγαν οι Diguiny, Βασιλείου, Κυριακίδης, Ουαρντα και ήρθαν οι Γαρουφαλιάς και Nsikulu. Στην επίθεση έφυγε ο Dauda και ήρθαν Κουλούρης, Mujakic και Ugrai.

Στην αποστολή του Ατρομήτου συμμετέχουν οι: Μέγιερι, Μπρούνο, Καρασαλίδης, Μούγιακιτς, Ενσικουλού, Μανούσος, Ούμπιδες, Ρισβάνης, Μάντσον, Λαζαρίδης, Ουγκράι, Στρούγγης, Θεοδωράκης, Νάτσος, Γαρουφαλιάς, Κωτσόπουλος, Σάκιτς, Μπουσούλατζιτς και Κιβρακίδης.

Ο Κάναντι δε μπορεί να υπολογίζει τους δανεικούς από τον ΠΑΟΚ Γιαννούλης, Χατζησαϊα και Κουλούρη καθώς και τον τραυματία Βασιλακάκη. Έτσι αναμένεται να κατεβάσει με ενδεκάδα που θα αποτελείται από τους:

Megyeri
Sakic-Καρασαλίδη-Ρισβάνη-Κιβρακίδη
Madson-Busuladzic
Nsikulu-Umbides-Bruno
Κωτσόπουλος

Ο ΠΑΟΚ από την άλλη με μόνο απόντα τον Μαουρίσιο και μετά το 8 στα 8 με τη νίκη επί του βάζελου στην Τούμπα πάει στο Περιστέρι για το 9 στα 9 με στόχο να διευρύνει τη απόσταση από τους διώκτες του!

Διαβάστε ακόμη...