Η ανάλυση του Ο.Α.Ρ.Η.Σ. ...

Και ναι κυρίες και κύριοι είναι γεγονός! Ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει τον Ο. Α. Ρ. Η. Σ για την 7η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ.
Sn0ufel Sn0ufel
Η ανάλυση του Ο.Α.Ρ.Η.Σ. ...

Επέστρεψε μετά από 4 χρόνια στην κατηγορία που του φαίνεται πιο ξένη από όλες στην πρώτη. 2 χρόνια στην Γ και 2 χρόνια στην Β ήταν πολλά για τη μεγάλη ομάδα του Ο. Α. Ρ. Η. Σ.. Έτσι ο Καρυπίδης ως πιστός Αρειανός έχει αναλάβει τα ηνία και προσπαθεί να κάνει μια αγωνιστική ομάδα.

Στα σοβαρά τώρα στη θέση του προπονητή ήρθε ο 64 χρόνος Paco Herrera με θητεία σε Gijon, Las Palmas, Zaragoza κλπ. Ένας έμπειρος προπονητής που ανέλαβε το δύσκολο έργο του μονταρίσματος της ομάδας.

Όσον αφορά το ρόστερ οι περισσότεροι παίκτες που κράτησαν όρθια τη βαριά φανέλα του Ο. Α. Ρ. Η.Σ στη Β και στη Γ αποχώρισαν. Στη θέση τους ήρθαν παίκτες κυρίως από την Ισπανία αλλά και παίκτες γνωστοί από το πέρασμα τους στα ελληνικά γήπεδα.

Στο τέρμα δεν είχε κάποια αποχώρηση αλλά ήρθε για βασικός ο Cuesta ως ελεύθερος από τη Wisla Krakow.

Στην άμυνα η βάση υπήρχε καθώς Δεληζήσης και Τζανακάκης είχαν ήδη καπαρωμένες θέσεις. Ήρθαν όμως και οι Velez, Menendez, Κωνσταντινίδης και Mavraj για περισσότερο βάθος και λύσεις. Αντίθετο δρομολόγιο ακολούθησαν οι Τσουμάνης, Μαραγκός, Κανακούδης που έφυγαν ως ελεύθεροι.

Στο κέντρο έγιναν οι περισσότερες αλλαγές. Νέα ομάδα εντελώς θα λέγαμε καθώς Milunovic, Κάσσος, Ντούνης, Nikic, Bargan, Πλατέλλας, Mumin, Chanti, Πασάς και Κλιγγόπουλος έφυγαν ως ελεύθεροι. Εκτός από τον Κλιγγόπουλο που αγοράστηκε από τον γαύρο και ξαναδώθηκε δανεικός στον συμπολίτη.

Αντίθετα ήρθαν οι Colazo (δανεικός από Boca Juniors), Martinez, Basha, Bruno Gama, Diguiny, Matilla, Σιώπης ενώ ήρθαν ως δανεικοί και οι Garcia (από Las Palmas) και Pedro Vitor από αεχ.

 Στην επίθεση δεν έχουμε να πούμε πολλά καθώς στη θέση του αποχωρήσαντα Jose Pinto ήρθαν οι Younes και Ναζλίδης για να σηκώσουν το βάρος του σκοραρίσματος.

Ο αρης ως μια καινούργια εντελώς ομάδα έχει ακόμα προβλήματα ομοιογένειας παρόλα αυτά  έχει παρουσιάσει μέχρι στιγμής ένα καλό αγωνιστικό πρόσωπο καθώς είναι μία ομάδα που θέλει να έχει την κατοχή της μπάλας. Στην κυκλοφορία είναι αρκετά καλός όμως και σχετικά αργός.

Η αποστολή αποτελείται από τους: Cuesta, Αναγνωστόπουλο, Mateo Garcia, Bruno Gama, Colazo, Hugo Souza, Diguiny, Fran Velez, Basha, Younes, Matilla, Mavraj, Martinez, Ναζλίδη, Σιώπη, Τζανακάκη, Βαλεριάνο, Κωνσταντινίδη. Εκτός έμεινε ο Δεληζήσης που έχει πρόβλημα τραυματισμού.

Έτσι ο Herrera αναμένεται να κατεβάσει μια ενδεκάδα που θα αποτελείται από τους
Cuesta
Τζανακάκης-Mavraj-Velez-Menendez
Basha-Σιώπης-Matilla
Bruno Gama- Younes- Garsia

Αντίθετα ο ΠΑΟΚ μπαίνει σε ένα δεύτερο γύρο απαιτητικών αναμετρήσεων χωρίς τους τραυματίες Μαουρισιο και Ακπομ αλλά με τον Πέλκα να είναι τελικά διαθέσιμος. Όλη η ομάδα είναι έτοιμη με την νίκη να δίνει σημαντικό προβάδισμα και ψυχολογία ενόψει της συνέχειας!

Διαβάστε ακόμη...