H ανάλυση του Απόλλων Σμύρνης

Το τελευταίο εμπόδιο πριν τη διακοπή για τον ΠΑΟΚ ακούει στο όνομα Απόλλων Σμύρνης.....
Sn0ufel Sn0ufel
H ανάλυση του Απόλλων Σμύρνης

Μετά την κακή περσινή πορεία ο Απόλλων φέτος αποφάσισε να αλλάξει σχεδόν τα πάντα. Από παίκτες μέχρι τον προπονητή. Βέβαια αυτό μέχρι στιγμής δεν έχει πετύχει καθώς μετράει 5 ήττες σε ισάριθμους αγώνες. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα στον αγώνα της Τούμπας να παραταχθεί με τον τρίτο προπονητή του για φέτος αν και είναι ακόμα Οκτώβρης!!!

Συγκεκριμένα ο Απόλλων άρχισε τη σεζόν με τον Ισμαελ στον πάγκο όμως η τραγική εικόνα των φιλικών και η ήττα στην πρεμιέρα έφεραν την απόλυση του. Αντικαταστατης ο Μοντεγουάδο ο οποίος δε κατάφερε κάτι παραπάνω από 3 ήττες σε τρία ματς. Έτσι ο ΠΑΟΚ θα βρει απέναντι του τον Ματζουράκη με στόχο να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα.

 

Πολλές αλλαγές και στον αγωνιστικό τομέα. Στο τέρμα έφυγε ο Ταϊρης και ο Covic και ήρθε ο Vasic από την Grasshopers. Στην άμυνα Ζησόπουλος, Μπαρτολίνι, Κούρος έφυγαν με τους Lukic, Schulz, Τζανετόπουλος και Orihuela να είναι οι αντικαταστάτες τους!

Στο κέντρο Αλμπάνης, Maatsen, Tapoko, Devesa, Σιατραβάνης, Alivodic, Juarez, navigator11 Μενδρινός και Τσουκαλάς έφυγαν στο πλαίσιο της γενικής εκκαθάρισης. Στη θέση τους ήρθαν οι Gino, Τριάδης, Salces, Tapoko, Defederico, Gonzales, Thomas, Eilers, D Urso, Joao Pedro, Acosta. Φυσικά το μπαμ δεν ήταν άλλος από τον μάθε στον ριβαλτο λίγη μπάλα Σικαμπαλα Σικαμπαλα που ήρθε δανεικός από Zamalek.

Στην επίθεση τώρα άλλαξαν όλα καθώς Stokes, Castillehoz, Anete, Elbaz απομακρυνθηκαν και ήρθαν οι Μαντζιος, El Helwe σαν αντικαταστάτες.

 

Γενικά οι πολλές αλλαγές σε όλο το ροστερ και το γεγονός ότι δε δημιουργήθηκε ακόμα χημεία μεταξύ τους έχουν φέρει τον Απόλλων σε δύσκολη θέση. Η αρχική πίστη για το βήμα παραπάνω αντικατασταθηκε με την πάλη για να σωθεί από τη Β εθνική...

Η αποστολή του Απόλλων αποτελείται από τους-- Χουάντερσον, Βάσιτς, Λούκιτς, Τζανετόπουλο, Βαφέα, Κοντοέ, Στάθη, Ναδάλες, Γκονζάλες, Γκίνο, Ντ' Ούρσο, Κονέ, Μπεντινέλι, Πέδρο, Ακόστα, Μάντζιο, Τριάδη, Σικαμπάλα και Γκαρός..

Εκτός έμειναν οι Κύργιας και Αιλερς που είναι τραυματίες. Έτσι ο Ματζουράκης αναμένεται να κατεβάσει μια ενδεκάδα με τους

Huanderson
Fonsi, Βαφέας, Τζανετόπουλος, Lukic, Κοντοές
D Urso, Gonzales, Thomas
Acosta, Garros

 

Από την άλλη μεριά ο ΠΑΟΚ μετά τα διαδοχικά δίπλα σε μπειραια και Λευκορωσία ολοκληρώνει με αυτόν τον αγώνα ένα πολύ δύσκολο πρόγραμμα και θέλει μόνο νίκη για να παραμείνει στην πρώτη θέση. Ο Λουτσέσκου δεν αναμένεται να ρισκάρει με αλλαγές. Ο κόσμος πρέπει να είναι εκεί για έναν ακόμα τελικό!

Διαβάστε ακόμη...