Η ανάλυση του γάβρου...

Ο ΠΑΟΚ ταξιδεύει μπειραια για τον αγώνα με τον γαύρο για την 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος....
Sn0ufel Sn0ufel
Η ανάλυση του γάβρου...

Ο γάβρος που το καλοκαίρι που μας πέρασε άλλαξε όλη την ομάδα κατεβαίνει ως πρωτοπόρος στον αγώνα αφού οι διαιτητικές αποφάσεις στους αγώνες με Πανιώνιο και Αστέρα τον βοήθησαν να κρατηθεί εκεί.

Πρώτη μεγάλη αλλαγή είναι στη θέση του προπονητή καθώς ήρθε ο Martins. Ένας προπονητής χωρίς μεγάλη εμπειρία έχοντας αναλάβει ομάδες της Πορτογαλίας. Ο γάβρος είναι η πρώτη ομάδα που αναλαμβάνει εκτός συνόρων.

Στο τέρμα ο Γιαννιώτης ήρθε από τον Ατρόμητο για να πάρει γάντια βασικού ενώ ο Σα ήρθε δανεικός από την Πόρτο για δεύτερος. Έφυγε ο Proto.

Στην άμυνα οι Ιgor και Engels πήγαν δανεικοί ενώ Botia, Hajsafi έμειναν ελεύθεροι. Αντίθετα ήρθαν οι Miranda ως δανεικός από τη Wolves, αγοράστηκαν οι Meriah και Μασούρας ενώ επέστρεψε από δανεισμό ο Vukovic.

Στο κέντρο έγιναν και οι περισσότερες αλλαγές καθώς έφυγαν οι Seba, Ofoe, Martin, Sdjelar με πώληση ενώ ελεύθεροι έμειναν οι Gillett, Ταχτσίδης, Romano, Martins και τελείωσε ο δανεισμός του Μirallas. Ενισχύθηκε όμως με Guilherme, Natkho, Οικοδόμο, Φετφατζίδη, Μπουχαλάκη, Camara, Podence, Nahuel και Yaya Toure.

Στην επίθεση ήρθαν οι Hassan Μάνος και Guerrero στη θέση του Djurdjevic που έφυγε.

Γενικά ο γάβρος ενισχύθηκε με κάποιους ποιοτικούς παίκτες και λογικά το περσινό χάλι δε θα υπάρχει σε τέτοιο σημείο που υπήρχε πέρσι. Πρόκειται πάντως για μια καινούργια ομάδα που ακόμα παλεύει να βάλει τους καινούργιους παίκτες στο ροτεϊσιον. Ο Martins μέχρι στιγμής δε ρισκάρει με παίκτες με τον γαύρο να παρουσιάζει μια αρκετά μέτρια εικόνα με την άμυνα να προβληματίζει ιδιαίτερα.

Στην επίθεση αντίθετα έχει αρκετή ποιότητα χωρίς όμως να έχει το εύκολο γκολ. Ο Guerrero που συνήθως ξεκινάει είναι ένα αρκετά συμμετοχικό φορ δεν είναι όμως ο κλασικός φορ περιοχής.

Στο κέντρο Μπουχαλάκης και Kamara έχουν πάρει φανέλα βασικού χωρίς να είναι κάτι ιδιαίτερο. Στα εξτρεμ Οικοδόμος και Podence είναι δύο καλοί παίκτες που ακόμα όμως ψάχνουν να δεθούν και με τον Πεφτούνη.

Ο Martins πήρε στην αποστολή τους: Χουτεσιώτης, Γιαννιώτης, Σα, Ελαμπντελαουί, Μεριά, Τσιμίκας, Κούτρης, Βούκοβιτς, Τοροσίδης, Σισέ, Καμαρά, Μπουχαλάκης, Νάτχο, Φορτούνης, Φετφατζίδης, Λάζαρος, Γκιγιέρμε, Τουρέ, Ποντένσε, Γκερέρο, Χασάν, Μάνος

Από αυτούς αναμένεται να ξεκινήσουν οι

Γιαννιώτης
Ελαμπντελαουί-Μερια-Vukovic-Τσιμίκας
Kamara-Μπουχαλάκης
Οικοδόμος-Πεφτούνης-Podence
Guerrero

Ο ΠΑΟΚ που κατεβαίνει χωρίς Ουαρντα, Ελ Καντουρι και Χατσερίδη είναι έτοιμος για ένα ματς που μπορεί να κρίνει πολλά. Ο ΠΑΟΚ είναι πιο δεμένη πιο καλή και έμπειρη ομάδα και μπορεί να κάνει το διπλό!!!

Διαβάστε ακόμη...