Δες με ποιους μιλάνε!

Σήμερα ολοκληρώνονται οι συναντήσεις μεταξύ του αγαπητού μας υπουργού αθλητισμού και των υπόλοιπων ΠΑΕ.
Sn0ufel Sn0ufel
Δες με ποιους μιλάνε!

Λέει το ρεπορτάζ: Συγκεκριμένα, για την Τετάρτη (14/3) έχουν κληθεί στο γραφείο του υφυπουργού οι ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης, Ατρόμητος, Ξάνθη, Παναιτωλικός, Πανιώνιος και ΠΑΣ Γιάννινα!

Αστέρας Τρίπολης;;; Χμ, κάτσε, τι με θυμίζει αυτό; Α ναι!

Το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων τιμώρησε με τετραετή φυλάκιση (εξαγοράσιμη) τον Αχιλλέα Μπέο, τριετή (με τριετή αναστολή) τους Γιώργο Μποροβήλο, Δημήτρη Μπάκο κλπ.

Ποιος είναι ο Μποροβήλος; Πρόεδρος της αρκαδικής ΠΑΕ ο πρώην διαιτητής (είχε διαιτητεύσει και το γνωστό ματς της Ριζούπολης μεταξύ άλλων) καταδικάστηκε πριν από 15 ΜΟΛΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΕ ΤΡΙΕΤΗ ΦΥΛΑΚΙΣΗ ΓΙΑ ΣΤΗΜΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ.
Μεταξύ άλλων είπε στην απολογία του: Κάθε μέρα ήμασταν σε επικοινωνία με τον Μαρινάκη, αφού το επίμαχο διάστημα ήταν πρόεδρος της Super League κι εγώ ήμουν αναπληρωτής πρόεδρος. Δεν είχαμε κανένα λόγο να μας πάει κάποιος στον Μαρινάκη ή να πούμε στον Μπέο να του μιλήσει. Αφού είχαμε δια ζώσης επαφή, κάθε μέρα, όλη τη χρονιά. Ήταν μια γνωριμία απίστευτα στενή!

Φυσικά τα ωραία χρόνια της εγκληματικής τότε ντε που όλα ήταν καλά στο δύσμοιρο ελληνικό ποδόσφαιρο και δε χρειαζόταν η επέμβαση φιφα και ουεφα, ο Μποροβήλος έκανε και πρόεδρος της Σουπερ Λιγκ.

Φυσικά μετά από όλα αυτά παραμένει πρόεδρος της ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης...

Πάμε στον δεύτερο. Δημήτρης Μπάκος ένας εκ των ιδιοκτητών του Αστέρα Τρίπολης. ΤΙΜΩΡΗΘΗΚΕ ΕΠΙΣΗΣ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΜΟΛΙΣ 15 ΜΕΡΕΣ ΜΕ ΤΡΙΕΤΗ ΦΥΛΑΚΙΣΗ ΓΙΑ ΣΤΗΜΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ.

Είπε μεταξύ άλλων στην απολογία του: Με τον Μαρινάκη, του είπα θέλω βοήθεια, φέρε κόσμο στο γήπεδο. Έχω πρόβλημα, φέρε τον κόσμο σου στο γήπεδο! Με τον Μαρινάκη έχουμε και επαγγελματικές ασχολίες και μιλάμε μαζί. Δεν είχα ανάγκη τον Μπέο να μεσολαβήσει. Συνεργαζόμαστε επαγγελματικά και συναντιόμαστε. Του έλεγα ότι θέλω 13ο παίκτη στο παιχνίδι. Ελέγχει 1.500 άτομα στην Τρίπολη και τα ήθελα στο γήπεδο. Μια κουβέντα να πει στην Τρίπολη, έρχονται αμέσως 2.000 άτομα!

Φυσικά και αυτός παραμένει στο τιμόνι της ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης.

Και ναι όλα αυτά συνέβησαν τα παλιά τα καλά τα χρόνια τότε που δε χρειαζόταν η επέμβαση της φιφα και της ουεφα. Να μη τα ξαναλέμε.

ΠΑΕ Ατρόμητος- Γιώργος Σπανός-Πρόεδρος

Το 2014 έγινε αυτό: Ο Γιώργος Σπανός βρίσκεται ανάμεσα στους 16 συλληφθέντες για την υπόθεση λαθρεμπορίας υγρών καυσίμων, που αποκαλύφθηκε ύστερα από αστυνομική έρευνα και επιχείρηση της Ασφάλειας.

Πριν λίγους μήνες είχαμε συνέχεια καθώς: το Συμβούλιο Εφετών Αθηνών, εξέδωσε βούλευμα, σύμφωνα με το οποίο παραπέμπονται σε δίκη 28 πρόσωπα. Οι βασικοί κατηγορούμενοι που κάθονται στο σκαμνί για αλλοίωση αποτελέσματος αγώνων, είναι: Μόνο για το κακούργημα της αλλοίωσης αποτελέσματος αγώνων, παραπέμπονται και οι: Ο πρόεδρος και μεγαλομέτοχος του Ατρομήτου, Γιώργος Σπανός. (Ανάμεσα έχει πολλά "μπουμπούκια βλέπε Σπαθας, Αρβανιτιδης, Γιαχος κλπ)

Ναι και αυτός θα είναι στην συνάντηση με τον υπουργό αθλητισμού. Και όλα συνέβησαν πριν αιώνες και η φιφα ουεφα δεν είχαν λόγο επέμβασης δε θα λέμε τα ίδια ... "λαίμαι".

Να συνεχίσουμε;

Να πούμε για τον Πανιώνιο; Τι να πεις... Που η μισή ομάδα όταν παίζει με το γαύρο έχει πονοκέφαλο και η άλλη μισή εκτίει κάρτες; Για την 5αδα τη χρονιά που παίρνει δανεικούς από συγκεκριμένη ομάδα; Για τον Δάρα η τον Ζαμάνη ; Ο ένας χειρουργός και ο άλλος μπράβος σε μαγαζιά. Ο Ζαμανης ήταν μπράβος του Μπεου παλιά και κατηγορούμενος και αυτός για στημένα. Ο Δάρας είναι απλά παλιός γιατρός στην ομάδα του γαύρου. Όλα καθαρά......

Να πάμε στον μέγιστο Κομποτη; Αυτόν που έκλεψε μέσα από τα χέρια του γαυρου τον Πουλίδο (τι θυμήθηκα ε;) και τον πούλησε σε αυτόν σε μία νύχτα; Και ναι καλά μαντέψατε. Είναι και αυτός κατηγορούμενος για τα ίδια αδικήματα με τον Σπανό. Δηλαδή για το κακούργημα αλλοίωσης αποτελέσματος αγώνων.

Βέβαια αυτός είχε τουλάχιστον την ευθιξία να παραχωρήσει τις μετοχές του σε αντίθεση με τους υπόλοιπους. Βέβαια τις παραχώρησε στον γαμπρό του αλλά ψηλά γράμματα...

Να πούμε για τον Κούγια; Ναι τον γνωστό δικηγόρο της εγκληματικής ναι αυτόν που απολύει προπονητές και διώχνει παίκτες επειδή ξύπνησε στραβά; Δεν κάνετε λάθος. Είναι ο ίδιος που φτύνει παίκτες. Διαγωγήν κοσμιωτάτην είχε στο δημοτικό ρε μην κοροϊδεύετε.

Ναι καλά καταλάβατε. Με αυτούς συναντήθηκε και θα συναντηθεί ο υπουργός αθλητισμού Βασιλειάδης (μιλάμε για τον ίδιο που είχε δηλώσει μετά την ορκωμοσία του πως: ναι, ήμουν φίλαθλος του Ολυμπιακού, αλλά από σήμερα είμαι Εθνική Ελλάδος). Μιλάμε για τον ίδιο που πέρσι ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΜΟΛΙΣ ΠΡΙΝ ΕΠΙ ΤΗΣ ΥΠΟΥΡΓΕΙΑΣ ΤΟΥ ΑΝ ΚΑΙ 15 ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΟΥ ΠΛΑΤΑΝΙΑ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑ ΞΥΛΟΔΑΡΜΟ ΣΤΑ ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΑ ΤΟΥ μοναστηριού Γ.Καραϊσκάκης δεν έτρεξε κάστανο και φυσικά ο γαύρος τιμωρήθηκε με ποινή χάδι. Φυσικά και τότε δεν συνέτρεχε επέμβαση φιφα και ουεφα μαφία.

Με αυτούς θα συναντηθεί λοιπόν ο υπουργός Βασιλειάδης και θα ψάξει να βρει τη λύση για τον πολύπαθο χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου. Ναι τον χώρο που όλοι οι παραπάνω έχουν κάθε δικαίωμα να παραμένουν σε αυτόν και να κάνουν ότι επιθυμούν (δεν έπιασα καν Μελισσανιδη, Μαρινακη, Αλαφουζο) αλλά επειδή ο Ιβάν ξεχάστηκε και έβγαλε το μπουφάν του έγινε πόλεμος. Φυσικά αν φορούσε το μπουφάν του με το πιστόλι απο κάτω όπως όλοι οι από πάνω θα ήταν όλα καλά!

ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΑΣ Η ΧΩΡΑ ΤΗΣ.....

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...