Η ανάλυση του Αστέρα Τρίπολης (Winter Update!)

Στον αγώνα που δίνει μισό πρωτάθλημα ο ΠΑΟΚ ταξιδεύει στην Τρίπολη για να αντιμετωπίσει τον Αστέρα!
Sn0ufel Sn0ufel
Η ανάλυση του Αστέρα Τρίπολης (Winter Update!)

Μετά τη μη διεξαγωγή του ντέρμπυ με τον γαύρο λόγω του θεάτρου του προπονητή (;) του γαύρου, αλλά και την πολύ καλή εμφάνιση στον πρώτο ημιτελικό κόντρα στον Πανιώνιο ο ΠΑΟΚ καλείται να δείξει ότι παραμένει συγκεντρωμένος στο στόχο του πρωταθλήματος και να φύγει με το διπλό από την Αρκαδία....

Πού τον πετύχαμε: Στον αγώνα του πρώτου γύρου στην Τούμπα ο ΠΑΟΚ πήρε τη νίκη με 2-0 με δύο γκολ του Μαουρίτσιο πραγματοποιώντας πολύ καλή εμφάνιση...

Τι έκανε στο πρωτάθλημα: Ο Αστέρας βρίσκεται στην 9η θέση με 29 βαθμούς. Έχει σκοράρει 24 γκολ και έχει δεχτεί 18. Από τους 29 βαθμούς τους 18 τους συγκέντρωσε εντός έδρας και τους υπόλοιπους εκτός. Δύσκολα θα βρίσκεται στην 5η θέση που ήταν και ο στόχος της σεζόν!

Τι έκανε στο κύπελλο: Ήταν στον 4ο όμιλο με γαύρο,Κισσαμικό και Αχαρναϊκό. Τερμάτισε στη 2η θέση με 6 βαθμούς και πέρασε στους 16. Εκεί κληρώθηκε με τον Ατρόμητο και αποκλείστηκε με συνολικό σκορ 2-0.

Αλλαγές στο ρόστερ: Λίγες μεταγραφές ο Αστέρας αν και έφυγαν παίκτες.... Συγκεκριμένα έφυγαν οι: Igor Silva (δεξί μπακ με πώληση στο γαύρο φέτος είχε 14 συμμετοχές με 1 ασίστ), Πασαλίδης (κεντρικός αμυντικός με πώληση στο γαύρο παραμένει όμως δανεικός στον Αστέρα μέχρι το τέλος της σεζόν φέτος έχει 23 συμμετοχές και 2 γκολ), Τσουκαλάς (ελεύθερος στον Απόλλων Σμύρνης μέσος φέτος είχε 16 συμμετοχές και 1 γκολ), Zouma (κεντρικός αμυντικός έμεινε ελεύθερος χωρίς να έχει βρει ομάδα φέτος είχε 2 συμμετοχές). Τελευταίος παίκτης που αποχώρησε ο Gondo που πήγε με πώληση στη Πεσκάρα. Ο επιθετικός είχε φέτος 9 συμμετοχές και 1 γκολ.

Ο Αστέρας δεν αντικατέστησε ικανοποιητικά τους παίκτες που παραχώρησε. Συγκεκριμένα πήρε μόλις 2 παίκτες τους Rooney (επιθετικός έμεινε ελεύθερος από τη Βέροια. Φέτος είχε σε 17 συμμετοχές 5 γκολ) και τον Jaadi (εξτρέμ δανεικός από Udinese με οψιόν).

Αγωνιστικά και πιθανή ενδεκάδα: Ο Παντελίδης έχει για τον αγώνα όλους τους παίκτες διαθέσιμους εκτός του τραυματία Isnaldo (εξτρέμ χωρίς γκολ η ασίστ φέτος σε 16 συμμετοχές). Κανονικά συμπεριλήφθηκε στην αποστολή ο Καλτσάς.
Αναλυτικά η αποστολή: Αθανασιάδης,Τσιφτσής,Πασαλίδης,Τριανταφυλλόπουλος, Γιαννούλης, Μπέρτος, Κώτσιρας, Σελίν, Κυριακόπουλος, Ντούντου, Τόνσο, Μουνάφο, Μαντιντά, Ιγκλέσιας, Τσιλιανίδης, Καλτσάς, Τζααντί , Μανιάς, Δουβίκας

Ο Παντελίδης αναμένεται να κατεβάσει μία ενδεκάδα που θα αποτελείται από τους:

Αθανασιάδη
Μπέρτο-Πασαλίδη-Τριανταφυλλόπουλος-Γιαννούλης
Mounafo-Inglesias
Κυριακόπουλος-Tonso-Τσιλιανίδης
Μανιάς

Σημαντικοί παίκτες για τον Αστέρα οι Μανιάς (επιθετικός φέτος έχει 7 γκολ σε 21 συμμετοχές), Inglesias (μέσος φέτος έχει 2 γκολ και 3 ασίστ σε 20 συμμετοχές), Πασαλίδης (κεντρικός αμυντικός με 2 γκολ φέτος) καθώς και ο τερματοφύλακας Αθανασιάδης.

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου έχει για τον αγώνα όλους τους παίκτες στη διάθεση του (πέραν του Ελ Καντουρί) και όλη η ομάδα είναι έτοιμη για να πάρει τη νίκη και να φτάσει ένα βήμα πιο κοντά στο μεγάλο στόχο του πρωταθλήματος!

Διαβάστε ακόμη...