Η ανάλυση του Παναιτωλικού (Winter update!)

Στο Αγρίνιο θα ταξιδέψει ο ΠΑΟΚ για την 19η αγωνιστική για να αντιμετωπίσει το δύσκολο εμπόδιο του Παναιτωλικού....
Sn0ufel Sn0ufel
Η ανάλυση του Παναιτωλικού (Winter update!)

Πού την πετύχαμε: ΠΑΟΚ και Παναιτωλικός βρέθηκαν αντιμέτωποι την τέταρτη αγωνιστική του πρωταθλήματος στην άδεια Τούμπα λόγω της γνωστής τιμωρίας. Ο ΠΑΟΚ επικράτησε με 1-0 με γκολ-κεφαλιά του Πριγιοβιτς από ασιστ του Τσιμιροτ στο 75 λεπτό.

Τι έκανε στο πρωτάθλημα: Μέτριο πρωτάθλημα για τον Παναιτωλικό και σίγουρα κάτω από τις φιλοδοξίες την αρχή της χρονιάς. Αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην 11η θέση με 19 βαθμούς ενώ έχει βάλει 20 γκολ και έχει δεχτεί 25. Από τους 19 βαθμούς τους 9 τους πήρε εντός έδρας και τους 10 εκτός.

Τι έκανε στο κύπελλο: Βγήκε δεύτερος σε όμιλο με Ξάνθη Πανσερραϊκό και Εργοτέλη συγκεντρώνοντας 6 βαθμούς. Στη συνέχεια κληρώθηκε με την ΑΕΚ και αποκλείστηκε με συνολικό σκορ 5-0.

Αλλαγές στο ρόστερ: Σημαντικότερη η αλλαγή στην άκρη του πάγκου παρά στο ρόστερ. Συγκεκριμένα η κακή αγωνιστική και δη η αμυντική εικόνα της ομάδας οδήγησαν στην έξοδο τον Μάκη Χάβο. Στη θέση του ήρθε ο Τραϊανός Δέλλας που θα οδηγήσει την ομάδα και στον αυριανό αγώνα.

Σαν ρόστερ τώρα όπως είπαμε λίγες οι αλλαγές καθώς οι παίκτες που έφυγαν είναι ο Μαρκοφσκι (επιθετικός φέτος 12 συμμετοχές 1 γκολ και 2 ασίστ. Έμεινε ελεύθερος και κατέληξε στον Λεβαδειακό). 

Δεύτερος παίκτης που αποτέλεσε παρελθόν είναι ο Diego Lopez που έμεινε ελεύθερος. Θα συνεχίσει τη καριέρα του στην Rio Ave. Φέτος είχε 8 συμμετοχές με 1 γκολ.

Ο Παναιτωλικός πήρε μόνο έναν παίκτη τον κεντρικό αμυντικό Arghus ως ελεύθερο από τη Braga. Υπέγραψε συμβόλαιο 1.5 έτους.

Αγωνιστικά και πιθανή ενδεκάδα: Αρκετά προβλήματα για τον Δέλλα καθώς δεν είναι διαθεσημοι οι τραυματίες:
Μάζουρεκ (μεσοεπιθετικός) - 21 συμμετοχές - 4 γκολ - 2 ασιστ
Μπράβο (αμυντικός μέσος) - 11 συμμετοχές
Ρότσα (αριστερό μπακ) - 17 συμμετοχές - 1 γκολ - 1 ασιστ

Εκτός επίσης έμεινε ο νεοαποκτηθείς Arghus.

Ο Δελλας αναμένεται να κατεβάσει:

Κυριακίδης
Μύγας-Mihaj-Rodriguez-Τσοκάνης
Μαρινάκης-Marcos Paulo
Diaz-Mazurek-Rosa
Morar

Αναλυτικά η αποστολή: Κυριακίδης, Σταματόπουλος, Κλέσιο, Βασιλούδης, Γιαννιώτης, Ντίας, Μιχάι, Μάζουρεκ, Μαρινάκης, Μοράρ, Μύγας, Πάουλο, Ροντρίγκες, Τσοκάνης, Ρόσα, Χαντάκιας, Νταλακούρας, Βακράκος.

Ο πληγωμένος ΠΑΟΚ θα ταξιδέψει στο Αγρίνιο χωρίς τον τραυματία Πέλκα και φυσικά χωρίς τον Τσίμιροτ που ανακοινώθηκε χθες η πώληση του στην Στανταρ Λιέγης. Θα έχει ενδιαφέρον να δούμε την αντίδραση της ομάδας με τα 2/3 του κέντρου αλλαγμένα με τους Σακχοβ και Ελ Καντουρι να παίρνουν μάλλον φανέλα βασικού. Το διπλό είναι αναγκαίο καθώς ο ΠΑΟΚ μπαίνει στην πιο δύσκολη ευθεία του πρωταθλήματος και κάθε λάθος θα κοστίσει...

Διαβάστε ακόμη...