Η ανάλυση του Λεβαδειακού (Winter update)!

Στην πρεμιέρα του δευτέρου γύρου ο ΠΑΟΚ υποδέχεται στην Τούμπα τον αξιόμαχο Λεβαδειακό!
Sn0ufel Sn0ufel
Η ανάλυση του Λεβαδειακού (Winter update)!

Πού τον πετύχαμε: ΠΑΟΚ και Λεβαδειακός διασταύρωσαν τα ξίφη τους την πρώτη αγωνιστική του πρωταθλήματος στη Λειβάδια αγώνας που σημαδεύτηκε από τον τραγικό χαμό του συνοπαδού μας.... Τελικό αποτέλεσμα 0-0 μετά από ένα μέτριο ματς με ευκαιρίες και για τις δύο ομάδες.

Οι δύο ομάδες βρέθηκαν αντιμέτωπες και για το κύπελλο εκεί όπου στο πρώτο ματς του ομίλου ο ΠΑΟΚ επικράτησε με 2-1 με τέρματα των Πέλκα και Σάκχοβ.

Τι έκανε στο πρωτάθλημα: Ο Λεβαδειακός έκανε έναν πολύ καλό πρώτο γύρο τερματίζοντας στην 9η θέση με 18 βαθμούς έχοντας 4 νίκες 6 ισοπαλίες 5 ήττες έχοντας πετύχει 10 τέρματα ενώ έχει δεχτεί 13. Από τους 18 βαθμούς τους 13 τους πήρε στην έδρα του ενώ μόνο 5 πήρε στα εκτός έδρας παιχνίδια.

Τι έκανε στο κύπελλο: Πέρασε 2ος με 6 βαθμούς σε όμιλο με ΠΑΟΚ, Απόλλων Πόντου και Αιγινιακό. Κληρώθηκε στη φάση των 16 με τον Πας Γιάννενα και κέρδισε το πρώτο ματς στη Λειβαδιά με 1-0.

 Αλλαγές στο ρόστερ: Πριν καλά καλά αρχίσει η μεταγραφική περίοδος επίσημα ο Λεβαδειακός έχει κάνει κιόλας αρκετές μεταγραφικές κινήσεις.

Ο Μαχαίρας επέστρεψε από τον δανεισμό του δεν υπολογίζεται όμως και θα δοθεί εκ νέου δανεικός. Παρελθόν αποτελεί ο Mendy μετά από δύο χρόνια στην ομάδα αφού έμεινε ελεύθερος. Φέτος ο κεντρικός αμυντικός μετρούσε 16 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις.

Παρελθόν θα αποτελέσει και ο έμπειρος τερματοφύλακας Namasco. Πέρσι βασικός αλλά φέτος προτιμάται από τον Anigo ο Epassy. Φέτος μετρούσε μόλις μια συμμετοχή στο Κύπελλο.

Ελεύθερος επίσης έμεινε και η μεγάλη καλοκαιρινή μεταγραφή του Λεβαδειακού ο Brandao καθώς δεν συνέφερε όσα περίμεναν στην ομάδα της Βοιωτίας. Φέτος είχε 9 συμμετοχές και 2 γκολ.

Τέλος ο Στέλιος Βασιλείου είναι ο τελευταίος παίκτης που έμεινε ελεύθερος. Ο 26χρονος κεντρικός επιθετικός φέτος είχε 3 συμμετοχές χωρίς να σημειώσει κάποιο τέρμα.

Ο Λεβαδειακός ενισχύθηκε όμως με 3 παίκτες κυρίως από την εγχώρια αγορά που μπορούν να βοηθήσουν άμεσα. Η πρώτη μεταγραφή έγινε στη θέση του αποχώρησα Mendy (δηλαδή στο κέντρο της άμυνας) και είναι ο 32χρονος Diogo που μέχρι πρότινος αγωνιζόταν με τη φανέλα της Κέρκυρας. Ο Diogo υπέγραψε συμβόλαιο 1.5 έτους.

Η δεύτερη μεταγραφή έγινε στη θέση του επιθετικού εκεί όπου πήρε τον Markovski με χρόνια εμπειρία στην Ελλάδα. Τελευταία ομάδα ο Παναιτωλικός. Ο Markovski υπέγραψε συμβόλαιο 2.5 ετών.

Τρίτη μεταγραφική κίνηση ο εξτρέμ από την Μπουργκίνα Φάσο Sawadogo που υπέγραψε συμβόλαιο για 2.5 χρόνια. Προηγούμενη του ομάδα η Chateauroux...

Αγωνιστικά και πιθανή ενδεκάδα:

Ο Anigo αντιμετωπίζει για το Σαββατιάτικο αγώνα 2 προβλήματα καθώς ο Μητρόπουλος θα είναι σίγουρα εκτός ενώ ο Adilehou κάνει αγώνα δρόμου να προλάβει. Και οι δύο είναι σημαντικές απουσίες.

Epassy
Τσαμπούρης-Τριποτσέρης-Niasse-Ζαραδούκας
Καλτσάς-Chumbinio-Obiora
Belghazouani-Markovski-Sawadogo 

Ο ΠΑΟΚ από την άλλη είναι πανέτοιμος για τον αγώνα και θέλει να ξεκινήσει μόνο με νίκη το 2018. Απόντες θα είναι ο τιμωρημένος Μακ (εκτίει την τελευταία αγωνιστική) και οι Ελ Καντουρί και Μυστακίδης που είναι ανέτοιμοι. Ο ΠΑΟΚ θέλει να κάνει αυτό που δεν έκανε στο ματς του πρώτου γύρου και να κερδίσει εύκολα το Λεβαδειακό όπως και επιβάλλεται να κάνει!

Υγ1 Να πούμε και από εδώ Καλή Χρονιά ευτυχισμένο το νέο έτος με υγεία και ότι επιθυμεί ο καθένας! ΝΤΑΜΠΛ ΣΤΟ ΠΥΡΓΟ ΤΟ ΛΕΥΚΟ

Υγ2 Το γκρέμισμα της Τούμπας αρχίζει και μετράει αντίστροφα.... Απομένουν ελάχιστα παιχνίδια στο ναό παιχνίδια που δίνουν τίτλο. Θα είναι ντροπή η Τούμπα να μην είναι γεμάτη σε όλα!

Θυμηθείτε την καλοκαιρινή ανάλυση ΕΔΩ

Διαβάστε ακόμη...