Η ανάλυση του Πλατανιά

Στη Κρήτη ταξιδεύει ο ΠΑΟΚ για την 15η αγωνιστική για να αντιμετωπίσει τον Πλατανιά...
Sn0ufel Sn0ufel
Η ανάλυση του Πλατανιά

Ο Πλατανιάς απογοητεύει την φετινή σεζόν αφού βρίσκεται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας πραγματοποιώντας κακές εμφανίσεις στο πρώτο μισό της σεζόν και η μάχη για την παραμονή αναμένετε σκληρή.

Ο προπονητής

Ο Παράσχος είχε τα ηνία του Πλατανιά στην αρχή της σεζόν η κακή συγκομιδή βαθμών όμως καθώς και οι μέτριες εμφανίσεις είχαν σαν αποτέλεσμα την αποπομπή του. Στη θέση του ήρθε ο Roca (προηγούμενες θητείες σε Πανθρακικό, Πάφο, Ολυμπιακό Βόλου, Orihuela και Seinajoki) ο οποίος έχει μπροστά του το δύσκολο έργο της παραμονής του Πλατανιά στη μεγάλη κατηγορία. 

Το ρόστερ

Το τέρμα

Μόνο μία προσθήκη εδώ με την έλευση του Oberhauzer από τη Metz ως ελεύθερος, ενώ έφυγε ο Σωτηρίου ως ελεύθερος στον Λεβαδειακό.

Η άμυνα

Έφυγαν οι: Αποστολόπουλος (ελεύθερος στον Πας Γιάννενα), Banana (ελεύθερος στον Πανιώνιο), Μαραγκός (ελεύθερος στον αρη), Liorente (ελεύθερος στην Western Sydney) και Κάργας (ελεύθερος στον Πανιώνιο).

Ήρθαν οι: Dicamona (ελεύθερος από Burg En Bresse), Πλίατσικας (ελεύθερος από Πανιώνιο), Κοροβέσης (ελεύθερος από ΠΑΟΚ) και Στάμου (ελεύθερος από Ηρακλή).

Αρκετές αλλαγές στην άμυνα χωρίς να φύγει όμως κάποιος αναντικατάστατος παίκτης. Συνολικά θα λέγαμε ότι ενισχύθηκε καθώς απέκτησε βάθος σε όλες τις θέσεις με έμπειρους παίκτες.

Το κέντρο

Έφυγαν οι: Munafo (Ελεύθερος στον Αστέρα Τρίπολης), Ντίνας (ελεύθερος στα Τρίκαλα), Μανούσος (ελεύθερος στον Ατρόμητο), Μενδρινός (ελεύθερος στον Απόλλων Σμύρνης).

Ήρθαν οι: Cros (ελεύθερος από Red Star), Stojcev (ελεύθερος από Ατρόμητο), Πατράλης (δανεικός από ΠΑΟΚ), Δημούτσος (ελεύθερος από Αστέρα Τρίπολης) και Αγγελόπουλος (ελεύθερος από Ηρακλή).

Στα ίδια εδώ καθώς και έχασε και πρόσθεσε ποιότητα.

Η επίθεση

Έφυγαν οι: Γιακουμάκης (με πώληση στην ΑΕΚ), Γουνδουλάκης (ελεύθερος στη Δόξα Δράμας)

Ήρθαν οι: N'Sikulu (ελεύθερος από Laval), Grzelczak (ελεύθερος από Gornik) και Budnik (ελεύθερος από Kapfenberg).

Πήρε 3 παίκτες στη θέση του έμπειρου Γουνδουλάκη και του φέρελπι Γιακουμάκη που πήγε στην ΑΕΚ.


Πιθανή ενδεκάδα

Κοκκαλάς
Oues-Vanderson-Dicamona-Στάμου
Devesa-Αγγελόπουλος
Δημούτσος-Stanisavljevic
Grzelczak-Παπανικολάου

Γρίφος η ενδεκάδα για τον Πλατανιά καθώς έχει αρκετές και σημαντικές απουσίες. Συγκεκριμένα Κοροβέσης, Στάθης, N'Sikulu και Butnik είναι τιμωρημένοι Πλίατσικας και Stojcev είναι τραυματίες.

Τι κάνει μέχρι τώρα

Ο Πλατανιάς βρίσκεται στη τελευταία θέση της βαθμολογίας έχοντας συγκεντρώσει μόλις 6 βαθμούς σε 14 αγώνες. Έχει σκοράρει 7 φορές ενώ έχει δεχτεί 29 τέρματα.

Πλατανιάς-παο 1-1
Πλατανιάς-Ξάνθη 0-2
Λεβαδειακός-Πλατανιάς 1-1
Πλατανιάς-Κέρκυρα 0-0
Πλατανιάς-Απόλλων Σμύρνης 1-0 (Κύπελλο)
Απόλλων Σμύρνης-Πλατανιάς 0-1
Πλατανιάς-Παναιτωλικός 0-3
Πας Γιάννενα-Πλατανιάς 3-1
Πλατανιάς-ΑΕΛ 0-1
ΟΦΗ-Πλατανιάς 1-0
Λαμία-Πλατανιάς 2-0
Γαύρος-Πλατανιάς 5-1
Πλατανιάς-Αστέρας Τρίπολης 0-3
ΑΕΚ-Πλατανιάς 3-0
Ηρακλής-Πλατανιάς 0-3 (Κύπελλο το πήρε στα χαρτιά)
Πλατανιάς-Ατρόμητος 1-3

Ξεκίνησε σχετικά καλά το πρωτάθλημα όμως εδώ και καιρό απογοητεύει εντός και εκτός έδρας ενώ δέχεται σε κάθε αγώνα εύκολα πολλά γκολ.

Ο ΠΑΟΚ από την άλλη με την αυτοπεποίθηση στα ύψη μετά το πρώτο διπλό στη Ξάνθη και την μεγάλη νίκη επί του βαζελου στη Τούμπα ταξιδεύει στη Κρήτη με στόχο ένα ακόμα διπλό που θα κλείσει και τη φετινή χρονιά. Απόντες και εδώ αρκετοί καθώς οι τραυματίες Βιερινια και Ελ Καντουρι είναι εκτός αποστολής ενώ την τιμωρία του θα εκτίσει ο Πριγιοβιτς (συμπλήρωσε κάρτες) και ο Μακ (3 αγωνιστικές για το σπρώξιμο στον Βιγιαφανιεζ). Η νίκη και το διπλό είναι μονόδρομος σε μία εύκολη έδρα!

Διαβάστε ακόμη...