Η ανάλυση του Ατρομήτου...

Την έκπληξη του φετινού πρωταθλήματος Ατρόμητο υποδέχεται ο ΠΑΟΚ....
Sn0ufel Sn0ufel
Η ανάλυση του Ατρομήτου...

Ο Ατρόμητος έχει κάνει εξαιρετικό ξεκίνημα και φιγουράρει στην πρώτη θέση της βαθμολογίας έχοντας την καλύτερη άμυνα στο πρωτάθλημα!

Ο προπονητής

Ήρθε ο Damir Canadi ο οποίος μετά τα μέτρια αποτελέσματα στα φιλικά και το νωθρό ξεκίνημα στα πρώτα ματς έχει καταφέρει να παρουσιάσει ένα σύνολο που είναι πρώτο στη βαθμολογία παίζοντας ωραία μπάλα και που ξέρει να παίρνει αποτελέσματα.

Το ρόστερ

Το τέρμα

Έφυγαν οι: Gorbunov (ελεύθερος δεν έχει βρει ακόμα ομάδα) και Παπαδόπουλος (ελεύθερος στη Λαμία).
Ήρθαν οι: Mirkovic (ελεύθερος από τη Rad) και Γιαννιώτης (ελεύθερος από τον γαύρο).

Η άμυνα

Έφυγαν οι: Κατράνης (με πώληση στην Saint-Etienne) , Γουγουδης (ελεύθερος στην Καλαμαριά) ,Τζιτζικαλάκης (ελεύθερος στον Πανσερραϊκό) , Κοντοές (ελεύθερος στον Απόλλων Σμύρνης) , Φυτανίδης (έμεινε ελεύθερος χωρίς να βρει ακόμα ομάδα) ενώ ο Λαζαρίδης σταμάτησε το ποδόσφαιρο.

Ήρθαν οι: Χατζησαϊας (δανεικός από ΠΑΟΚ) , Ρισβάνης (δανεικός από γαύρο) , Γιαννούλης (δανεικός από ΠΑΟΚ) , Oriol (ελεύθερος από Mallorca) και Καρασαλίδης (ελεύθερος από Ξάνθη).

Αρκετές αλλαγές στην άμυνα όπου μπορεί να έχασε σε εμπειρία κέρδισε όμως σε νιάτα και δίψα με τους δανεικούς Ρισβάνη και Χατζησαϊα να συνθέτουν ένα πολύ δυνατό και δεμένο σύνολο στο κέντρο της άμυνας.

Το κέντρο

Έφυγαν οι: Λημνιός (με πώληση στον ΠΑΟΚ) , Baga (ελεύθερος στην Bate Borisov) ,Stojcev (ελεύθερος στον Πλατανιά), Πλαττέλας (ελεύθερος στον Άρη) ,Tonso (ελεύθερος στον Αστέρα Τρίπολης) ,Μανιάτης (ελεύθερος στην Alanyaspor) , Brito (ελεύθερος στην Καλαμαριά).

Ήρθαν οι: Madson (ως ελεύθερος) ,Warda (δανεικός από ΠΑΟΚ) ,Mensah (ελεύθερος από Laci) ,Busuladzic (ελεύθερος από Dinamo Bukarest) , Βασιλακάκης (ελεύθερος από Ξάνθη) και Μανούσος (ελεύθερος από Πλατανιά).

Η επίθεση

Έφυγε ο Le Tallec (ελεύθερος στην Astra Giurgiu). Ο Ατρόμητος δεν πήρε κάποιον αντικαταστάτη καθώς γύρισε μόνο ο Μπαστακός από τον δανεισμό του στον Ηρακλή.

Αρκετές αλλαγές στα μετόπισθεν και στο κέντρο, ουσιαστικά καμιά στην επίθεση. Ο Ατρόμητος επένδυσε σε νιάτα και δανεισμούς και έδιωξε έμπειρους παίκτες με χρόνια στην ομάδα όπως ο Λαζαρίδης και ο Φυτανίδης. Παρόλα αυτά δεν του έχει στοιχίσει καθόλου αυτό αφού παίζει ωραία μπάλα και παίρνει τα αποτελέσματα που θέλει.

Πιθανή ενδεκάδα

Γιαννιώτης

Κιβρακίδης-Ρισβάνης-Ζησόπουλος-Καρασαλίδης

Madson-Busuladzic

Diguiny-Βασιλακάκης-Oubides

Dauda

Σημαντικές απουσίες για τον Ατρόμητο καθώς θα λείπουν οι δανεικοί από τον ΠΑΟΚ Γιαννούλης,Χατζησαϊας,Warda.

Ο Ατρόμητος θα κοιτάξει να κλείσει τους διαδρόμους προς την εστία του Γιαννιώτη και να χτυπήσει στην επίθεση με Diguiny και Μανούσο. Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι και για τις δύο ομάδες. Ο Ατρόμητος έχει την ψυχολογία και το μομεντουμ καθώς βρίσκεται πρώτος και έχει βγάλει ήδη δίπλα σε Καραϊσκάκη και ΟΑΚΑ και θα θέλει να τριτώσει το καλό με διπλό και στη Τούμπα.

Τι κάνει μέχρι τώρα

Όπως είπαμε βρίσκεται πρώτος στη βαθμολογία συγκάτοικος με την ΑΕΚ και τον γαύρο (που έχει όμως ένα ματς περισσότερο) με 20 βαθμούς.

Ατρόμητος-Απόλλων Σμύρνης 1-1
Παναιτωλικός-Ατρόμητος 2-2
Ατρόμητος-Πας Γιάννινα 0-0
Λάρισα-Ατρόμητος 0-0
Ατρόμητος-Κέρκυρα 1-0
Ατρόμητος-Λαμία 3-0
Γαύρος-Ατρόμητος 0-1
Ατρόμητος-Αστέρας Τρίπολης 1-0
ΑΕΚ-Ατρόμητος 0-1
Τρίκαλα-Ατρόμητος 1-1
Ξάνθη-Ατρόμητος 0-2
Ατρόμητος-Πανιώνιος 0-0

Να επισημάνουμε εδώ και την εξαιρετική αμυντική του λειτουργία καθώς σε 12 ματς σε πρωτάθλημα και κύπελλο έχει δεχτεί μόλις 4 γκολ!!!!

Ο ΠΑΟΚ έχει πολύ δύσκολο έργο κόντρα στον Ατρόμητο. Μετά την ήττα από την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ η νίκη είναι μονόδρομος για να μην χάσει έδαφος στη μάχη του πρωταθλήματος. Η καλές εμφανίσεις μέχρι τώρα στη Τούμπα πρέπει να συνεχιστούν και η νίκη πρέπει να έρθει με όσο το δυνατόν καλή εμφάνιση. Άλλωστε η διακοπή για τις εθνικές ομάδες έδωσε ακόμα μια αφορμή και περισσότερο χρόνο για δουλειά στην προπόνηση για παίκτες και τεχνικό τιμ και όλοι περιμένουμε περισσότερη αποτελεσματικότητα από την ομάδα!

Διαβάστε ακόμη...