Η ανάλυση του Αστέρα Τρίπολης

Τον Αστέρα Τρίπολης υποδέχεται ο ΠΑΟΚ....
Sn0ufel Sn0ufel
Η ανάλυση του Αστέρα Τρίπολης

Ο Αστέρας ο οποίος ξεκίνησε με πολλές φιλοδοξίες τη σεζόν όμως η κακή αρχή τον έχει κρατήσει αρκετά πίσω από τον μεγάλο στόχο της ευρώπης. Παρολαυτα έχει ένα καλό ρόστερ καθώς και σοβαρό προπονητή.....

Ο προπονητής

Η σεζόν ξεκίνησε με τον Βεργέτη στον πάγκο που όμως απολύθηκε μετά τα αρχικά άσχημα αποτελέσματα. Στη θέση του ήρθε ο Παντελιάδης και ήδη η ομάδα δείχνει καλύτερο πρόσωπο.

Το ρόστερ

Tο τέρμα

Έφυγαν οι: Donnarumma (με πώληση στη Milan) Kosicky (ελεύθερος στη Hapoel Raanana) και Chavez (δανεικός στη Σπάρτη). Δεν πήρε κάποιο παίκτη σε αυτή τη θέση και έμεινε μόνο με τον Αθανασιάδη καθώς οι άλλοι δύο τερματοφύλακες είναι πιτσιρικάδες.

Η άμυνα

Έφυγαν οι: Gajduchik (λήξη δανεισμού από Bate Borisov) , Ευάγγελου (δανεικός στη Σπάρτη) και Παπαγγελής (δανεικός στη Καλλιθέα). Ούτε εδώ έκανε κάποια προσθήκη από τη στιγμή που όσοι έφυγαν ήταν αναπληρωματικοί.

Το κέντρο

Έφυγαν οι: Δημούτσος (ελεύθερος στον Πλατανιά) , Μπαστιανός (δανεικός στη Βέροια) , Mazza (ελεύθερος στη Douglas Haig) , Hamdani (ελεύθερος χωρίς να βρεί ομάδα ενώ έληξε ο δανεισμός του Farina από την Benfica.

Ήρθαν οί: Dudu (επέστρεψε από το δανεισμό του στη Νέα Σαλαμίνα) , Isnaldo (ελεύθερος από Newells) , Madinda (ελεύθερος από Celta) , Munafo (ελεύθερος από Πλατανιά) , Tonso (ελεύθερος από Ατρόμητο).

Ξεκάθαρα ενισχυμένος εδώ με πολλούς ποιοτικούς παίκτες. Περιμένει πολλά από Isnaldo και Madinda.

Η επίθεση

H μόνη αλλαγή ήταν η αποχώρηση του Ιωαννίδη που πήγε ως ελεύθερος στη Diosgyor. Δεν αποκτήθηκε κάποιος παίκτης. Ανέβηκε όμως ο Δουβίκας από την Κ20 πού παίρνει αρκετό χρόνο συμμετοχής.


Γενικά ο Αστέρας έκανε λίγες μεταγραφές και καλές οι περισσότερες στο χώρο του κέντρου. Ειδικά Isnaldo, Madinda και Tonso είναι πολύ καλοί παίκτες και στην Τρίπολη περιμένουν πολλά από αυτούς.


Πιθανή ενδεκάδα

Αθανασιάδης

Κότσιρας-Τριανταφυλλόπουλος-Selin-Γιαννούλης

Munafo-Τσουκαλάς

Τσιλιανίδης-Madinda-Islaldo               

Μανιάς

Μία συμπαγή ομάδα θέλει να παρουσιάσει στη Τούμπα ο Παντελίδης. Θα ψάξει το μηδέν στην άμυνα και θα θέλει σίγουρα μία καλή εμφάνιση από τους μεσοεπιθετικούς του για να βάλει δύσκολα στην άμυνα του δικεφάλου.

Τι κάνει μέχρι τώρα

Ο Αστέρας βρίσκεται στην 14 θέση της βαθμολογίας έχοντας μόλις 6 βαθμούς. Έχει φέρει τα εξής αποτελέσματα:

Αστέρας-Γιάννενα: 1-2
ΑΕΛ-Αστέρας: 1-1
Αστέρας-Λαμία: 1-3
Γαύρος-Αστέρας: 1-1
Γαύρος-Αστέρας: 2-1
Ξάνθη-Αστέρας:0-0
Αστέρας-ΑΕΚ:2-0
Ατρόμητος-Αστέρας: 1-0
Αστέρας-Πανιώνιος: 0-1
Αστέρας-Χανιά: 2-1

Ο ΠΑΟΚ πρέπει να δείξει σοβαρότητα και αποτελεσματικότητα και να πάρει οπωσδήποτε αυτό το παιχνίδι. Δεν υπάρχει καμιά δικαιολογία για κάποιο στραβοπάτημα και ένα τέτοιο θα είναι τραγικό ενόψει και των δύσκολων εκτός έδρας παιχνιδιών που ακολουθούν.

Διαβάστε ακόμη...