Τώρα αρχίζουν τα δύσκολα!

Δύο λόγια για τον ΠΑΟΚ τώρα που αρχίζουν τα δύσκολα. Ας αφήσουμε λίγο τις αναλύσεις των αντιπάλων και ας πιάσουμε λίγο και τα δικά μας. Ας είμαι από την αρχή ξεκάθαρος.
Sn0ufel Sn0ufel
Τώρα αρχίζουν τα δύσκολα!

Τον Λουτσέσκου δεν τον συμπαθώ. Δεν είναι ότι δε με αρέσει η φάτσα του απλά δε νομίζω ότι είναι επαρκής για έναν ΠΑΟΚ πρωταθλητή, δεν έχει τη νοοτροπία, τη σπίθα αυτή που χρειάζεται.

Και αυτό το πληρώνει η ομάδα και είναι ξεκάθαρο και κρίμα μαζί. Έχουμε έναν προπονητή ο οποίος είναι φοβικός και δεν μπορεί να εμπνεύσει τους παίκτες του. Είναι κρίμα να έχεις αυτό το υλικό, τέτοιο που δε νομίζω να ξαναείχε ποτέ η ομάδα και εσύ να φοβάσαι και να συμπεριφέρεσαι σαν ο καλύτερος σου παίκτης να είναι ακόμα ο Σολτάνι.

Μετά από 8 αγώνες όλες με μικρούς αντιπάλους και έχοντας παίξει με τον γαύρο εκτός ο ΠΑΟΚ είναι 2ος (πίσω από την έκπληξη Ατρόμητο) έχοντας 4 νίκες στη Τούμπα και 3 ισοπαλίες και 1 ήττα εκτός κόντρα σε Απόλλων, Λάρισα και Λεβαδειακό!!! Είναι τρομερό ο ΠΑΟΚ να φοβάται να νικήσει την ΑΕΛ και να είναι ένα ημίχρονο πίσω λες και παίζει με την Ντόρτμουντ είναι τρομερό να παίζεις 70 λεπτά με παίκτη παραπάνω κόντρα στον Απόλλων και η μόνη κλασική ευκαιρία να είναι στο 90'.!!

Και όμως παρόλα αυτά ακόμα και με αυτήν την τραγική συγκομιδή βαθμών εκτός έδρας ο ΠΑΟΚ παραμένει δεύτερος καθώς και οι υπόλοιποι 2 ανταγωνιστές δεν τα έχουν πάει καλύτερα. Ο Λουτσέσκου είναι λες και έχει το κοκαλάκι της νυχτερίδας, λες και έχουν ευθυγραμμιστεί όλοι οι πλανήτες να πάρεις το πρωτάθλημα και εσύ να λες δε το θέλω!

Ξέρουμε ότι έχεις το ελαφρυντικό της κακής προετοιμασίας αλλά πλέον έχει περάσει ο καιρός και είχες το χρόνο να δουλέψεις. Η ομάδα θα πρέπει να αρχίζει να δείχνει πράγματα και στον επιθετικό τομέα καθώς μέχρι τώρα βασίζεται σε ατομικές εμπνεύσεις και στο ένστικτο του Πρίγιοβιτς. Δέχομαι ότι έχεις σουλουπώσει την άμυνα αλλά αυτή χωρίς επίθεση δε θα σου δώσει το πρωτάθλημα στην Ελλάδα....

Την άλλη βδομάδα υποδεχόμαστε την Τρίπολη και μετά πάμε ΟΑΚΑ. Τα δύσκολα αρχίζουν και θα πρέπει να δείξεις έργο και να μην αφήσεις την ομάδα στον αέρα! Θα πρέπει να αρχίσουμε να δείχνουμε εμείς έργο και όχι να παρακαλάμε να χάσουν οι άλλοι για να είμαστε μέσα στο κόλπο!!!

Μακάρι την επόμενη φορά που θα ασχοληθούμε να λέμε τα καλά και όχι τα άσχημα....

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...