Η ανάλυση του ΠΑΣ Γιάννινα

Συνέχεια στην καλή εμφάνιση την Τετάρτης θέλει να δώσει ο ΠΑΟΚ που υποδέχεται στην Τούμπα τον δυνατό ΠΑΣ Γιάννινα.
Sn0ufel Sn0ufel
Η ανάλυση του ΠΑΣ Γιάννινα

Ο ΠΑΣ ο οποίος είναι από τις λίγες ομάδες στην Ελλάδα η οποία κρατάει για χρόνια τον ίδιο κορμό αλλά και τον ίδιο προπονητή.

Ο προπονητής

Αυτός για 4 συνεχή χρονιά θα είναι ο Γιάννης Πετράκης ο οποίος έχει κάνει τρομερή δουλειά στα Γιάννενα παρουσιάζοντας μία πολύ συμπαγής ομάδα που μπορεί να παίξει ωραίο ποδόσφαιρο ενώ έχει καταφέρει να αναδείξει και αρκετούς νέους παίκτες!

Το ρόστερ

Το τέρμα

Μία αλλαγή εδώ καθώς έφυγε ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης πού πήγε στον ΠΑΟΚ και ήρθε ο Μαρκος Βελλίδης που είχε μείνει ελεύθερος από το Γενάρη από τον ΠΑΟΚ. Γνώριμος παίκτης καθώς έπαιζε και πριν τη μεταγραφή του στον ΠΑΟΚ στα Γιάννενα όντας βασικός. Επίσης ήρθε και ο Γιαννίκογλου ως ελεύθερος από τον Ηρακλή για να δώσει βάθος στη θέση.

Η άμυνα

Έφυγε ο Κούρτης με μεταγραφή στον Οσφπ και ήρθε ως ελεύθερος ο Αποστολόπουλος από τον Πλατανιά. Δεν είχε αλλαγές στην άμυνα ο ΠΑΣ παρότι πούλησε με καλά λεφτά τον Κούρτη τα οποία δεν επένδυσε με κάποια αναβάθμιση στη θέση.

Το κέντρο

Ήρθε δανεικός από τον οσφπ ο Μανθάτης και ως ελεύθεροι οι Χαλκιαδάκης και Σολτάνι . Αντίθετα έφυγαν οι Ακόστα (Λαμία) και Μασούρας (Αναγέννηση Καρδίτσας). Επίσης έληξε ο δανεισμός του Κοροβέση. Ενισχυμένος στο κέντρο καθώς ήρθαν έμπειρες και δοκιμασμένες λύσεις. Απώλεια ο Ακόστα που έδινε λύσεις πέρσι.

Επίθεση

Ήρθαν οι Betra (ως ελεύθερος) και Jonathan Rodrigues (ως ελεύθερος από την Chacarita). Αντίθετα έμεινε ελεύθερος ο Maboulou ενώ τελείωσε ο δανεισμός του Ζαϊρο. Ρίσκο οι επιλογές που έκανε μένει να του βγούνε. Ο Ζαϊρο πρόσφερε πολλά στο τρόπο παιχνιδιού και θα πρέπει να δούμε αν θα στοιχίσει η απώλεια του.

Γενικά και αυτό το καλοκαίρι ο ΠΑΣ προχώρησε σε λίγες αλλά στοχευμένες επιλογές. Στόχος είναι η ομοιογένεια της ομάδας καθώς αυτό είναι και το μεγάλο της όπλο. Μεγάλα όπλα το σκληρό κέντρο και τα δυνατά άκρα. Στην επίθεση στηρίζεται πολύ στον Κόντε

Σημαντικοί παίκτες

Τζημόπουλος Λίλα και Κόντε είναι οι πιό σημαντικοί παίκτες του ΠΑΣ.

Στην αποστολή ο Πετράκης πήρε όλους τους διαθέσιμους παίκτες. Απόντες είναι ο Ναδάλες, ο Κόντε και ο νεοαποκτηθείς Rodrigues.

Πιθανή ενδεκάδα είναι η εξής:

Βελλίδης

Μαυροπάνος-Τζημόπουλος-Μιχαήλ

Καρανίκας-Κοζορώνης-Γαρουφαλιάς-Λίλα-Μπουκουβάλας

Γιάκος-Χαλκιαδάκης

Είναι ένα δύσκολο ματς για τον ΠΑΟΚ που όμως πρέπει να κτίσει πάνω στην εμφάνιση του κυπέλλου κόντρα στον Λεβαδειακό. Η νίκη πρέπει να έρθει για πολλούς λόγους και ο ΠΑΟΚ είναι κάτι παραπάνω από ικανός να τα καταφέρει.

Διαβάστε ακόμη...