Η ανάλυση του Παναιτωλικού

Μετά το διάλειμμα της προηγούμενης βδομάδας, επιστρέφουμε αυτήν την αγωνιστική για να αναλύσουμε τον Παναιτωλικό.
Sn0ufel Sn0ufel
Η ανάλυση του Παναιτωλικού

Επιστροφή στην ( κεκλεισμένων ) των θυρών Τούμπα με τον Δικέφαλο να θέλει να επιστρέψει στις νίκες μετά το Χ με τον Απόλλωνα στην Ριζούπολη όπου θα υποδεχτεί τον αξιόμαχο Παναιτωλικό!

Ο προπονητής

Από πέρσι τον Γενάρη προπονητής είναι ο γνώριμος μας Μάκης Χαβος ο οποίος έχει την ευθύνη μετά την πολύ μέτρια περσινή χρονιά να βοηθήσει τον Παναιτωλικό να κάνει το κάτι παραπάνω στο φετινό πρωτάθλημα.

Οι μεταγραφές

Ο τερματοφύλακας

Έφυγε ο Κολοβουρης πού πήγε στην Κέρκυρα και ήρθε ο έμπειρος Τσεναμο από τη Λαμία ως ελεύθερος για μπακ απ του Κυριακίδη.

2 πολύ καλούς τερματοφύλακες με χρόνια εμπειρία στην Ελλάδα. Πολύ καλά σε αυτή τη θέση.

Η άμυνα

Έφυγαν οι: Κουτρομανος ( Λαμία) , Κούσας ( Λάρισα) , Παπάζογλου ( Απόλλων Σμύρνης) . Αντίθετα ήρθαν οι : Μαρινακης ( Παο ) και Μόρας ( Bari ). Έχασε λύσεις και εμπειρία την οποία δεν κάλυψε. Η επιστροφή του Μόρα στην Ελλάδα μετά από χρόνια στην Ιταλία περιμένει να του δώσει πολλά ενώ ο Μαρινακης μετά από το ανεπιτυχές πέρασμα του από τον βαζελο και χρόνια ως δανεικός αποφάσισε να πάει στο Αγρίνιο για restart.

Το κέντρο

Αρκετές αλλαγές εδώ καθώς έφυγαν οι: Γρηγόρης Μάκος (Ελεύθερος) , Munoz ( Temperley ) , Στέφανος Παπουτσογιαννόπουλος ( ελεύθερος) , Γιάννης Κοντογιάννης ( ελεύθερος) , Alvaro Rey ( Arka Gdynia ). Αντίθετα ήρθαν οι : Salemani ( Ελεύθερος από Gauchos) , Gorge Diaz ( ελεύθερος από Σαραγόσα) και Franco Mazurek ( ελεύθερος από Colon ).
Δυνάμωσε αρκετά τα άκρα του έχασε όμως τον Μακο που του έδινε σημαντικές λύσεις στη μεσαία γραμμή όπως και τον Rey. Κατάφερε να κρατήσει τον Σαλεμανι στο Αγρίνιο και μετά το πέρας του δανεισμού του ενώ περιμένει πολλά από Diaz και Mazurek.

Η επίθεση

Ένας ήρθε ένας έφυγε. Ο Δημήτρης Παπαδόπουλος αποτελεί παρελθόν και στη θέση του ήρθε ως ελεύθερος ο Morar από τη Βιτορουλ ένας παίκτης που αφήνει πολλές υποσχέσεις.

Εδώ έχασε την εμπειρία και τη σιγουριά του Παπαδόπουλου αλλά η έλευση του Morar αποτελεί σίγουρα αναβάθμιση αν προσφέρει αυτά που περιμένουν στο Αγρίνιο.

Συνολικά έκανε λίγες μεταγραφές αλλά στοχευμένες στην γρήγορη εξασφάλιση της παραμονής και από κει και ύστερα ότι προκύψει.

Αυτοί που θέλουν προσοχή

Morar, Clesio και Lopez είναι οι παίκτες από τους οποίους περιμένουν τα περισσότερα στον Παναιτωλικό και θα καθορίσουν πολλά στη σεζόν.

Η αποστολή και το σύστημα

Ο Μάκης Χάβος πήρε στην αποστολή τους: Κυριακίδης, Τσέναμο, Σταματόπουλος, Ροντρίγκες, Μπράβο, Μασουρέκ, Ρόσα, Κλέζιο, Ντίας, Μαρκόβσκι, Μπεχαράνο, Πάουλο, Μόρας, Τσοκάνης, Ρότσα, Μαρινάκης, Παρράς, Βασιλούδης, Χαντάκιας, Μιχάι, Λόπες, Γιαννιώτης, Γκασούκας.

Από αυτούς αναμένεται να ξεκινήσουν οι

Κυριακιδης
Ροσα-Χαντακιας-Μορας-Μαρινάκης
Μπεχαρανο-Πάουλο
Λοπέζ
Κλεσιο-Ρότσα-Ντίαζ

 


Ο Μorar έμεινε εκτός αποστολής καθότι προέρχεται από τραυματισμό και είναι ακόμα ανέτοιμος.

Ο Χάβος θα ζητήσει σιγουριά στην άμυνα και να χτυπήσει στην κόντρα με τους ταχύτατους Κλεσιο και Ντιαζ.

Μέχρι στιγμής μετράει 2 ισοπαλίες στο πρωτάθλημα φέρνοντας 2-2 εντός έδρας με τον Ατρόμητο και 1-1 εκτός με τον Πανιώνιο παρουσιάζοντας μέτρια εικόνα.

Για τον ΠΑΟΚ δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα πέρα από τη νίκη για να μην μείνει και άλλο πίσω από τους ανταγωνιστές του! Πάμε ΠΑΟΚ!!!!

 

Διαβάστε ακόμη...