Η ανάλυση της Κέρκυρας ...

Δεύτερο ματς για τη Σουπερ Λιγκ και ντεμπούτο στην χωρίς κόσμο Τούμπα κόντρα στην Κέρκυρα για τον Δικέφαλο.
Sn0ufel Sn0ufel
Η ανάλυση της Κέρκυρας ...

Η Κέρκυρα η οποία επέστρεψε πέρσι στη μεγάλη κατηγορία και έκανε μία ικανοποιητική χρονιά τερματίζοντας στην δέκατη θέση.

Ο προπονητής

Ξεκίνησε με Ελευθερόπουλο αλλά παραιτήθηκε για οικογενειακούς λόγους. Στον πάγκο στο ματς θα βρίσκεται ως υπηρεσιακός ο Χριστοφοράκης έχει συμφωνήσει όμως με τον πρώην τεχνικό της τον Βοσνιάδη που θα επιστρέψει από την επόμενη αγωνιστική. Ο Χριστοφοράκης βρισκόταν στον πάγκο της και στο περσινό ματς μεταξύ των δύο ομάδων στην Τούμπα.

Ο τερματοφύλακας

Έφυγε ως ελεύθερος ο Αραμπατζής αλλά ήρθε από τον παναθηναϊκό ο Γιαννακόπουλος ως ελεύθερος για να πάρει θέση βασικού και ο Κολοβούρης ως ελεύθερος από τον Παναιτωλικό. Υπάρχει και ο γνωστός μας Κουτζαβασίλης. Ενισχυμένος με δύο νεαρούς τερματοφύλακες λείπει όμως η εμπειρία.

Η άμυνα
Έφυγαν κάποια συμβόλαια που δεν ήταν απαραίτητα για να πέσει το βάρος στις υπόλοιπες γραμμές. Συγκεκριμένα έφυγαν οι: Αντιλεχου (Λεβαδειακός) Ζαραδούκας (Λεβαδειακός) Ντιμιτρόφσκι (Ελεύθερος). Αντίθετα ήρθε μόνο ο Σοϊλέδης από την Ομόνοια. Ξεκάθαρα αποδυναμωμένη εδώ καθώς έχει μείνει με 3 καθαρά σέντερ μπακ μένει να μην το πληρώσει.

Το κέντρο

Γέμισε τη φαρέτρα της εδώ η Κέρκυρα καθώς ήρθαν αρκετοί παίκτες ώστε να έχει λύσεις. Συγκεκριμένα ήρθαν οι: Κρητικός (Απόλλων Σμύρνης) Μπαλάφας (Βέροια) Nunes ( Belenenses ) Vargas ( Audax ). Αντίθετα έφυγαν οι : Nikic (αρης) Ανδρεοπουλος (Λάρισα) και Nazim (Ankaran). Ήρθε εμπειρία εδώ και σίγουρες προσθήκες ξεκάθαρα ενισχυμένη εδώ.

Η επίθεση

Έφυγαν οι Onyilo ( Faisaly ) και Γεωργακόπουλος (Τρίκαλα) ήρθαν οι Μεληκιώτης ( δανεικός από ΑΕΚ) και Bauman από Guillermo Brown. Έναν πιο έμπειρο και έναν ελπιδοφόρο έχασε άλλους 2 τέτοιους πήρε. Στα ίδια.

Γενικά πήρε παίκτες αλλά δεν έχει το ροστερ φόβητρο ούτε κάποιον παίκτη να ξεχωρίζει. Θα δώσει μάχη για την παραμονή και είναι ευτύχημα για αυτήν ότι τελικά πέφτουν μόνο δύο ομάδες. Στο πρώτο ματς αντιμετώπισε εντός έδρας τον Πανιώνιο και ηττήθηκε με 0-1 κάνοντας μέτρια εμφάνιση.

Πιθανή ενδεκάδα

Γιαννακόπουλος, Σπίνουλας-Βενέτης-Ιωάννου-Αναστασίου, Κρητικός-Σιόντης, Επσταιν-Ζορμπάς-Νιούνιες, Brown. Εκτός αποστολής έμειναν οι Τουραμ, Diogo, Μπαλάφας και Σοϊλέδης.

Σε κάθε άλλη περίπτωση θα λέγαμε ένα εύκολο ματς. Το καταστροφικό ματς της πέμπτης στη Σουηδία ανέτρεψε τα πράγματα και έβαλε μεγάλη πίεση στην ομάδα και η νίκη είναι επιβεβλημένη για να μην έχουμε άλλα.

Διαβάστε ακόμη...