Η ανάλυση του Λεβαδειακου

Ντεμπούτο στη φετινή Super League για τον δικέφαλο στη Λειβαδιά όπου αντιμετωπίζει τον τοπικό Λεβαδειακό.
Sn0ufel Sn0ufel
Η ανάλυση του Λεβαδειακου

Η ομάδα από "ατσάλι" του μέγιστου Κομποτη η ομάδα που αρνείται να πέσει (όχι αγωνιστικά) εδώ και χρόνια είναι το πρώτο εμπόδιο του ΠΑΟΚ στο δρόμο για το πρωτάθλημα.

Αφού σώθηκε πέρσι όπως σώθηκε με την ιστορία με το ποίος θα πέσει και το ποίος θα ανεβεί ο Λεβαδειακός αποφάσισε φέτος να κάνει καλύτερη ομάδα για να σωθεί πιο εύκολα. Και φέτος είχε μεγάλες αλλαγές σε όλες τις γραμμές κάνοντας και 2 μεγάλες μεταγραφές η μία στη θέση του προπονητή και η άλλη σε παίκτη.

Ο προπονητής

Το πρώτο μπαμ έγινε  στην άκρη του πάγκου όπου προσέλαβε τον Ζοζέ Ανιγκό με πολυετή θητεία στην Μερσειγ.

Το τέρμα

Στη θέση του τερματοφύλακα είχαμε αλλαγές καθώς έφυγε ο βασικός Τσιντωτας (ΑΕΚ) και ο Μοσχονας που έμεινε ελεύθερος. Παρέμειναν ο Ναμασκο και ο μικρός Δασκαλακης ενώ αποκτήθηκαν ακόμη 2 τερματοφύλακες ο Σωτηριου που ήρθε ελεύθερος από τον Πλατανιά και ο Epassy (SAS Epinal).
Ενισχυμένος και γεμάτος σε αυτή τη θέση με πολλές λύσεις

Η άμυνα

Στην άμυνα είχε λίγες αλλαγές αλλά σημαντικές. Έφυγαν οι Βουρος (επέστρεψε απο τον δανεισμό του στον γαύρο), έμεινε ελεύθερος ο Ouon, ενώ έφυγαν και οι Milhazes (Varzim) , Μουλοπουλος (Αρης Λεμεσού) και Topi (Θήβα).
Αντίθετα ήρθαν οι: Leonardo σέντερ μπακ από την Santo Andre, Francisco από την Sao Bernando επίσης σέντερ μπακ. Στις θέσεις των Μιλιαζες και Μουλοπουλου ήρθαν 2 Έλληνες. Ο Τσαμπουρης από τη Σαλαμίνα και ο Ζαραδουκας από την Κέρκυρα όλοι σαν ελεύθεροι.

Υπάρχει βάθος στη θέση του τερματοφύλακα και του κεντρικού αμυντικού αντίθετα χωρίς πολλές επιλογές στα μπακ.

Το κέντρο

Στο κέντρο τώρα όπου κράτησε τους περισσότερους παίκτες και πρόσθεσε ακόμα έναν καλό. Συγκεκριμένα έφυγαν οι: Coulibali, Μαχαιρας και Chumbinho όλοι ως ελεύθεροι και αποκτήθηκε ο Μητρόπουλος από τον ΟΦΗ με μεταγραφή.

Ενισχυμένος και γεμάτος στο κέντρο ο Λεβαδειακός με πολλές λύσεις.

Η επίθεση

Και πάμε στην επίθεση όπου πραγματοποιήθηκε το μπαμ της μεταγραφικής περιόδου καθώς αποκτήθηκε ως ελεύθερος ο πολύπειρος επιθετικός Brandao ως ελεύθερος στη θέση του αποχωρησαντα Μαντζιου. Μπορεί ο Μπρανταο να είναι "όνομα" αλλά ο Μαντζιος έκανε τη διαφορά στην επίθεση και πρόσφερε σιγουριά. Μένει να δούμε πως θα επιδράσει αυτό στην ομάδα της Λειβαδάς.

Γενικά ο Λεβαδειακός πραγματοποίησε λίγες και καλές μεταγραφές με ξεκάθαρο στόχο την άνετη παραμονή.

Τα φιλικά και η πρωτιά

Ο Λεβαδειακός αποφάσισε φέτος να πρωτοτυπείσει και να βγει για πρώτη φορά στην ιστορία του εκτός συνόρων για προετοιμασία. Αυτή πραγματοποιήθηκε στην Τουρκία όπου έδωσε τα εξής φιλικά

Λαμία 0-1
ΑΕΛ 0-1
Οσμανλισπόρ 0-1
Αδάνασπορ 4-0 (Μπελγκαζουανί, Μάγκας, αυτογκόλ. Γιακουμάκης)
Απόλλων Σμύρνης 0-0
Χαλκίδα 2-0 (Γιακουμάκης 2)
Αστέρας Τρίπολης 0-2
Είχε απολογισμό 2 νίκες – 1 ισοπαλία– 4 ήττες ενώ σκόραρε μόνο στα 2 από τα 7 του φιλικά και αυτό αποτυπώνει πως θέλει «δουλειά» στην επίθεση ενώ στην άμυνα έδειξε πιο δυνατός.

Πιθανή ενδεκάδα:

Ναμασκο
Τσαμπουρης-Τριποτσέρης-Mendy-Ζαραδουκας
Μητροπουλος-Καραχαλιος
Γιουσουφ-Γιακουμακη
Βασιλείου-Μπρανταο
               

Ο σοβαρός ΠΑΟΚ δεν έχει τίποτα να φοβηθεί και θα περάσει άνετα με το διπλό από τη Λιβαδειά όπως και επιβάλλεται να κάνει στην κούρσα για τον τίτλο!!

Διαβάστε ακόμη...