Κλείστε στόματα!

Πάρα πολύ σημαντικό αγώνα δίνει την Τετάρτη το βράδυ ο ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ κόντρα στον Παναθηναϊκό για το κύπελλο Ελλάδος...
Κλείστε στόματα!

Καταρχάς, πρέπει κάτι να καταστεί σαφές : Ο ΠΑΟΚ πάντα έχει ως στόχο το κύπελλο. Η πενιχρή συγκομιδή των επτά κυπέλλων σε είκοσι συμμετοχές σε τελικούς ( στην έδρα των αντιπάλων οι δεκαεπτά εξ αυτών) δεν είναι αντιπροσωπευτική ούτε της δυναμικής, αλλά ούτε και του τι πραγματικά άξιζε ο Δικέφαλος που πολλές φορές οδηγήθηκε σαν το πρόβατο στη σφαγή στην έδρα των αντιπάλων. Το γεγονός πως ο ΠΑΟΚ μετρά τρεις σερί κατακτήσεις κυπέλλων δεν πρέπει να κάνει κανέναν στις τάξεις του Δικεφάλου να εφησυχάζει.

Και αν αυτό δεν αποτελεί αρκετό κίνητρο, πρέπει να δοθούν απαντήσεις και με αφορμή τον ανελέητο πόλεμο που δέχεται η ομάδα σε όλα τα επίπεδα. Ο ισχυρός ΠΑΟΚ, που δεν περιορίζεται πλέον σε ρόλο φτωχού συγγενή και κομπάρσου, ενοχλεί το καλομαθημένο σύστημα που θέλει τα κουκιά να είναι πάντοτε μοιρασμένα μεταξύ συγγενών και φίλων. Και σε αυτό, ο Δικέφαλος πρέπει να απαντήσει αγωνιστικά.

Περνώντας λοιπόν στον αγώνα, ο ΠΑΟΚ καλείται να ξεχάσει το πρώτο ματς και το σκορ που έχει να υπερασπιστεί. Πρέπει να παρουσιαστεί γεμάτος θέληση, κυρίαρχος και να επιβάλλει την ανώτερη αγωνιστική του ποιότητα κόντρα σε έναν αντίπαλο αρκετά επίπεδα κατώτερο.

Ευελπιστώντας λοιπόν ο Άμπελ Φερέιρα να συνεχίσει να παρατάσσει την ομάδα ορθολογικά και να μην καταφύγει σε περίεργα πειράματα, ο Δικέφαλος είναι παραπάνω από ικανός να κάνει για άλλη μια φορά επίδειξη δύναμης στο Λεκανοπέδιο.

Υ.Γ: Τόσες εβδομάδες περιμέναμε το σκεπτικό της ΕΕΑ, για να διαβάζουμε για ¨εν δυνάμει μετόχους¨, έωλες συνδέσεις μεταξύ ασύνδετων γεγονότων, απίστευτα σενάρια για μουσουλμάνους, ανυπόστατες εκτιμήσεις για αξία ξενοδοχείων και φυσικά κανένα πάτημα σε κανένα νόμο. Για όσους πίστευαν πως οι γελοιότητες είχαν φτάσει στο ταβάνι τους με τα κολάρα και τα ρολά ταμειακής, έρχεται η ΕΕΑ για να αποδείξει πως το βαρέλι στη χώρα αυτή πραγματικά δεν έχει πάτο.

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...