Κάποτε θα έχανε, ώρα για ανασύνταξη!

Όλα τα ωραία κάποτε τελειώνουν. Και δυστυχώς για τον ΠΑΟΚ, το αήττητο σερί του τελείωσε με τον χειρότερο τρόπο.
Κάποτε θα έχανε, ώρα για ανασύνταξη!

Ήταν αυτονόητο πως κάποια στιγμή η ήττα θα ερχόταν. Ωστόσο τίποτα δεν προϊδέαζε τον κόσμο του Δικεφάλου για τον τρόπο. Ο ΠΑΟΚ μπήκε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο, προηγήθηκε και έχασε τεράστια ευκαιρία να κλειδώσει το ματς με τον Μίσιτς. Η ισοφάριση ήρθε με παιδαριώδη τρόπο και με ένα ακόμη γκολ στο transition και όταν ένα παιχνίδι ξεκινάει με αφέλεια, έτσι θα συνεχιστεί.

Παρά το γεγονός πως ο Δικέφαλος έκανε οκτώ τελικές προσπάθειες και είχε 65% κατοχή μπάλας, βρέθηκε να ηττάται στο ημίχρονο λόγω των παιδαριωδών λαθών που έκανε. Λάθη με ονοματεπώνυμο που πρέπει να ειπωθούν, ώστε να μην επαναληφθούν.

Με τον Ζίβκοβιτς να φέρει τεράστιο μερίδιο ευθύνης στα τρία εκ των τεσσάρων γκολ, τον Μάτος να είναι σκιά του εαυτού του και να φωνάζει για ξεκούραση και τον Βαρέλα να μην θυμίζει σε τίποτα τον καλό του εαυτό, δεν μπορεί να υπάρξει νίκη, ειδικά σε ντέρμπι. Αν αυτό συνδυαστεί και με την πολύ κακή εικόνα (αθλητικά και αγωνιστικά) του Βιεϊρίνια και την απίστευτη εμμονή στον ιδιαίτερα κακό Πέλκα, καταλαβαίνει κανείς τα αίτια της ήττας.

Ωστόσο, η ομάδα πρέπει να ανασυνταχθεί και να θυμηθεί το πάθος με το οποίο πρέπει να αγωνίζεται. Τα ματς που ακολουθούν με ΟΦΗ και ΑΕΚ είναι ιδιαίτερα
κρίσιμα και η νίκη είναι μονόδρομος στον δρόμο για το νταμπλ.

Υ.Γ: Από το 2018 περίμεναν όλοι εκτός ΠΑΟΚ την ήττα του Δικεφάλου. Αυτό από μόνο του δείχνει το πόσο πολύ έχει μεγαλώσει ο σύλλογος και τον φόβο που πλέον προκαλεί.

Υ.Γ1: Οι φιέστες δεν γίνονται τον Γενάρη. Οι φιέστες γίνονται τον Μάιο. Τότε θα δούμε ποιος θα πανηγυρίζει.

Υ.Γ2: Όλοι σήμερα στο Παλατάκι, για να σωθεί ο ΠΑΟΚ τον Ευρωπαϊκών τίτλων.

Υ.Γ4: Εμείς μαζί, για μια ζωή.

Διαβάστε ακόμη...