La lucha sigue!

Μετά από μια εβδομάδα ακατάσχετης λασπολογίας και σπίλωσης του Ελληνικού ποδοσφαίρου, ήρθε επιτέλους η ώρα να μιλήσουμε και πάλι για ποδόσφαιρο...
La lucha sigue!

Βράδυ Σαββάτου και ο ΠΑΟΚ υποδέχθηκε τη Ξάνθη στο γήπεδο της Τούμπας με σκοπό να διατηρηθεί στην κορυφή της βαθμολογίας, εν μέσω όλων όσων συνέβησαν μεσοβδόμαδα.

Στο πρώτο τέταρτο του ματς, ο Δικέφαλος παρουσιάστηκε νωχελικός και προβλέψιμος και τίποτα δεν μας προϊδέαζε για την καταιγιστική συνέχεια. Με τον Μίσιτς να οργανώνει μαεστρικά, τον Πέλκα να είναι ενεργός και πιεστικός και τον Γιαννούλη να διαλύει κάθε πλάνο προσαρμογής επάνω του, ο Δικέφαλος δημιούργησε πάμπολλες ευκαιρίες, είχε τρία δοκάρια και σημείωσε και ένα γκολ το οποίο ακυρώθηκε (ορθά) μέσω VAR.

Το δεύτερο ημίχρονο βέβαια, μας επιφύλασσε μια εικόνα ακόμη πιο… ροκ. Ένα ακόμη οριακά ακυρωθέν γκολ (και εμέ, εφόσον εξέχει μόνον το χέρι του Σφιντέρσκι το γκολ έπρεπε να μετρήσει), καθώς και ένα ακόμη δοκάρι σε απίστευτη κεφαλιά του Κρέσπο.

Στο σημείο αυτό φάνηκε και το βάθος και η ποιότητα του ρόστερ του ΠΑΟΚ. Όταν οι αλλαγές που έρχονται από τον πάγκο είναι παίκτες όπως ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ και ο Ομάρ Ελ Καντουρί, τότε καταλαβαίνει κανείς την ποιότητα της ομάδας.

Οι δυο παίκτες λοιπόν που μπήκαν ως αλλαγή συνεργάστηκαν άψογα με τον Μαροκινό να σερβίρει και τον μάγο από το Σουρινάμ να κόβει τον γόρδιο δεσμό στο 80ο λεπτό λυτρώνοντας του περίπου 20.000 θεατές που βρέθηκαν στο γήπεδο της Τούμπας, ενώ ο Μπίσεσβαρ έγραψε και μια ασσίστ σερβίροντας στον Κρέσπο το 2-0 και κλείνοντας έτσι τον 48ο σερί αγώνα που βρίσκει τον ΠΑΟΚ αήττητο.

Στα εξωαγωνιστικά τώρα, μπορούμε μόνο να φανταστούμε τι θα διαβάζαμε σε περίπτωση που κάποιος διαιτητής ακύρωνε τρία γκολ του δευτεραθλητή Ελλάδος μέσα στο γήπεδο του, ενώ ταυτόχρονα του αρνούνταν και ένα πέναλτι για χέρι μέσω VAR. Ακόμη θα μετρούσαμε υπόνοιες, προσβολές, απειλές και…. σερτφικά.

Υ.Γ: Ο ΠΑΟΚ θα μπορούσε άνετα να διαχειριστεί όπως αυτός ήθελε τα πλάνα του PAOKTV και την γραμμή του offside, καθώς έχει δεχθεί και τέτοιου είδους λάσπη από τα διάφορα… ανεξάρτητα ΜΜΕ. Παρόλα αυτά, είδαμε όλα τα πλάνα, πεντακάθαρα και από κάθε γωνία λήψης, από κοντά και όχι από τον πλησιέστερο διαστημικό σταθμό, με την γραμμή του offside να είναι εκεί και όχι… νοητή. Και είμαστε περήφανοι που δεν θα γίνουμε ποτέ σαν εσάς.

Υ.Γ1: Πέρυσι no passaran και 0-5, φέτος 0-3 και επεισόδια στο τέλος για δημιουργία κλίματος, πριν το ματς με ποιον άλλον; Με τον ΠΑΟΚ φυσικά.

Υ.Γ2: Τελικά ο ανιψιός της ξαδέρφης του Ιβάν Σαββίδη φαίνεται πως αγόρασε το ξενοδοχείο μαζί με το γήπεδο που αυτό περιλαμβάνει και όχι το προπονητικό κέντρο.. Μήπως όμως ο Ιβάν Σαββίδης έχει πιει καφέ σε αυτό το ξενοδοχείο ενισχύοντας έτσι οικονομικά την ΠΑΕ Ξάνθη;; Τροφή για ρεπορτάζ κύριοι.

Διαβάστε ακόμη...