Προσαρμόζεται, ρολάρει, θέλει ακόμη δουλειά!

Μεγάλο διπλό για τον ΠΑΟΚ κόντρα στον Αστέρα, σε μια έδρα που παραδοσιακά δυσκολεύεται..
Προσαρμόζεται, ρολάρει, θέλει ακόμη δουλειά!

Μπορεί να μην έθελξε με την απόδοση του, ωστόσο κατάφερε να φτάσει στη νίκη. Αυτή η φράση θεωρώ πως συνοψίζει την εικόνα του ΠΑΟΚ στο χθεσινό παιχνίδι στην Τρίπολη. Και για να σας πω την αλήθεια, μου είχε λείψει αυτή η εικόνα.

Σε ποια εικόνα αναφέρομαι; Μα φυσικά στην εικόνα μιας ομάδας σοβαρής και στιβαρής, που ελέγχει τον ρυθμό του αγώνα, ξέρει τι θέλει και δεν μετατρέπει όλα τα παιχνίδια σε καταστάσεις "run n gun" . Μια ομάδας ποιοτικής που κερδίζει μηδενίζοντας τον αντίπαλο και δείχνει τη διαφορά ποιότητας στο γήπεδο.

Έτσι παρουσιάστηκε ο ΠΑΟΚ στην Τρίπολη, ιδίως στο πρώτο ημίχρονο. Απείλησε σε αρκετές περιπτώσεις με Σφιντέρσκι και Λημνιό και βρήκε γκολ, ενώ ταυτόχρονα δεν απειλήθηκε πλην μιας φάσης.

Στο δεύτερο ημίχρονο, μετά το δεύτερο γκολ, είδαμε και πάλι την αδυναμία της ομάδας στις στατικές φάσεις, κάτι που ευτυχώς βλέπει και ο προπονητής και με τον καιρό δεν μπορεί παρά να βελτιωθεί. Επίσης, για πρώτη φορά φέτος, ο ΠΑΟΚ κλείδωσε το αποτέλεσμα με τις αλλαγές Πέλκα και Μαουρίσιο και δεν κινδύνευσε ως το τέλος του αγώνα.

Ατομικά, Σφιντέρσκι και Λημνιός ήταν και πάλι οι κορυφαίοι, ενώ Μπίσεσβαρ και Βαρέλα που αποτελούν βαρόμετρα για την ομάδα, δεν έχουν βρει ακόμη ρυθμό. Όταν γίνει αυτό, σε συνδυασμό με την επιστροφή των Μαουρίσιο και Βιειρίνια , ο Δικέφαλος θα δυναμώσει ακόμη παραπάνω και, κατά τη γνώμη μου, θα αποκτήσει άλλη οντότητα μέσα στο γήπεδο λόγω των ηγετικών προσωπικοτήτων των παικτών του.

Τα κεφάλια κάτω λοιπόν και δουλειά, διότι μετά την διακοπή του πρωταθλήματος ακολουθεί βατό πρόγραμμα που μπορεί να επαναφέρει τον ΠΑΟΚ στην κορυφή της βαθμολογίας.

Υ:Γ: Αδέρφια ζείτε.
Υ.Γ1: Ένα μπράβο στον Άμπελ Φερέιρα που μετά τα αρχικά του λάθη, φαίνεται να προσαρμόζεται στα θέλω και τις απαιτήσεις της ομάδας.
Υ.Γ2: Άφθονο γέλιο προσφέρεται δωρεάν στην πόλη. Τέτοιο φιλικό Οκτώβρη μήνα πρώτη φορά είδα.

Διαβάστε ακόμη...