Συσπείρωση, ανασύνταξη, αντεπίθεση.

Ναι, θα πούμε τα πράγματα με το όνομα τους.
Συσπείρωση, ανασύνταξη, αντεπίθεση.

Ναι, ο αποκλεισμός από την Ευρώπη και μάλιστα απέναντι σε μια χαμηλού επιπέδου ομάδα όπως η Σλόβαν Μπρατισλάβας είναι ένα αδιανόητο πισωγύρισμα για τον ποδοσφαιρικό ΠΑΟΚ. Αποτελεί ντροπή και κηλίδα για την ιστορία του συλλόγου που θα μας στοιχειώνει ποικιλοτρόπως για τα επόμενα χρόνια.

Από εκεί και πέρα όμως, η αντίδραση του κόσμου του ΠΑΟΚ, θα πρέπει να κινείται σε λογικά πλαίσια. Ο μηδενισμός παικτών και προπονητή (ο οποίος έχει υποπέσει σε πολλά λάθη) δεν αποτελεί λύση. Ο πρώτος στόχος της ομάδας μπορεί να χάθηκε, ωστόσο ο αήττητος πρωταθλητής και νταμπλούχος ΠΑΟΚ πρέπει πάση θυσία να υπερασπιστεί τους τίτλους του.

Ο πόλεμος που δέχεται ο σύλλογος είναι τόσο εμφανής που πρέπει από μόνος του να είναι αρκετός για να ωθήσει τον κόσμο να αποτελέσει ασπίδα για την ομάδα. Δεν πρέπει να ξεχνάμε πως ο Δικέφαλος διαθέτει ρόστερ τρομερής ποιότητας και έχει όλα τα φόντα να πρωταγωνιστήσει και πάλι.

Η αρχή πρέπει να γίνει από το σημερινό κιόλας ματς κόντρα στον Πανιώνιο. Κόντρα στην γκρίνια και στην απαξίωση των τελευταίων ημερών, η Τούμπα πρέπει να είναι κατάμεστη και ο κόσμος πρέπει να χειροκροτήσει την ομάδα και τους παίκτες, οι περισσότεροι εκ των οποίων έχουν γράψει με τον κόπο και τον ιδρώτα τους τις πιο χρυσές σελίδες της ασπρόμαυρης ιστορίας.

Υ.Γ. Όλοι στήριξη στο PAOKTV κόντρα στο σύστημα που θέλει τον ΠΑΟΚ μόνιμα ριγμένο και αδικημένο.

Υ.Γ1: Για τα λάθη που έχουν γίνει θα μιλήσουμε εκτενέστερα κάποια άλλη στιγμή. Προς το παρόν, το πιο σημαντικό είναι η στήριξη στην ομάδα.

Υ.Γ2: Μόνο μπροστά, μόνο ΠΑΟΚ.

Διαβάστε ακόμη...