Ξεκίνησε από εκεί που είχε σταματήσει, τα καλύτερα έρχονται!

Πρεμιέρα με το δεξί για τον αήττητο πρωταθλητή και νταμπλούχο ΠΑΟΚ που επικράτησε χωρίς δυσκολία με 2-1 του Παναιτωλικού στη σχεδόν γεμάτη Τούμπα.
Ξεκίνησε από εκεί που είχε σταματήσει, τα καλύτερα έρχονται!

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τον Δικέφαλο του Βορρά να παρουσιάζει αρκετά καλή εικόνα στο πρώτο ημίχρονο με πολλούς όμορφους συνδυασμούς και αρκετές ευκαιρίες, δύο εκ των οποίων κραυγαλέες (με Σφιντέρσκι και Πέλκα) και με κορυφαίο τον Γιαννούλη, που έγραψε την δεύτερη ασσίστ του σε τέσσερα παιχνίδια και από κοντά τον Λημνιό ,ο οποίος ήταν πολύ καλύτερος του Ζαμπά, αλλά φυσικά και τον σκόρερ Σφιντέρσκι, ο ΠΑΟΚ θα μπορούσε να καθαρίσει το παιχνίδι από το πρώτο ημίχρονο.

Στην επανάληψη η ομάδα κατέβασε ρυθμούς, και η κούραση έκανε την εμφάνιση της. Για πρώτη φορά φέτος, οι αλλαγές από τον πάγκο βοήθησαν την ομάδα και με σκόρερ τον Μίσιτς που γενικά ήταν θετικός, αν και σε νέο ρόλο κλείδωσε το παιχνίδι.

Σε γενικές γραμμές η ομάδα παρουσιάστηκε καλύτερη από την αντίστοιχη φετινή πρεμιέρα, αλλά παρουσίασε και κάποια στοιχεία που χρίζουν διόρθωσης. Πιο συγκεκριμένα:

-Πρέπει η ομάδα να σταματήσει να τρώει γκολ στην πρώτη (και μοναδική) φορά που βρίσκει τέρμα ο αντίπαλος..

-Χρειάζεται περισσότερη ένταση στο παιχνίδι της, είναι soft, αλλά αυτό μπορεί αν οφείλεται και στην χρονική συγκυρία.

Υ.Γ: Πολλά χρόνια μπροστά το PAOKTV. Τα όποια προβλήματα θα διορθωθούν άμεσα και με δεδομένη την στήριξη του κόσμου (και όχι γκρίνια για πέντε ευρώ), ο Δικέφαλος θα εκτοξευθεί.

Υ.Γ1: Ενδιαφέρον θα είχε να δούμε replay μέσω var.. Λογικά και με βάση αυτά που είδαμε το Σάββατο στο γνωστό «άντρο τιμιότητας» της superleague, η κάμερα του var πρέπει να στηθεί στον Λευκό Πύργο.

Υ.Γ2: Σοβαρότητα και πρόκριση την Πέμπτη.

Διαβάστε ακόμη...