Ναι στους πανηγυρισμούς, όχι στον εφησυχασμό!

Ναι, ο ΠΑΟΚ έγραψε ιστορία. Στο χέρι του είναι να συνεχίσει με ακόμη πιο λαμπρά επιτεύγματα!
Ναι στους πανηγυρισμούς, όχι στον εφησυχασμό!


Ονειρεμένο ήταν το Σαββατοκύριακο που πέρασε για τον λαό του ΠΑΟΚ. Ειδική μνεία αξίζει το τμήμα του βόλεϊ που έκανε την αρχή την Παρασκευή όταν και επικράτησε στον ημιτελικό του κυπέλλου με 3-1 σετ και συνεχίστηκε με την κατάκτηση του τίτλου για τρίτη φορά στην ιστορία του τμήματος και δεύτερη συνεχόμενη κατακτώντας κούπα για πέμπτη σερί χρονιά!


Την συνέχεια έκανε το γυναικείο τμήμα ποδοσφαίρου του Δικεφάλου που κατέκτησε την Κυριακή το δέκατο τέταρτο πρωτάθλημα του, συνεχίζοντας έτσι την αγαπημένη του πια παράδοση, για να πάρει φυσικά την σκυτάλη η ομάδα ποδοσφαίρου που ολοκλήρωσε το όνειρο τριάντα τεσσάρων ετών με τον ΠΑΟΚ να στέφεται πρωταθλητής Ελλάδας με μια μεγαλειώδη φιέστα-όνειρο που έκανε τους εκατοντάδες χιλιάδες οπαδούς του Δικεφάλου να παραληρούν από ευτυχία και συγκίνηση!


Η φετινή χρονιά οδεύει στο να γίνει η πιο μαγική και ονειρεμένη χρονιά στην ιστορία του συλλόγου. Ήδη τα τρόπαια που έχουν κατακτηθεί είναι πολλά και μπορούν να γίνουν ακόμη περισσότερα. Συνοψίζοντας λοιπόν, ο ΠΑΟΚ φέτος είναι:
• -Πρωταθλητής Ελλάδος στο ποδόσφαιρο ανδρών (εκκρεμεί το κύπελλο).
• -Πρωταθλητής Ελλάδος στο ποδόσφαιρο γυναικών (εκκρεμεί το κύπελλο).
• -Κυπελλούχος στο βόλεϊ ανδρών (εκκρεμεί το πρωτάθλημα).
• -Πρωταθλητής Ελλάδος πυγμαχίας.
• -Κυπελλούχος στο χάντμπολ γυναικών (εκκρεμεί το πρωτάθλημα).
• -Πρωταθλητής Κ-19 ποδοσφαίρου.
• -Πρωταθλητής Κ-15 ποδοσφαίρου.


Ο σύλλογος λοιπόν έχει ήδη κατακτήσει επτά τρόπαια και εκκρεμούν άλλα πέντε (η Κ-17 θα διεκδικήσει το πρωτάθλημα την Μεγάλη Πέμπτη) και έχει την μεγάλη ευκαιρία να συγκεντρώσει σε μια χρονιά δώδεκα τρόπαια!


Για να γίνει όμως αυτό πρέπει να επικρατήσει η λογική και να μην υπάρξει εφησυχασμός. Την αρχή πρέπει να κάνουν οι πρωταθλητές στο κύπελλο κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης. Η ομάδα καλείται να παρουσιαστεί σοβαρή και να πάρει την πρόκριση στον τελικό όπου θα κληθεί να κάνει το νταμπλ, αλλά και να επιβληθεί του ΠΑΣ την τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος, ώστε να γίνει η πρώτη ομάδα στα χρονικά που κατακτά αήττητο πρωτάθλημα συνδυάζοντας το με νταμπλ που θα είναι το πρώτο στην ιστορία της!
Συγκέντρωση λοιπόν, πειθαρχία και όχι εφησυχασμός. Λαός και ομάδα καλούνται να συνεχίσουν με ακόμη μεγαλύτερη θέληση και πείσμα, για να γραφτεί η φετινή χρονιά με ακόμη λαμπρότερα γράμματα στην ιστορία!


Υ.Γ: Σαν του ΠΑΟΚ την ομάδα, δεν υπάρχει στην Ελλάδα!!
Υ.Γ1: Όλε! Όλε! Όλε! Όλε!
Υ.Γ2: Το μέλλον είναι εδώ! Το μέλλον είμαστε εμείς!

Διαβάστε ακόμη...