Πω πω λαός.. Και τι ομάδα!!

Ένα βήμα ακόμη πιο κοντά στο όνειρο έκανε χθες ο μεγάλος ΠΑΟΚ..
Πω πω λαός.. Και τι ομάδα!!

Η χθεσινή μέρα πραγματικά θα μείνει χαραγμένη στην ΠΑΟΚτσήδικη ιστορία για πολλούς λόγους. Ένας από αυτούς θα είναι βεβαίως η σημασία της νίκης κόντρα στην Ξάνθη, που έφερε τον Δικέφαλο σε απόσταση αναπνοής από τον τίτλο, καθώς στα τέσσερα παιχνίδια που απομένουν, ο ΠΑΟΚ χρειάζεται μόλις πέντε βαθμούς, προκειμένου να εξασφαλίσει και μαθηματικά την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Ωστόσο, ο πιο σημαντικός λόγος δεν θα είναι αυτός. Θα είναι φυσικά η κατάληψη του γηπέδου της Ξάνθης από πάνω από επτά χιλιάδες οπαδούς του ΠΑΟΚ που κατέκλυσαν ακόμη μία αντίπαλη έδρα και έδειξαν για ακόμη μια φορά πως οπαδικά απέχουμε έτη φωτός από όλους τους υπόλοιπους. Sold out εκτός έδρας άλλωστε, δεν έκανε κανένας..

Περνώντας στα αγωνιστικά, η ομάδα δεν έπιασε ιδιαίτερα καλή απόδοση, ωστόσο παρουσιάστηκε συμπαγής και οργανωμένη, πέτυχε εύκολα δύο γκολ, έχασε τρεις ανεπανάληπτες ευκαιρίες για να δώσει διαστάσεις θριάμβου σε μια ακόμη νίκη και έδειξε πως παραμένει απόλυτα συγκεντρωμένη στην τελική ευθεία για το πρωτάθλημα και το κύπελλο.

Ατομικά, θα ήθελα να σταθώ στο εκπληκτικό παιχνίδι του Σάκχοφ που έκανε όλη την αθόρυβη δουλειά στο κέντρο του γηπέδου και με δεδομένο τον τραυματισμό του Μαουρίσιο, άποψη μου είναι πως η ανανέωση του συμβολαίου του αποτελεί μονόδρομο. Όσον αφορά τον παρτενέρ του στα χαφ, δεν υπάρχουν σχόλια. Ο Σέρτζιο Ολιβέιρα σκόραρε και πάλι (με απευθείας εκτέλεση φάουλ αυτή την φορά), μοίρασε όλο το παιχνίδι της ομάδας και επιβεβαίωσε το υψηλό επίπεδό του. Ευχή όλων μας είναι να βρεθεί ο τρόπος και να παραμείνει ο παίκτης στο ρόστερ της ομάδας.

Υ.Γ: Για πρώτη φορά στην ιστορία βρέθηκε «παράρτημα» ομάδας που της έχει κόψει βαθμούς. Γνωρίζουμε πως συνήθεια είναι το ψέμα στο λιμάνι, αλλά η γελοιότητα ξεπερνάει κάθε όριο.

Υ.Γ1: Ωωωωωω.. Φέρτε τον γιατρό.. Πρωτάθλημα και Κύπελλο στον Πύργο τον Λευκό!!

Διαβάστε ακόμη...