Ποδοσφαιρικά ατσάλινος..

Ευχάριστο απόγευμα Κυριακής για τους οπαδούς του ΠΑΟΚ που γέμισαν σχεδόν το γήπεδο της Τούμπας για ακόμη μια φορά..
Ποδοσφαιρικά ατσάλινος..


Το παιχνίδι της Κυριακής για τον ΠΑΟΚ ήταν από την αρχή δύσκολο, καθώς αγωνιζόταν κόντρα στην τρίτη ομάδα της βαθμολογίας και μια από τις τρεις ομάδες που κατάφεραν να του προκαλέσουν βαθμολογική απώλεια μέσα στην χρονιά.


Το παιχνίδι έγινε ακόμη πιο δύσκολο μετά την απώλεια του Μαουρίσιο που αποτελεί τον ακρογωνιαίο λίθο της ομάδας και μετά από το χαμένο πέναλτι του Βιειρίνια. Ωστόσο, ο ΠΑΟΚ έδειξε προσωπικότητα, έβγαλε ποιότητα και κατόρθωσε να ξεπεράσει τις δυσκολίες και να εξασφαλίσει σκορ ασφαλείας από το ημίχρονο.


Η εικόνα του δευτέρου ημιχρόνου είναι η αλήθεια πως προβλημάτισε, καθώς ο Δικέφαλος έχασε τον έλεγχο του ρυθμού του αγώνα και δεν μπόρεσε να παρουσιάσει την γνωστή υπεροχή του στο γήπεδο της Τούμπας. Εν ολίγοις, το τελικό αποτέλεσμα μπορεί να μην είναι απολύτως αντιπροσωπευτικό του αγώνα, ωστόσο η σοβαρή εικόνα της ομάδας που ανταπεξήλθε στις όποιες δυσκολίες έχει αδιαμφισβήτητα θετικό πρόσημο.


Ένα βήμα πιο κοντά στο όνειρο λοιπόν με τον λαό του ΠΑΟΚ να δίνει ρεσιτάλ στις εξέδρες και να ανυπομονεί για τον τίτλο που θα δώσει τέλος στην «ξηρασία» τριάντα τεσσάρων ετών.


Υ.Γ: Ένας χρόνος συμπληρώθηκε από την περυσινή κλοπή του πρωταθλήματος. Ένας χρόνος από τότε που ένας απίστευτος μηχανισμός προπαγάνδας και παραπληροφόρησης στέρησε από τον ΠΑΟΚ τον τίτλο. Ένα χρόνο μετά τα γεγονότα δείχνουν την απόλυτη ποδοσφαιρική αλήθεια. Ο ΠΑΟΚ κυπελλούχος και αήττητος, ο ηθοποιός-προπονητής άνεργος και η «καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος» ισοπεδωτικά ηττημένη στον τελικό κυπέλλου και είκοσι βαθμούς μακριά από την κορυφή. Ο αγωνιστικός χώρος πάντα αποτελεί καθρέφτη. Τα υπόλοιπα είναι για λαϊκή κατανάλωση και για τα... δικαστήρια.


Υ.Γ1: Και σε πέντε-έξι εβδομάδες..


Υ.Γ2: Ωωωω..Φέρτε τον γιατρό.. Πρωτάθλημα και κύπελλο στον Πύργο τον Λευκό..!!

Διαβάστε ακόμη...