Ντροπή και αίσχος!

Επεισοδιακή πρόκριση στα ημιτελικά για τον Δικέφαλο, αλλά δεν είναι αυτό το θέμα του σημερινού άρθρου..
Ντροπή και αίσχος!

Δεν νομίζω να υπάρχει κάποιος που αμφισβητεί πως το χθεσινό ματς αποτέλεσε ακόμη μια παρωδία για το πολύπαθο Ελληνικό ποδόσφαιρο. Ένας ανίκανος διαιτητής που τα λάθη του πραγματικά ήταν ανεκδιήγητα.

• Ξεκινώντας από το 10ο λεπτό όταν ο Πέλκας τραυματίστηκε (θλάση στη λεκάνη) από μαρκάρισμα στο οποίο δεν καταλογίστηκε καν φάουλ.
• Συνεχίζοντας στο 17ο λεπτό όταν ο Μπίσεσβαρ δέχτηκε μαρκάρισμα από πίσω και ο διαιτητής κατάπιε την κίτρινη κάρτα.
• Συνεχίζοντας στο 25ο λεπτό όταν και ο πιο αδαής είδε την ανατροπή στον Κρέσπο και το πέναλτι (και κόκκινη κάρτα) εκτός φυσικά από τον ρέφερι ο οποίος δεν είδε τίποτα.

Προχωρώντας στο παιχνίδι, ο «άρχοντας» της αναμέτρησης έκλεισε σε πολλαπλές περιπτώσεις τα μάτια και προφανείς καθυστερήσεις των παικτών του Πανιωνίου, οι οποίοι έπεφταν σαν τις μύγες στον αγωνιστικό χώρο με τον γιατρό της ομάδας της Αθηναϊκής ομάδας να εισέρχεται στον αγωνιστικό χώρο εννέα φορές σε ένα ημίχρονο!

Συνεχίζοντας στο παιχνίδι και το δεύτερο ημίχρονο κινήθηκε στα ίδια αισχρά επίπεδα διασυρμού και διακωμώδησης του αθλήματος. Παίκτες του Πανιωνίου να σωριάζονται στο έδαφος, καθυστερήσεις επί καθυστερήσεων, ένας διαιτητής που έκλεισε τα μάτια σε φάουλ Ελληνορωμαϊκής πάλης πολλές φορές. Ένας ΠΑΟΚ να πιέζει και να χάνει την μία ευκαιρία πίσω από την άλλη μέχρι την λύτρωση με το γκολ του Σφιντέρσκι.

Περνώντας στην παράταση, είχαμε την μη αποβολή του Καμαρά για την σκαριά στον Μίσιτς στο 97ο λεπτό, ένα γκολ του Άκπομ που ακυρώθηκε άνευ λόγου και φυσικά τα γκολ που έδωσαν στον ΠΑΟΚ την πρόκριση.

Και όχι μόνο αυτό, αλλά σήμερα διαβάζουμε και ανακοινώσεις που προβάλλουν τον ΠΑΟΚ ως ευνοημένο!

Οπαδοί του Πανιωνίου που βγάλατε αυτή την ανακοίνωση:

  • Πού ήσαστε μετά την ακύρωση του καθαρού γκολ του Άκπομ στη Νέα Σμύρνη όταν καλυπτόταν πέντε μέτρα στο ματς του πρωταθλήματος με τον ΠΑΟΚ;
  • Πού ήσαστε μετά το ματς της ομάδας σας με τον Ολυμπιακό όταν ακυρώθηκε κανονικό γκολ της ομάδας σας και δεχτήκατε γκολ οφσάιντ; Τότε δεν βγάλατε ανακοίνωση;
  • Πού είστε τώρα, όταν η ομάδα σας έχει δανεικούς από τον Ολυμπιακό (Μανθάτη), παλαίμαχους του Ολυμπιακού (Μανιάτη) και παίκτες που είτε παραχωρήθηκαν τον Χειμώνα (Μασούρας), είτε είναι προσυμφωνημένοι για το Καλοκαίρι (Ντουρμισάι);
  • Παίκτες του Πανιωνίου, όταν δεχτήκατε την ήττα με αυτόν τον τρόπο κόντρα στον Ολυμπιακό τί κάνατε; Τότε δεχθήκατε να κάνετε σέντρα; Δεν μίλησε η περηφάνια σας τότε;

Παίκτες όπως ο κύριος Μανιάτης που έχει συνδέσει το όνομα του με την θρυλική απόκρουση με το χέρι σε τελικό κυπέλλου και μετέπειτα σήκωσε το κύπελλο μπροστά σε άδειες εξέδρες μιλάει για πέναλτι- παρωδία; Αν είναι δυνατόν.

Σας πονάει ο ΠΑΟΚ κύριοι. Και θα συνεχίσει να σας πονάει. Καλύτερα να το συνηθίσετε.
Υ.Γ: Ο χαλίφης ΠΑΟΚ κόντρα στον Άρη ισοφαρίστηκε με γκολ οφσάιντ. Αυτό δεν ταιριάζει μάλλον στην προπαγάνδα σας μάλλον. Εκτίθεστε.

Διαβάστε ακόμη...