Και τώρα.. πιάστε τον!

Ακόμη μια αγωνιστική, ακόμη μια ποδοσφαιρική παράσταση από τον ΠΑΟΚ.
Και τώρα.. πιάστε τον!


Με χαρακτηριστική άνεση κατάφερε ο Δικέφαλος να πάρει το τρίποντο κόντρα στον Πανιώνιο συνεχίζοντας την ξέφρενη πορεία του στο Ελληνικό πρωτάθλημα. Με τον καλλιτέχνη Μπίσεσβαρ να ανοίγει το σκορ , γιορτάζοντας έτσι την ανανέωση του συμβολαίου του και τον Αντελίνο Βιερίνια να κάνει δεύτερη συνεχόμενη θετική εμφάνιση αφήνοντας πίσω τον κακό εαυτό που έδειξε στον πρώτο γύρο, ο ΠΑΟΚ δεν άφησε κανένα περιθώριο στον αντίπαλο του.


Πέραν του αγωνιστικού κομματιού, που δεν χρήζει περαιτέρω ανάλυσης, ιδιαίτερη μνεία θα πρέπει να γίνει στο ντεμπούτο του Λευτέρη Λύρατζη με την φανέλα του Δικεφάλου μέσα σε χειροκροτήματα από τον κόσμο που κατέκλεισε σχεδόν το γήπεδο της Τούμπας. Ο ΠΑΟΚ θα πρέπει να συνεχίσει να επενδύει στα δικά του παιδιά, μπολιάζοντας τα μέτρο βέβαια στο κλίμα της μεγάλης ομάδας. Η επιστροφή Γιαννούλη είναι ακόμη μία απόδειξη πως αυτή είναι η φιλοσοφία που ακολουθείται από την διοίκηση του συλλόγου. Ωστόσο, στα παιδιά αυτά θα πρέπει να δοθούν ευκαιρίες σιγά σιγά, διότι μόνο σταδιακά και παίζοντας δίπλα σε έμπειρους ποδοσφαιριστές θα μπορέσουν να κάνουν το βήμα παραπάνω και να φτάσουν κάποια στιγμή να ανήκουν στον βασικό κορμό της ομάδας.


Για τον Δικέφαλο ακολουθούν ακόμη τρία παιχνίδια στο γήπεδο της Τούμπας στα οποία προφανώς και πρέπει να κάνει το τρία στα τρία προκειμένου να μπει στην τελική ευθεία για το πρωτάθλημα και το κύπελλο με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.


Υ.Γ: Το παραμύθι με την διαιτησία είναι καλό κύριοι , αλλά δεν έχει δράκο.
Υ.Γ: Ωωωωω..Φέρτε το γιατρό.. Πρωτάθλημα και κύπελλο στον πύργο τον Λευκό!

Διαβάστε ακόμη...