Ανανεώνεται,διατηρείται και τρομάζει!

Πολύς ντόρος επικρατεί κάθε χρόνο τέτοια εποχή γύρω από τον ΠΑΟΚ λόγω μεταγραφικής περιόδου φυσικά..
Ανανεώνεται,διατηρείται και τρομάζει!

Πολλά γράφονται και λέγονται περί σχεδιασμού, αγωνιστικού πλάνου και συντονισμού διοίκησης- προπονητικού τιμ. Και όχι άδικα, καθώς είναι ουκ ολίγες οι φορές που υπήρχε μεταγραφική αστοχία με πληθώρα λάθος επιλογών.

Ωστόσο, η φετινή μεταγραφική περίοδος μοιάζει να είναι διαφορετική. Ο ΠΑΟΚ διανύει ίσως την πιο σημαντική χρονιά της σύχρονης ιστορίας του και ως τώρα φαίνεται πως οι άνθρωποι της ομάδας κάνουν ό,τι μπορούν για να σπρώξουν τον σύλλογο στο πρώτο του πρωτάθλημα μετά από τριάντα τέσσερα χρόνια.

Πρώτον, με τις ανανεώσεις των Πασχαλάκη και Κρέσπο, την διαφαινόμενη συμφωνία ανανέωσης με τον Μπίσεσβαρ και την περίπτωση Βαρέλα στην οποία καταβάλονται τεράστιες προσπάθειες, η διοίκηση δείχνει τον απαιτούμενο σεβασμό στους ποδοσφαιριστές που έχουν φέρει τον ΠΑΟΚ στην κορυφή και διατηρεί τον αγωνιστικό κορμό της ομάδας.

Επιπλέον, η απόκτηση του Μίσιτς κλέινει μία πληγή στα χαφ (αν και εκεί αναμένεται και άλλη προσθήκη) και η διαφαινόμενη απόκτηση του Πολωνού Σβιντέρσκι μοιάζει να καλύπτει (αριθμητικά τουλάχιστον) το κενό που άφησε η πώληση του Πρίγιοβιτς. Το αν τα νέα αποκτήματα αποδώσουν αγωνιστικά είναι κάτι που κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει, αλλά κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει την ενίσχυση της ομάδας που μοιάζει να δημιουργεί ρόστερ που τρομάζει!

Ο λαός του ΠΑΟΚ είναι αυτονόητο φυσικά πως θα σταθεί και πάλι διπλά στην ομάδα, αρχής γενομένης από το αυριανό ματς κόντρα στον Πανιώνιο, το οποίο θα φέρει την ομάδα ένα βήμα πιο κοντά στην εκπλήρωση του ονείρου του πρωταθλήματος.

Εμείς μαζί για μια ζωή, αετέ, αετέ Δικέφαλε!

Διαβάστε ακόμη...