Ατσάλινος, κόντρα σε αλητείες και …Μπαρτσελόνες!

Ονειρεμένη αρχή στο πρωτάθλημα για τον Δικέφαλο που πέρασε σαν σίφουνας από μια έδρα στην οποία παραδοσιακά δυσκολεύεται, κόντρα σε μια καλοδουλεμένη ομάδα, η οποία προερχόταν από σειρά θετικών αποτελεσμάτων.
Ατσάλινος, κόντρα σε αλητείες και …Μπαρτσελόνες!

Φυσικά, για να έρθει αυτή η νίκη, πολλά έπρεπε να συμβούν. Αρχικά, έπρεπε ο Πασχαλάκης να κατεβάσει τα ρολά σε ορισμένες περιπτώσεις, με πρώτη και καλύτερη το τετ α τετ που προήλθε από καθαρή θέση οφσάιντ, ενώ στην συνέχεια το δοκάρι σταμάτησε την προσπάθεια του Ινγκλέσιας, ο οποίος βέβαια έχει κατεβάσει την μπάλα με το χέρι. Στο μεσοδιάστημα υπήρξε και η ακύρωση καθαρού γκολ του Μπίσεσβαρ σε μια ακόμη επίδειξη ποδοσφαιρικής αλητείας σε βάρος του ... χαλίφη ΠΑΟΚ.

Ωστόσο, για να λέμε τα πράγματα με το όνομα τους, η εμφάνιση του πρώτου ημιχρόνου δεν ήταν καλή, με την ομάδα να έχει πολλά κενά, την έλλειψη του Κάνιας να είναι εμφανέστατη στο αμυντικό transition για άλλη μια φορά και με τον ΠΑΟΚ να φαίνεται εγκλωβισμένος από τον πολύ καλά διαβασμένο Αστέρα που πίεζε ψηλά, αλλά πλήρωσε το τίμημα στο δεύτερο ημίχρονο, όταν ξέμεινε από δυνάμεις.

Εν ολίγοις , σε ένα τέτοιο ματς ψυχολογίας έχουν τεράστιο αντίκτυπο οι λανθασμένες διαιτητικές αποφάσεις. Σε ένα παιχνίδι στο οποίο μετά το 0-1 ο Αστέρας κατέρρευσε , μόνο υποθέσεις μπορούμε να κάνουμε όσον αφορά στο τι θα γινόταν μετρούσε το κανονικό γκολ του Μπίσεσβαρ ή αν οι γηπεδούχοι δεν αποκτούσαν ψυχολογία από τις χαμένες ευκαιρίες τους στο πρώτο ημίχρονο, οι σημαντικότερες εκ των οποίων ήταν αντικανονικές.

Υ.Γ: Μας είχε λείψει η Superleague είναι η αλήθεια.. Σε ποιο άλλο πρωτάθλημα θα είχαμε δηλώσεις παράγοντα να βάζει την ομάδα του στα χνάρια της Μπαρτσελόνα μετά από μια νίκη κόντρα στην χειρότερη άμυνα του πρωταθλήματος; Συνεχίστε να μας διασκεδάζετε...
Υ.Γ1: Ωωωωω...Φέρτε το γιατρό.. Πρωτάθλημα και κύπελο στον Πύργο τον Λευκό..!
Υ.Γ2: Πρίγιο, καλή συνέχεια στην καριέρα σου.

Διαβάστε ακόμη...