Να κάνετε ομάδα να κερδίζετε και την διαιτησία ... ή βάλτε VAR!

Είναι ξεκάθαρο πλέον πως κάθε εβδομάδα που περνάει, ο πανικός των αντιπάλων του ΠΑΟΚ μεγαλώνει.
Να κάνετε ομάδα να κερδίζετε και την διαιτησία ... ή βάλτε VAR!

Ο Δικέφαλος αρνείται πεισματικά να απωλέσει βαθμούς και ο πανικός των αντιπάλων του μεγαλώνει οδηγώντας τους σε δηλώσεις και συμπεριφορές που μόνο γέλιο μπορούν να προκαλέσουν.

Ξεκινώντας από το προχθεσινό ματς κόντρα στην Λάρισα, εννοείται πως δεν θα ασχοληθούμε με τις ασυναρτησίες και τις κραυγές του γνωστού ποινικολόγου, διότι όχι μόνο δεν έχουν καμία αγωνιστική βάση και αποτελούν αποκυήματα της, ομολογουμένως μεγάλης, φαντασίας του, αλλά δεν θα του δώσουμε και την ευκαιρία να προβληθεί ακόμη παραπάνω. Αστείες καταστάσεις, όπως η παράδοση των δελτίων με τις κάμερες ανοιχτές και η μετέπειτα ανάκτηση τους,πρέπει απλά να μείνουν ασχολιάστες.

Περνώντας τώρα στον μονίμως ευνοημένο και κακομαθημένο του Ελληνικού ποδοσφαίρου, κάθε εβδομάδα πλέον, οι δηλώσεις των στελεχών του θυμίζουν όλο και περισσότερο αρχαία Ελληνική τραγωδία. Το παράδοξο βεβαίως είναι το εξής: Τα ίδια στελέχη που εξαπολύουν μύδρους κατά των Ελλήνων διαιτητών είναι τα ίδια στελέχη που τάσσονται κατά των ορισμών αποκλειστικά ξένων διαιτητών στους αγώνες του πρωταθλήματος και κατά της εγκατάστασης και εφαρμογής του VAR! Το πως είναι δυνατόν αυτό βέβαια είναι ένα μυστήριο που δεν πρόκειται να λυθεί. Η υποκρισία σε τόσο μεγάλο βαθμό είναι πραγματικά αδιανόητη και ειλικρινά δεν μπορεί κάποιος να αναπτύξει λογικά επιχειρήματα, διότι πολύ απλά η κοινή λογική δεν υπάρχει στο ερυθρόλευκο σύμπαν.

Επομένως, θα προτείνουμε την ίδια λύση που πρότειναν οι ερυθρόλευκοι πριν κάποια χρόνια: Να επενδύσετε στις ομάδες σας κύριοι και να κάνετε ομάδες να κερδίζετε και την διαιτησία. Αυτές δεν ήταν οι δηλώσεις σας; Εφαρμόστε τις ιδέες σας λοιπόν ή πολύ απλά δεχτείτε την χρήση VAR και τους ορισμούς ξένων διαιτητών και σταματήστε να εξαπολύετε την λάσπη που σας βολεύει.

Τέλος βάλτε καλά στο μυαλό σας πως οι εποχές που εσείς θυμάστε με νοσταλγία έχουν περάσει ανεπιστρεπτί. Μόνο τα βίντεο όπως το παρακάτω θα μείνουν για να σας θυμίζουν τις εποχές που το Ελληνικό ποδόσφαιρο δούλευε άψογα.. Για εσάς και μόνο βεβαίως.

Διαβάστε ακόμη...