Για τον ΠΑΟΚ ...

Ίσως σήμερα, είναι μία στιγμή που θα πρέπει ΜΕ ΠΡΑΞΕΙΣ, να αποδείξουμε ότι ο ΠΑΟΚ, είναι ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ.
Για τον ΠΑΟΚ ...

Ειδικά δε, όταν είμαστε ΟΛΟΙ ΜΑΣ αποδέκτες μιας -ακόμα- παρανοϊκής, οξύμωρης ενώ παράλληλα απολύτως ανούσιας, δράσης ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΦΟΡΕΩΝ της ΧΩΡΑΣ μας. Δεν υπάρχει καμία περίπτωση να διαχωρίσω ευθύνες ή να αναφερθώ καν σε τέτοιου είδους φορείς βρωμιάς και δυσωδίας. Όλοι τους έχουν το παρελθόν, τους στόχους, τους σκοπούς και τα κίνητρα ώστε να καταφέρονται ανάλογα με την περίσταση. Και για αυτό δεν καταγγέλλω το γεγονός της επίθεσης στην κατάληψη από ... ΠΑΟΚτσήδες όπως τα ΜΜΕ μετέφεραν, αλλά και αιρετοί της πόλης!

Για ένα γεγονός, που η κατάληξη του είναι ΠΡΟΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΗ και μας πλασάρεται σταδιακά εδώ και ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ. Για ένα γεγονός που με την προχειρότητα και βιασύνη με την οποία "κρίνεται" πάρα πολύ εύκολα, μπορεί να μπερδέψει τον φασισμό, τον εθνικισμό, τον πατριωτισμό και την αναρχοαυτόνομη σκέψη και δράση σε ένα τουρλουμπούκι απόψεων αλλά και -κυρίως- κραυγών που ουσιαστικά αποπροσανατολίζουν τον Ελληνικό λαό από όλα όσα τραβάει τα τελευταία χρόνια. Και στην τελική, για να κλείσω με αυτό το θέμα, που δεν είναι άλλωστε και ο λόγος που γράφω αυτό το σύντομο κείμενο: Πόσα μας έχει (έστω εμάς εδώ τους...Βόρειους) προσφέρει αυτή η ... Ελλάδα, ειδικά τα τελευταία χρόνια και κατά πόσο οι ... Νότιοι συμπατριώτες μας, θα στηρίξουν τον δίκαιο αυτό αγώνα μας; Θα σταματήσουν για παράδειγμα να μας αποκαλούν περιπαιχτικά Βούλγαρους; Θα αποφασίσουν επιτέλους να αποκεντρώσουν την κρατική διοίκηση και να δώσουν ευκαιρία στην Βόρεια Ελλάδα; Θα δώσουν ακόμα μεγαλύτερα κίνητρα ανάπτυξης για τις επιχειρήσεις που στηρίζουν το..σύνορο; Θα,θα,θα; Όσα τόσα χρόνια λέμε, σιωπηλά. Γιατί όπου υπάρχει λόγος, πρέπει να υπάρχει και αντίλογος.

Στο δια ταύτα όμως. Ο ΠΑΟΚ, αντιμετωπίζει εν μέσω αυτού του κλίματος, τον Ατρόμητο για το θεσμό του κυπέλλου. Σε έναν αγώνα εξαιρετικά ΔΥΣΚΟΛΟ όπου η ομάδα θα χρειαστεί τον κόσμο ΠΛΑΪ της. ΟΣΟΙ πάτε στο γήπεδο, θα πρέπει να έχετε κατά νου το ένα βασικό και αέναα υποχρεωτικό γεγονός: Από τη στιγμή που πατάς τσιμέντο, υπάρχει μόνο ο ΠΑΟΚ. ΜΟΝΟ. ΑΛΛΙΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΤΕ.

Ναι, η Μακεδονία είναι Ελληνική. Δεν διαφωνεί κανένας σε αυτό πέρα από όσους μπερδεύουν την ... π@υτσα με τη βούρτσα (με το συμπάθιο). Άρα, εφόσον συμφωνούμε στη βάση της απάντησης, δεν θεωρώ ότι υπάρχει απολύτως κανένας λόγος, να ΣΑΜΠΟΤΑΡΟΥΜΕ ΑΝΑΙΤΙΑ την ομάδα. Σε μία εποχή μάλιστα που αυτή δείχνει ότι έχει τη δυνατότητα φέτος να κάνει αυτό που όλοι θέλουμε, ονειρευόμαστε και θα κατακτήσουμε. Δεν υπάρχει κανένας, μα απολύτως κανένας λόγος για εσωτερικές έριδες που θα μας πάρουν το βλέμμα έστω και για ένα δευτερόλεπτο από τον στόχο. Γιατί τότε, το χάσαμε το παιχνίδι κύριοι. Για ακόμα μια φορά.

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...