Εσύ είσαι ο ΠΑΟΚ!

Ένα ταξίδι ξεκινάει, ένα ταξίδι μακρινό... θα το χάσεις;
Εσύ είσαι ο ΠΑΟΚ!

Βομβαρδισμένοι από κείμενα μιζέριας, κατακραυγής, απαξίωσης. Εγκλωβισμένοι σε ένα..πόλεμο εμετικής ατάκας, ειρωνείας, χλευασμού. Αυτό είναι το σκηνικό που ζει τους τελευταίους σχεδόν 2 μήνες ο ΠΑΟΚτσής. Αυτό είναι το σκηνικό που ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΣ έχει τη δύναμη να το αλλάξει!

Με τη διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας να έχει ξεκινήσει, η καλύτερη (για να μην πω η μοναδική) απάντηση που μπορεί να δώσει σε όλους αυτούς τους..πωλητές εξυπνάδας και καταστροφολογίας, είναι η διάθεση όσο το δυνατόν μεγαλύτερου αριθμού καρτών διαρκείας. Ένα νούμερο πάνω απο τις 15.000 θα δώσει απάντηση στους..γνωστούς-άγνωστους και την μιζέρια τους αλλά παράλληλα, θα δώσει και μεγαλύτερο κίνητρο στον Πρόεδρο και Ιδιοκτήτη της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδη να συνεχίσει τις επενδύσεις στο αγωνιστικό τμήμα του ΠΑΟΚ.

Γιατί επενδύσεις γενικότερα στον ΠΑΟΚ κάνει ανελλιπώς τα τελευταία 5 χρόνια. Από το προπονητικό κέντρο που πλέον φιλοξενεί άρτιες και σύγχρονες εγκαταστάσεις για την αποθεραπεία των αθλητών αλλά και την πρόληψη των τραυματισμών. Από τους τρόπους επικοινωνίας και κάλυψης της καθημερινότητας της ΠΑΕ. Από την οικονομική άνεση που αυτή δείχνει.

Τα χρόνια των προσφυγών, των χοροεσπερίδων για ανεύρεση πόρων υπέρ του ΠΑΟΚ, τις αφίσες για την αγορά μετοχών, το ξεπούλημα βασικών παιχτών της ομάδας... όλα αυτά, εδώ και πέντε χρόνια είναι παρελθόν.

Μάλιστα, από πέρυσι συνοδεύονται από τον πρώτο τίτλο της εποχής Σαββίδη. Τον πρώτο από τους πολλούς που ο ίδιος ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ έχει βάλει στόχο να κατακτήσει.

Και ο τίτλος αυτός μάλιστα, ήταν η αρχή ενός ΠΡΩΤΟΦΑΝΟΥΣ πολέμου όχι μόνο προς το πρόσωπο του Ιβάν Σαββίδη ως επιχειρηματία, αλλά και στην ίδια την ομάδα του ΠΑΟΚ, ακόμα δε περισσότερο στον ίδιο το λαό του ΠΑΟΚ (Δεν ξεχνώ ΠΟΤΕ τους...8500 χουλιγκαν του Βόλου, όπως ειπώθηκε από τα χείλη του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης).

Η καλύτερη, η μοναδική απάντηση που μπορούμε να δώσουμε στα φερέφωνα των Αθηνών, είναι μια και έρχεται μέσα από το καρτελάκι διαρκείας. Μέσα από την στήριξη της ομάδας αυτή την..περίεργη εποχή που διανύουμε.

Καθημερινά κείμενα απαξίωσης της ομάδας και των στελεχών της. Διασπορά ΨΕΥΔΩΝ ειδήσεων. Άνιση αντιμετώπιση από τη δικαστική εξουσία. Προσπάθεια παρεμποδισμού επενδύσεων του Ιβάν Σαββίδη. Όλα μέρος του ίδιου πολέμου που εδώ και καιρό έχει ξεκινήσει.

ΕΜΕΙΣ πρέπει να δώσουμε την απάντηση. ΕΜΕΙΣ πρέπει να δείξουμε, ως θεματοφύλακες του ΠΑΟΚ, το δρόμο της..αντίστασης. Με τον πολύ απλό τρόπο αγοράς ενός εισιτηρίου διαρκείας.

Δεν είναι κάτι δύσκολο, δεν είναι κάτι πολύπλοκο, είναι μια πολύ απλή κίνηση που όμως κρύβει το μέγιστο συμβολισμό. Δώσε όσο δύναμη μπορείς στην ομάδα σου. Δώσε τη δύναμη σου στον ΠΑΟΚ!

Κλείσε τα μάτια σου σε όσα σε πλασάρουν. Κλείσε τα αυτιά σου στα φερέφωνα. Άνοιξε το μυαλό σου και ετοιμάσου και εσύ να συμμετέχεις στο μεγάλο φετινό πανηγύρι που θα κάνει ο Δικέφαλος.

ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΠΑΟΚ.

Μην το ξεχνάς. ΠΟΤΕ.

 

υγ: Χρώματα αγαπημένα, μυρωδιά που ακολουθεί, χιλιάδες σκέψεις στα χαμένα, κι έρωτας μεσ’ τη βροχή..

Διαβάστε ακόμη...