Διπλό χτύπημα από τον ΠΑΟΚ!

Η γυναικεία ομάδα Χάντμπολ του ΠΑΟΚ προέβη σε δύο εντυπωσιακές μεταγραφικές κινήσεις με αθλήτριες από το..πολύ πάνω ράφι..
Διπλό χτύπημα από τον ΠΑΟΚ!

Ο κος Χασεκίδης, έφορος του τμήματος, είχε εδώ και καιρό προαναγγείλει το ότι το γυναικείο τμήμα Χάντμπολ του ΠΑΟΚ θα ενισχυθεί σημαντικά, με στόχο την κατάκτηση της κορυφής στο Ελληνικό πρωτάθλημα και σύντομα δείχνει ότι δεν μένει στα λόγια, αλλά προχωρεί σε πράξεις, υπογράφοντας δυο πολύ καλές αθλήτριες από τα Σκόπια:

Η δυναμική πίβοτ Marija Νikolic που διακρίνεται ιδιαιτέρως για τις αμυντικές τις επιδόσεις και θα μοιραστεί το χρόνο με την διεθνή με την Ελληνική ομάδα, Έλσα Μάστακα.

Ενώ επίσης ενισχύεται σημαντικά στο θέση του τερματοφύλακα με την Mateja Serafimova καθώς η Sladjana Djeric που μέχρι πέρυσι υπερασπιζόταν την εστία του ΠΑΟΚ, πλέον ανέλαβε το ρόλο του προπονητή τερματοφυλάκων.

Έτσι η γυναικεία ομάδα Χάντμπολ ξεκινάει δυναμικά την μεταγραφική της ενίσχυση και σίγουρα αναμένουμε και τη συνέχεια, ώστε το τμήμα, με το μεράκι των ανθρώπων που το διοικούν να πάει στην κορυφή του Ελληνικού Χάντμπολ!

Δείτε videos από τις δύο νεοαποκτηθείσες αθλήτριες του ΠΑΟΚ:

Διαβάστε ακόμη...