Μούγκα στην Τρούμπα...

Ενώ όταν εμπλέκεται κάπου ο ΠΑΟΚ ή ο Ιβάν Σαββίδης τα αθηναϊκά (αλλά και μερικά..Βόρεια) ΜΜΕ με χαρά και "περηφάνια" διαρρηγνύουν τα ιμάτια τους, σε περιπτώσεις όπως του "πράσινου" Βιγιαφάνες..
Μούγκα στην Τρούμπα...

ή ακόμα δε περισσότερο της ομάδας του νυν ιδιοκτήτη της Νότινχαμ Φόρεστ για...κάποιο λόγο σιωπούν..

Για τον Πέλκα και την κίνηση του να δείξει στον προπονητή και τον κόσμο του ΠΑΟΚ ότι έχει τα...απαραίτητα κάκαλα για να πετύχει στον ΠΑΟΚ έγιναν εκπομπές επί εκπομπών, προσκεκλημένοι επί προσκεκλημένων, άρθρα επί άρθρων. Για τον Νο19 του βάζελου που έδειχνε τα γεννητικά του όργανα στα παιδάκια της θύρας 8, στις γυναίκες και τους παππούδες της θύρας 2 και 1 δεν είδαμε κάποια αντίδραση. Βασικά δεν είδα ούτε καν κάποια αναφορά από κάποιο από τα "αντικειμενικά" ΜΜΕ Βορρά και Νότου που πολεμούν την αδικία, την διαπλοκή και μάχονται για την ... ισονομία και την καθαρότητα στον αθλητισμό (sic). Δεν είδα να παίζουν φωτογραφίες, slow motion, γκρίζες εικόνες και τα λοιπά γραφικά. Τίποτα, μούγκα στην Τρούμπα..

Για μια φάση στον τελικό του κυπέλλου, 1/3 του δευτερολέπτου off side μας τα έκαναν σαν ... του Πέλκα, απέκρυψαν το ότι είχε προηγηθεί πέναλτι στην φάση αλλά για τα όσα είδαμε στα Play offs (Καλογερόπουλος, Θάνος, Κομίνης..) τίποτα ... μούγκα στην Τρούμπα..

Για την ΠΡΟΘΕΣΗ εξαγοράς του ΔΟΛ από τον Ιβάν Σαββίδη είδαμε παρεμβάσεις του Μητσοτάκα περί διαπλοκής, είδαμε άρθρα επί άρθρων, είδαμε δριμύ κατηγορώ από διαφόρους "επώνυμους" που δήλωναν τον "προβληματισμό" και την "αγανάκτηση" τους για την ... διαπλοκή της χώρας, της κυβερνήσεως και των ... 8500 ΠΑΟΚΤΣΗΔΩΝ χούλιγκαν του Πανθεσσαλικού (σύμφωνα με την άποψη του Κούλη). Τα ίδια και με τη ΣΕΚΑΠ και τα πρόστιμα που η τότε κυβέρνηση της νδ "απέκρυψε¨ από αυτόν που τότε ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΕ να εξαγοράσει την καπνοβιομηχανία. Φυσικά δεν αναφέραν τίποτα όταν αγόρασε το 22% του mega channel μέσα απο την εξαγορά του ΔΟΛ, αυτός που το όνομα του πριν από λίγες ημέρες (ξανα)συνδέθηκε με το noor1, αυτός που είναι κατηγορούμενος για τη σύσταση και λειτουργία εγκληματικής οργανώσεως στο Αιληνικό Ποδόσφαιρο, για αυτόν που η ίδια η δικαιοσύνη παραδέχτηκε ότι η ομάδα του έχει προπηλακίσει διαιτητές, παρατηρητές αλλά και αθλητές του αντιπάλου μέσα στο Καραϊσκάκη! Δεν ξεχνάμε φυσικά και το σβήσιμο εν μια νυκτί προστίμων ύψους ... δισεκατομμυρίων σε διάφορους εφοπλιστές και γενικά γνωστούς και μη ... εξαιρετέους Αίληνες από την κυβέρνηση που τότε υπουργός ήταν ο Κ.Μ. Τίποτα, μούγκα στη Τρούμπα..

Για τα όσα δικαστικά έχει τραβήξει ο ΠΑΟΚ, για τα όσα εξωαγωνιστικά έχει τραβήξει ο ΠΑΟΚ, για τις εξοντωτικές και ΑΔΙΚΕΣ ποινές που τόσα χρόνια δέχεται, για τα ΥΠΕΡΟΓΚΑ πρόστιμα που πληρώνει κάθε χρόνο, για τα όσα ΑΔΙΚΑ ο, έχων κουμπαριές με τους Αλαφούζο και Μαρινάκη, Μητσοτάκα έχει τον τελευταίο καιρό λοιδορήσει τον πρόεδρο του ΠΑΟΚ δεν είδαμε κανέναν από τους 11 βουλευτές της νδ που προτιμούν ... γριά να τους απασχολεί, να λένε έστω και μια κουβέντα, μια ανακοινωσούλα τριών σειρών ρε παιδί μου. Τρεις λέξεις βασικά: ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΒΟΡΡΑΣ. Τίποτα. Μηδεν. Μούγκα στη Τρούμπα...

Και πάμε στο τελευταίο αλλά ΜΗ εξαιρετέο. Πού είστε ΟΛΟΙ εσείς, οι τιμητές του δίκαιου και της ισονομίας όταν έχει περάσει ΕΝΑΣ ΜΗΝΑΣ από τα ΑΙΣΧΗ στον Ρέντη; Από την ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΗ επίθεση με μπουκάλια, καρέκλες και κροτίδες εναντίων των ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΩΝ αθλητών Volley του ΠΑΟΚ; Πού είναι το πόρισμα του εισαγγελέα που έστειλε μάλιστα όπως έσπευσαν να μας ενημερώσουν τα "αντικειμενικά" ΜΜΕ ΔΥΟ αντιπροσώπους τους να καταγράψουν το τι και πως; Και κάμερες υπήρχαν και φωτογράφοι υπήρχαν και ότι μπορεί να χρειαστεί ένας εισαγγελέας για να κάνει μια περιποιημένη δίωξη υπάρχουν. Αλλά τίποτα. Μούγκα στη Τρούμπα...

Εσείς κύριοι μπορεί να νομίζετε ότι είμαστε λωτοφάγοι, ότι ξεχνάμε ... αλλά κάνετε λάθος. Δεν ξεχνάμε, δεν συγχωρούμε.

Και όταν έρθει η ώρα θα το διαπιστώσετε ακόμα καλύτερα...

Διαβάστε ακόμη...