Στην πιο δύσκολη ώρα!!!

Τα ξεχνάμε όλα, τα σβήνουμε όλα. Δεν υπήρξε τίποτα, δεν θα υπάρξει τίποτα μέχρι τότε παρά μόνο αυτό: ο αγώνας της Πέμπτης.
Στην πιο δύσκολη ώρα!!!

Πραγματικά στο πιο δύσκολο σημείο της χρονιάς, με την ομάδα χτυπημένη, πεσμένη, μπερδεμένη, χωρίς ίχνος θετικής ψυχολογίας είναι η ώρα που πρέπει να δείξουμε εμείς το δρόμο με μια πολύ απλή δράση: Να γεμίσουμε το γήπεδο, ως αρμόζει άλλωστε στον πιο σημαντικό αγώνα της χρονιάς, μέχρι στιγμής.

Πέρα από τον αγώνα με τον Άγιαξ τι άλλο έχουμε εκτός από αυτόν της Πέμπτης για να καθορίζει το τι μέλει γενέσθαι; Για τα γούστα μας που θα φέρει μια πρόκριση στους 32 και η προσμονή του αντιπάλου (και ίσως μιας εκδρομής), για την ψυχολογία της ομάδας που θα ξέρει ότι είναι μέσα στους στόχους της.

Ναι, καλά διάβασες. Μέσα στους στόχους της.

Από τη στιγμή που από τις πρώτες 10 αγωνιστικές ΒΛΕΠΕΙΣ ότι με το πρωτάθλημα ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ δεν υπάρχει αξία να ασχολείσαι. Η συμμετοχή σε ένα ΠΡΟΚΑΘΟΡΙΣΜΕΝΟ γεγονός μόνο ΑΝΟΥΣΙΑ ΠΙΕΣΗ φέρνει και άρα πάλι έχεις μοναδικό στόχο τη συμμετοχή στα play off που είναι άλλη εντελώς ιστορία.

Από τη στιγμή που είσαι 99% περασμένος στην επόμενη φάση του κυπέλλου που δεν παύει να είναι ο τρίτος στόχος.

Από τη στιγμή που η Φιορεντίνα ως γνήσια Ιταλική ομάδα θα πάρει τουλάχιστον το Χ που θέλει για να κλειδώσει την πρώτη θέση και έναν πιο εύκολο αντίπαλο στη συνέχεια της διοργάνωσης.

Από όπου και αν το εξετάσουμε, ο αγώνας της Πέμπτης είναι ο πλέον σημαντικός.

Το μήνυμα μας απλό: θα κάνουμε αυτό που ξέρουμε καλύτερα ώστε και εσείς παίχτες του ΠΑΟΚ, να κατανοήσετε στο μέγιστο δυνατό βαθμό πως έχετε την ανυπολόγιστη υποχρέωση να κάνετε ότι μπορείτε καλύτερο. Γιατί είναι ΑΥΤΟ το ματς.

Όσο βαριά θεωρούμε τη φανέλα, τόσο (και ίσως περισσότερο) βαριά είναι τα τσιμέντα της Τούμπας. Έχουν κάνει τις πιο δύσκολες αποκρούσεις, έχουν βάλει τα καλύτερα γκολ, έχουν λυγίσει τους πιο δυνατούς αντιπάλους.

ΔΕΝ ΝΟΕΙΤΑΙ, όποιες και αν είναι οι συγκυρίες στο αγωνιστικό τμήμα, την ώρα που κρίνεται μέσα στην Τούμπα η συνέχεια μας ή όχι στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, ο ΠΑΟΚτσής να είναι απών γιατί ξέρω 'γω κουράστηκε ή ακόμα γιατί οι παίχτες...δεν μπορούν. ΜΟΝΟ δικαιολογίες είναι αυτά.

Πάντα ο ΠΑΟΚτσής ήταν εκεί να δείχνει το δρόμο στην ομάδα και την Πέμπτη θα το ξανακάνει, απλά και μόνο με την παρουσία του, με την ατέρμονη προσδοκία που χαρακτηρίζει την ύπαρξη του, με την δυναμική υποστήριξη του στην πιο δύσκολη ώρα...

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...