Όταν έχετε σκ@τα μέσα στα μυαλά...

Δηλαδή, για να καταλάβω, υπήρξε η πιθανότητα, επαναλαμβάνω, η πιθανότητα, η γυναίκα και το παιδί μου, που μια φορά το μήνα κατεβαίνουν αθήνα με το ΤΡΑΙΝΟ, να είχαν δεχτεί μια ΤΥΦΛΗ επίθεση με ΜΟΛΟΤΟΦ
Όταν έχετε σκ@τα μέσα στα μυαλά...

και ΠΥΡΣΟΥΣ ενώ ήταν στο τραίνο;

ΚΑΙ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙ ΔΙΚΕΣ ΓΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟΚΤΟΝΙΑ ΑΠΟ ΠΡΟΘΕΣΗ;

ΠΕΡΑ από οπαδικές προτιμήσεις, πέρα από κάφρους, επιστήμονες και σακαπλιάδες. Πέρα από απογόνους και μπερδεμένα. Πέρα από οπαδικές διαφορές, υπάρχει η ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΖΩΗ.

ΑΝ υπάρχει γ@κράτος, ΑΝ υπάρχει εισαγγελέας, ΑΝ υπάρχει επιτέλους ΨΗΓΜΑ Δικ@ιοσύνης σε αυτή τη σκ@τοχώρα που και τα τελευταία χρόνια λέμε να τη λέμε Ελλάδα, ΤΟΤΕ πρέπει μερικοί τύποι να πάνε για ΙΣΟΒΙΑ για απόπειρα ΑΝΘΡΩΠΟΚΤΟΝΙΑΣ από ΠΡΟΘΕΣΗ.

ΑΛΛA, επειδή νομίζουν ότι είμαι κάποιου είδους μπαγλαμάς, θα το αφήσουν να περάσει έτσι. Άλλωστε το αφεντικό τους δε γουστάρει οι ψηφοφόροι του να χάνουν το δικαίωμα ψήφου. Οι άλλοι είναι στο Βορρά, δεν τον ψηφίζουν, στα @@ του. Τέλος.

Ή κάνετε κάτι, ή θα κάνουμε εμείς. ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ ΠONANE ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΜΑΣ.

Έχετε μια σειρά από άτομα που ενώ είναι κατηγορούμενοι για πληθώρα ΣΟΒΑΡΩΝ παραβάσεων, συνεχίζουν να εργάζονται για τα "αφεντικά" τους χωρίς καμία παρενέργεια και -κυρίως- χωρίς έστω το γ@μημένο αίσθημα ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ να υπάρχει πουθενά.

Υπάρχει μια σειρά από ΔΙΚΕΣ που πάνε πίσω και πίσω και πίσω μέχρι να σβηστούν τα "εγκλήματα". Παράγοντας που δεν έχει δικαίωμα ενασχόλησης με το ποδόσφαιρο, ντεμέκ εισαγγελέας του έκανε μανούρα για αυτό, μας πουλάει κάθε Κυριακή τρέλα στήνοντας μέχρι και το αλατοπίπερο στο τραπέζι.

 

Τι θέλετε να δείτε; την υπομονή μας; ΕΞΑΝΤΛΗΘΗΚΕ.

Δεν θα πω τίποτα περισσότερο, τίποτα λιγότερο, πέρα από ένα απόφθεγμα που μου έμεινε από τα φοιτητικά μου χρόνια και σπουδές:

Η ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΗ ΒΙΑ, ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΦΕΡΝΕΙ ΩΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗ ΣΩΜΑΤΙΚΗ ΒΙΑ, εκτός αν σταματήσει αυτή να υφίσταται.

Διαβάστε ακόμη...