Υλικό υπάρχει... υπομονή δεν υπάρχει!

Ο χαμηλής δυναμικότητας αντίπαλος, ομάδα του Α.Ο. Χανίων, έδωσε στον προπονητή την ευκαιρία να ξεκουράσει πολλούς βασικούς, αλλά και να δοκιμάσει κάποια παιδιά που είχαν ελάχιστο – έως και καθόλου - χρόνο συμμετοχής μέχρι σήμερα. Και τα πήγαν περίφημα όλοι τους.
Ντίνος Liverpool
Υλικό υπάρχει... υπομονή δεν υπάρχει!

Χάρμα οφθαλμών χθες ο Σάμπο και ο Τσίμιροτ, εξαιρετικό ντεμπούτο, την τελευταία μισή ώρα, για τον Αυστραλό, τον Αντώνη μας, που ήδη ορισμένοι «δημοσιογράφοι» είχαν φροντίσει να στείλουν δανεικό!!! Ας λουστούν, λοιπόν, τη χθεσινή εμφάνιση του παιδιού και ας συνεχίσουν να ψάχνουν κιλά και φυσικές καταστάσεις! Σκόρερ και ο Ζάιρο – επιτέλους - και το δρόμο για τα δίχτυα βρήκε και πάλι ο μικρός από την Κατερίνη, αλλά και ο Πέλκας.

Η θετική εικόνα που είδαμε χθες, κυρίως στο ρολάρισμα της μπάλας στο κέντρο, έφερε την επιβλητική εξάρα, που εάν ήμασταν λίγο τυχεροί (τρία δοκάρια γαρ!) και ο Κουκουλάκης δεν ήταν τόσο μ... άσχετος (ε, ναι... είμαι ευγενικό παιδί εγώ!), τότε το εύρος της διαφοράς του σκορ θα ήταν σχεδόν διψήφιο!

Επιτέλους λίγα χαμόγελα στο χειλάκι του παοκτσή! Βρε, λες να έχουμε και άλλες εναλλακτικές στο κέντρο; Βρε, λες; Αν έχουμε, λέει; Ούτε ψύλλος στον κόρφο του Τούντορα!

Οι ομολογουμένως αποθαρρυντικές εμφανίσεις του τελευταίου μήνα πάγωσαν τον κόσμο του δικεφάλου, αυτό είναι γεγονός. Όποιος δεν έχει συνειδητοποιήσει ότι (και) η φετινή χρονιά είναι μεταβατική και δεν έχει οπλιστεί με την απαιτούμενη υπομονή (βέβαια, η υπομονή και ο κόσμος του ΠΑΟΚ είναι έννοιες σε απόλυτη διάσταση!) έχει ήδη νιώσει μια απογοήτευση, πολύ πριν τα Χριστούγεννα.

Όμως, χθες είδαμε ότι υλικό υπάρχει και μάλιστα αξιόλογο. Δεν αξίζει τον κόπο να στηρίξουμε όλη αυτήν την προσπάθεια που γίνεται με τόσο κόπο από όλους και τόσα έξοδα από τον μεγαλομέτοχο; Ένα σκασμό, μη σας πω και δύο, χρήματα έχει διαθέσει και συνεχίζει να διαθέτει ο άνθρωπος!

Η εικόνα του γηπέδου μας τον τελευταίο καιρό... αποκαρδιωτική. Δεν γίνονται έτσι οι μεγάλες ομάδες. Επιτρέπεται, φυσικά, η κριτική και η ελεγχόμενη γκρίνια, αλλά η αποχή (δεν μιλώ για οργανωμένη, μιλώ για την εκούσια απόφαση για μη παρουσία του καθενός από μας) από το γήπεδο, σίγουρα δεν βοηθάει την ομάδα να ανακάμψει αγωνιστικά και να βρει το δρόμο της. Οι κερκίδες με κόσμο λιγοστό δεν... δεν της ταιριάζουν της Τούμπας μας!

Προπονητής και τεχνικός διευθυντής πρωτάρηδες στις ιδιαιτερότητες της Ελλάδας, αλλά με εμπειρίες από τα κορυφαία πρωταθλήματα της Ευρώπης! Η πίστωση χρόνου απαραίτητη για να φανούν τα αποτελέσματα της δουλειάς τους. Δεν είναι δυνατόν κάθε χρόνο να γκρεμίζουμε και να χτίζουμε από την αρχή. Εμπιστοσύνη, στήριξη και πίστη στα παιδιά μας!

Το είδαμε και χθες! Υλικό υπάρχει... υπομονή δεν υπάρχει! Ας φροντίσουμε κι εμείς να υπάρχουμε με τη φυσική μας παρουσία, ανεχόμενοι κάποια λάθη και χειροκροτώντας τις προσπάθειες που γίνονται.

Όλοι στην Τούμπα την Κυριακή! Με σεβασμό στους οπαδούς του Πανιωνίου, ενός κόσμου, ιδιαίτερα φιλικού απέναντί μας. Εμείς αναγνωρίζουμε, σεβόμαστε και εκτιμούμε όλους αυτούς που αναγνωρίζουν, σέβονται και εκτιμούν εμάς! Όχι, μ' αυτούς... με τους άλλους, με τα πσταριά έχουμε το πρόβλημα!

Ντίνος Λαζαρίδης

ΠΑΟΚ , ΠΑΟΚ , ΠΑΟΚάρα μου,
ζω μόνο για σένα ομαδάρα μου!

Διαβάστε ακόμη...